Tenis

3207.jpg


Federer'den sonra benim için Mario Ancic geliyor...
Yaşı çok genç olmasa da iyi tenisçi.
 
Karlovic'ten 78 ace
Davis Kupası'nda yarı final sonuçlarına göre İspanya ile Çek Cumhuriyeti, finale çıktı. İlk gün maçlarında Hırvat Ivo Karlovic, Çek Radek Stepanek karşısında 78 ace yaparak dünya rekorunu geliştirdi. Buna karşın yenilmekten kurtulamadı.
 
Justine Henin de dönüşünü resmi olarak açıkladı.. 2010 kesinlikle daha çekişmeli bir sezon olacak.. Safina, Jankovic ve Ivanovic eminim bir köşede ağlıyorlardır.. Williams kardeşler de bence oturup düşünmeliler Belçikalılar yine tam kadro diye..
 
Belçikalı Kim Clijsters'ın iki yıllık bir aradan sonra tenise dönüp Amerika Açık'ı kazanmasının ardından vatandaşı ve ezeli rakibesi 7 Grand Slam'li Justine Henin'in de 1.5 yıllık bir aradan sonra kortlara dönüş kararı aldı.

Henin, tenise geri döndüğünü açıklarken, önümüzdeki yıldan itibaren kortlara çıkacağını bildirdi.

Dünya sıralamasında 1 numaraya kadar yükselen 27 yaşındaki Henin 2008 Mayıs ayında tenisi bıraktığını açıklamıştı.

Henin, Kasım ve Aralık ayları içinde Belçika ve Dubai'deki gösteri turnuvalarındakendini deneyeceğini de sözlerine ekledi.

----------------------------------------------------------------


İşte şimdi daha güzel olacak her şey. Sonucu belli Safina'lı finalleri, Jankoviç'in yarı finalden ötesini göremediği grand slamleri, Ana'nın ilk sıraya yükseldikten sonra ilk turlarda elenmelerini güzel birer anı olarak hatırlayacağız. Umarım eskisi gibi döner Henin, grand slamler dışında ortaya çıkmayan Williams'lara pabucun ne kadar pahalı olduğunu gösterecek isimler artıyor. Maria'da bir an önce sağlığına kavuşursa her şey daha güzel olacak.

Nadal Davis Cup yarı finalinden sonra Tayland Açık'tan da çekildi. Avustralya açığa kadar tamamen düzelir umarım, Nadal'sız seyir zevki yüksek maçlar her zaman rastlanmıyor.
 
Henin'den de aynı Kim gibi mücadele edeceği ilk Grand Slam'i kazanmasını bekliyorum:)
İstekler bir tarafa,kazansın veya kazanmasın iki Belçikalı tenisçi de bayanlar tenisine renk ve kalite katacaktır.
 
Bugün aldığım en güzel haber.. Hoşgeldin Henin iyi ki geldin.. Bıkmıştım İvanoviç ve Jankoviç gibi istikrarsız oyunculardan.. Kaldığın yerden devam inşallah..
 
kournikova gibi güzel ( ki bence değil) ama kötü bir sporcudansa, sharapova gibi güzel ( ki bence öyle) ve iyi bir sporcuyu bin kere tercih ederim.. pennetta çirkin diyorsanız, ona lafım yok..ama şunu söyleyeyim.. kendisi ile mailleşmekteyimdir.. kankam sayılır : ) yavaş yavaş yazılıyoruz : )
 
Emre Yuksel' Alıntı:
pennetta çirkin diyorsanız, ona lafım yok..ama şunu söyleyeyim.. kendisi ile mailleşmekteyimdir.. kankam sayılır : ) yavaş yavaş yazılıyoruz : )

Yok abi çirkin demedim,sadece daha güzelleri var dedim,ama bilsem kankan olduğunu dermiydim hiç:)
Hem abi ne bu böyle,bütün Wta'ya el atmışsın,biri kankan,biri kız arkadaşın,biri nişanlın. :)
 
us open'da da aradığını bulamayan ana ivanovic tenise ara verdiğini açıklamıştı ama bir çark etme durumu var sanırım..tokya'da devam eden turnuvada yine ilk turda elenmiş kendileri..serbest düşme devam ediyor..
 
flavia pennetta ile bir röportaj yapılmış.. şöyle bir bölüm var..;

-Why you always lose to Serena Williams?
- "It's an animal in comparison to me."

( -Neden Serena paso yeniyor seni ?
-Beni bir hayvanla karşılaştırıyorsun )

Ayrıca Carlos Moya ile beraberken , turnuva sırasında aynı odada kaldıklarını ve kendilerine, hiç bir şeye sınır koymadıklarını söylemiş ( neye sınır koymadıklarını yazmama gerek yok sanırım).. biraz ipin ucu kaçmış durumda flavia için..
 

Üst