100 lira olurEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Alperen Küçük":x88ma2vo]kombine fiyatı ne kadar olurki

o kadar parayı bi anda vermem imkansız

o nasıl olacak beni tanımadan

100 lira olurEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Alperen Küçük":x88ma2vo]kombine fiyatı ne kadar olurki
abi biz seneye uleb cupdayız[/quote:331ldrcd]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Tuncay Genc":331ldrcd]m.murathanoğlu: Erman Kunter Galatasaray'ı avrupada olmama ihtimali nedeniyle imzalamıyor.
abi biz seneye uleb cupdayız[/quote:1o219y2g]Murat Şimşek' Alıntı:[quote="Emin Doğanca":1o219y2g][quote="Tuncay Genc":1o219y2g]m.murathanoğlu: Erman Kunter Galatasaray'ı avrupada olmama ihtimali nedeniyle imzalamıyor.
Onur Yavuz' Alıntı:Ortada transferi gündeme gelen oyuncu bile olmadan 40. sayfaya adım atmışız. Böyle devam ederse 400´ü de, 500´ü de bulur sezon sonu bu konu başlığı.
Bu arada aldığım duyuma göre gelecek sezon wild card ile EL´e davet edilme ihtimalimiz varmış, yapacağımız transferler bekleniyormuş davet için.
Yeni bir koç gelmediği sürece umutlarımız daha çok yarına kalcakKoray Enis' Alıntı:Yine transfer haberi göremedim..Umutlarım yarına kaldı..
bikere de bizim transfer yaptığımız haberini versenizOkan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Erkan Veyseloğlu Banvitte.
arkadaşlar fitchle ve malik dixon la ilgili önyargılarımızı bir kenara bırakıp objektif davranalımMurat Şimşek' Alıntı:Onu abi süper bi haber bu bize yakışırda öncemli olan vizyon biz o ayarda transferler yapabilcekmiyiz.Bazı arkadaşlar hala fitch falan diyo.Biraz daha büyük düşünüp ona göre oyanayalım artık.Umarım yönetimde bu çağrılara uyar ve ona göre bi takım kurarda önce bi hoca bulmak lazım tabi...