Tenis

Off off... Şu rekabetsizlik beni öldürecek. Yazık oluyor Federer'e...
Ama ona da hak veriyorum balayını uzatmak istiyor heralde...
Bizim Federer ile alıp veremediğimiz birşey yok. Kıskançlık olsa biz daha sportif, daha karizma, daha tenisçi, daha iyi insan olan Nadal'ı sevmezdik...
İsterseniz eski Federer'in ruhunu, formunu ve güvenini geri getirmek için büyü işlerine falan girin ama o işten de hayır gelmez. Nadal'a o da işlemez... :)
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Bizim Federer ile alıp veremediğimiz birşey yok. Kıskançlık olsa biz daha sportif, daha karizma, daha tenisçi, daha iyi insan olan Nadal'ı sevmezdk..

Nadal'daki karizmayı görmek için ne yapmamız lazım Uğur ? :)
Federer düşüşte diye kimse onu yok sayamaz.. ;)
 
Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":2k55b3y5]
Bizim Federer ile alıp veremediğimiz birşey yok. Kıskançlık olsa biz daha sportif, daha karizma, daha tenisçi, daha iyi insan olan Nadal'ı sevmezdk..

Nadal'daki karizmayı görmek için ne yapmamız lazım Uğur ? :)
Federer düşüşte diye kimse onu yok sayamaz.. ;)[/quote:2k55b3y5]
Olayı anlamak için Wimbledon şampiyonluğunda gecenin karanlığı çökmeye başlamışken, patlayan flaşlarla birlikte ceketli Rafa'yı kupasını ısırırken görmek yeter de artar bence... :)
 
nadal iyi bir insan, başarılı bir tenisçi vs. buna katılırım ama karizma kısmına pek katılamayacağım.hele ki maçlarda orasını burasını çekiştirince ortada karizma falan kalmıyor :)
 
bu arada nadal da 6-3 6-3 lük setlerle gonzalez'i 2-0 yenerek finale yükselmiş.
nadal bir kupayı daha dişlemeye çok yakın.birgün kupaları ısırırken dişi kırılmazsa iyidir. :)
 
Roma Masters'ta tek erkekler final mücadelesinde Rafael Nadal Novak Djokovic'i mağlup ederek Roma'da da 4.şampiyonluğuna ulaştı...

Birinci Set= 7-6
İkinci Set = 6-2
yeter yahu :roll:
 
Madrid Masters'ta rüya tenisçilerin mücadelesinde Roger Federer, Rafael Nadal'ı uzmanlaştığı toprak kortta hem de set vermeden mağlup ederek şampiyon oldu...
tebrikler fedex.roland garros öncesi çok önemli bir galibiyet.nadalı toprak korta birde kendi ülkesinde yenmek federer için çok iyi oldu.
:p :p :p
 
uzun bir aradan sonra tekrar devam ediyorum kaldığım yerden sağolsun virüsler bugüne kadar engellediler siteye girmemi

novak-nadal maçını izlerken nadal daki çöküşü farketmiştim, o kadar silik, sönük oynadı ki ilk seti zaten 6-3 kaybetti, sonrasında seyircinin aşırı desteğiyle morali bozulan novak karşısında zor da olsa oyunu çevirdi

uzun zamandır federer-nadal finali bekleyenler için tam bir şölen havası oluşturulmuş madridde, raul, robben, verdasco vs. bir sürü ünlü tribündeydi -olası bir nadal zaferi- tenis şölenini izlemek için

ama nadalda seyircilerdeki heyecan ve istekten eser yoktu, bunun sebebi 153 maçta 4 mağlubiyet, toprak kort hakimiyetinin aşırı kendine güveni ve arka arkaya gelen uzun serili turnuvalar ve birgün öncesinden kalan sakatlığı da gösterilebilir.

federer de ise yeniden doğmaya çalışmanın verdiği konsantre ve istekle oyuna başladı. daha önceki turnuvalardan her topa koşan, mücadeleyi bırakmayan, insanı savunmasıyla bezdiren nadal olmayınca karşısında rahat bir galibiyet aldı ve nadal ın 3 turnuvayı -monte carlo, roma, madrid- arka arkaya kazanan ilk tenisçi olma rekorunu 4. kez engelledi. (daha önce novak, federer, bir kişi daha var ismini çıkaramadım)

bu galibiyet bence nadalı kendine getirecek ve toprakta yenilmez olmadığını anlamasını sağlayacaktır ve fransada daha iyi maçlar çıkarmasını sağlayacaktır, olası bir nadal-federer finalini bekliyorum ama madriddeki kadar sönük ve kısa bir maç olacağını sanmıyorum
 
Sağlık olsun Nadalım..Her zaman sen kazanacaksın diye bir şart yok , arada Federer de sevinsin.. :) Toprak kortta Nadal'ı yenmek zordur ve o da zoru başardı , kutlarım kendisini..
 
Taner Tuna' Alıntı:
Sağlık olsun Nadalım..Her zaman sen kazanacaksın diye bir şart yok , arada Federer de sevinsin.. :) Toprak kortta Nadal'ı yenmek zordur ve o da zoru başardı , kutlarım kendisini..
Gereken söylenmiş. federer'in yerinde olsam 40 gün 40 gece şölen yapardım. Her zaman bu olmaz çünkü...
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Taner Tuna":23zz0d0y]Sağlık olsun Nadalım..Her zaman sen kazanacaksın diye bir şart yok , arada Federer de sevinsin.. :) Toprak kortta Nadal'ı yenmek zordur ve o da zoru başardı , kutlarım kendisini..
Gereken söylenmiş. federer'in yerinde olsam 40 gün 40 gece şölen yapardım. Her zaman bu olmaz çünkü...[/quote:23zz0d0y]

federer için nadal maçları sıkıntılı olabilir ama bahsettiğimiz kişi FEDERER.Saadet'in de dediği gibi YOK ARTIK DAHA NELER
 
wimbledon, 15.ooo seyircini eşliğinde efsane yıldızların gösteri maçıyla yeni haliyle kullanıma resmen başladı...
tek setlik Steffi Graf-Andre Agassi / Tim Henman-Kim Clijsters çifler maçını tie break sonucunda Tim Henman-Kim Clijsters çifti kazandı.

daha sonra yapılan tekler maçlarında ise Kim Clijsters, Steffi Graf'ı; Andre Agassi de Tim Henman ı yendi.


30kfvk4.jpg


wimledon artık yeni efsaneler nadal ve federer i bekliyor.
 
İstanbul Cup'ta zemin değişikliği
Beşinci İstanbul Cup Tenis Turnuvası bu yıl 27 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında Enka Sadi Gülçelik Spor Tesisleri?nde düzenlenecek. Geçtiğimiz dört yılda toprak zeminde oynanan turnuva, bu yıl bayan tenisçiler birliği WTA'in isteğiyle sert zemine alındı.
NTV Spor
Güncelleme: 15:47 TSİ 27 Mayıs. 2009 Çarşamba

İstanbul Cup Tenis Turnuvası?nda bu yıl ciddi değişimler var. İlk göze çarpan farklılık, toprak korttan sert zemine geçiliyor olması. 2005 yılından bu yana Tekstilkent Arena'daki geçici toprak kortlarda düzenlenen turnuva, bu yıldan itibaren Enka Sadi Gülçelik Spor Tesisleri?ndeki sert kortlarda oynanacak.

İstanbul Cup'taki bir diğer değişiklikse takviminde. Turnuva bu yıl mayıs ayı yerine temmuz sonunda düzenlenecek. Geçen yıllarda Roland Garros'a hazırlık niteliği taşıyan organizasyon, bu yıldan itibaren Amerika Açık'a hazırlanan tenisçilerin uğrak mekanı olacak.

Turnuvanın başlamasına iki aylık bir süre kala bir tanıtım toplantısı düzenleyen İstanbul Cup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Erginer, Türk tenisinin ilerlemesi için de çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Haberin devamı ?reklam

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Mesut Polat da böylesi turnuvalar sayesinde tenise olan ilginin arttığını belirtti.

Geçtiğimiz yıllarda Venus Williams, Maria Sharapova ve Elena Dementieva gibi yıldız tenisçileri ağırlayan İstanbul Cup'ın bu yılki en ünlü konuğuysa Vera Zvonareva olacak.
 
emel dizili' Alıntı:
İstanbul Cup'ta zemin değişikliği
Geçtiğimiz yıllarda Venus Williams, Maria Sharapova ve Elena Dementieva gibi yıldız tenisçileri ağırlayan İstanbul Cup'ın bu yılki en ünlü konuğuysa Vera Zvonareva olacak.

inşaat halindeyken görmüştüm orayı, tenisçiler zeminden şikayet edince yenilemeye çalıştılar ama turnuva tarihine kadar yetiştirmeleri zaten imkansızdı başka yere o yüzden aldırmışlardır..

en ünlüleri vera ise popülaritesini kaybediyor demektir giderek, organizatörlerin duruma el atması lazım bir an önce, williams, maria, demantiava dan vera ya kadar düştüyse yakında eda özülkünün vara vara şarkısını söyleyecekler artık
vara vara bir zalim yere vaaardım
kendim ettim kendim buldum :p
 

Üst