• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:53
Yarın(cumartesi) stadta satış yapılır mı ne dersiniz?
 
Sırf tribün ise 1800 hiç fena değil o zaman toplam'da 3000 civarı yapar ki geçen sene tribünden çok çok az satılmıştı.

Bu arada diğer cardlarla peşit alıp 3-4 taksitle ödendiğinde sanırım 5 TL civarı bir faiz ancak biner .Gs Bonus'a yüzde on indirim ve 12 taksit yapıyorsun diğer kartlara da indirimsiz 4 taksit yapsan ne olur ?

Ayrıca sadece alt taraf tribün kombinesi çıktığına göre sanırım ve temenni ederim kombine alanların tribünde en azından kartlarını aldıkları bloklar da oturması ile ilgili birşeyler düşününlüyor.Bu durumda tribün kombinesi almak demek sadece maddi açıdan kara geçmenin ötesinde daha iyi yerden maç izlemeyei de sağlayacaktır.

Ki bu sezon federasyon koltuk numaraları konusunda dikkatli olunması gerektiği ile ilgili bir açıklmaya yaptı diye biliyorum

İlgili açıklamayı bağlantıda bulabilirsiniz. Fakat daha çok seyircilere yönelik bir açıklama olmuş sanki, 6222 sayılı yasaya göre herkes satın aldığı koltukta oturmak zorundadır demiş. Ama klüplere görevli koyup buları kontrol edin dememiş. En azından kamuoyun önünde, belki yazı göndererek yapmış olabilir. Ama zannetmem. Yine erken giden oturur olayı olacak.
 
Beni hala arayan olmadı :(
 
Cumartesi günleri satış var mı ?
 
Teşekürler Sezer. En güzeli yarın gidip almak.
 
çoğu kişi toplu parası olmadığı için alamıyor kombine. mesela ben. 2 kişi neredeyse her maça geleceğiz haftalıklarımızdan biriktirip. bizim gibi birçok öğrenci vardır bu şekilde kombine alamayan.
 
" Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı 2010-2011 sezonluk kartları Biletix üzerinden satılıyor. http://www.biletix.com/event.htm?id=LFCBS "

Giriş yaptığımda satış gözükmüyor bilgisi olan var mı bu durumla ilgili?
 
Arkadaşlar telefonlar arayıp birkaç bilgi almak istiyordum. Acaba hangi numarayı aramam gerekiyor?
 
Arkadaşlar 212 305 19 40 nolu numaradan biraz önce kombinemi aldım. Salıya kadar elimde olacağını söylediler. Düşürmek için 5 - 6 dakika sürekli aradım. En sonunda görevli telefonu açtı. Stada gidemeyecek arkadaşlar için en iyi yöntem bu bence.
 
Dayanamadık aldık kombineyi.
 
Arkadaşlar telefonlar arayıp birkaç bilgi almak istiyordum. Acaba hangi numarayı aramam gerekiyor?

305 19 40 numaralı hattan da yardımcı olurlar. Yoğun olurlarsa doğal olarak bakamıyorlar telefonlara ama bir beş dakika kadar denerseniz elbet açıyorlar.
 
305 19 40 numaralı hattan da yardımcı olurlar. Yoğun olurlarsa doğal olarak bakamıyorlar telefonlara ama bir beş dakika kadar denerseniz elbet açıyorlar.

Teşekkürler, haftasonları çalışıyorlar mı acaba? Arasam ulaşabilir miyim?
 
Haftasonu (pazar günü) kombine satışı var mı Aslantepe'de ?
 
bir allahın kulunun telefonu açtığı yok. yazıklar olsun. sonra da kimse tribünler boş demesin
 
cumartesi günleri satış var , pazar günleri yok.
 
Teşekkürler, haftasonları çalışıyorlar mı acaba? Arasam ulaşabilir miyim?

Cumartesi çalışıyorlar.Pazar satış yok.

Bir de 305 19 40'dan ben 2 gün içinde 5-6 kere görüştüm nerdeyse. Hatta geri beni 2-3 kere aradılar. Çalışanlar ilgisiz falan değil gayet yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ama belli ki çok fazla bir görevli yok bu bölümde yoğun olduğu zamanlar telefonlara bakamıyorlar.
 
Geri
Üst