bu yerli oyuncu kıtlığında Cücü yü bırakmak hangi akla hizmettir biri bana açıklasın. hele hele Reese gibi adamı alırlarsa yerine hepten kafayı yerim. ya Cüneyt hiç oynamasın sadece takıma kaptanlık yapsın, Reese den 1000 kat fayda sağlar takıma.
Murat İnal' Alıntı:Cüneyt gönderilmedi arkadaşlar. Sözleşmesi bitti teklif yapıldı. Bekleniyor.
Murat İnal' Alıntı:Ünsal Yahoo Fantasy de tutuyor ama![]()
Şamil Kılıç' Alıntı:bu forumdaki arkadaşlar sanki oyun oynuyorlar nba lave 2008 felan oynadıklarını sanıyorlar şurdan şu gelsin burdan bu gelsin hopplala tamam takım kuruldu messine koç benim bildiğim geçen sene efesin basketbola 25. milyon dolar harcadığıydı ve kimleri aldıkları malum şimdi bizim 7-8- bir rivayete görede 4 bunlarla almaya kalktığımız adamlara bak bide kasunun bonservisi yokta ( yada tazminat ) efes niye barçaylada görüşüyor kardeş kendinizi kandırmayın efes anadolu grubunun ya şöyle aman aman bi tarnsferi varmı avrupalılardan ne zaman altyapıdan iyi oyuncun gelir 15-20 milon dolar paran olur o zaman senin istediklerin alınır ha bide futbol takımının transfer bütçesi 12-18 miyon dolar sizin hesaba göre basketbolun bütçesi futbolun yarısı kadar
Fatih Hısım' Alıntı:http://www.ntvspor.net/Pages/25655.ASP
Evet Engin resmen gitti. artık Cücü mutlaka kalmalı. 4 tane çok kaliteli yabancı gelmeli. kadro şu şekilde olabilir
PG: Yabancı/Cüneyt
SG: Yabancı/ Murat Kaya
SF: Tufan/Erdem
PF: Yabancı/Yabancı
C: Hüseyin/Yabancı/Cemal
Gelen yabancı pivot mutlaka caydırıcı olmalı ve blok tehdidi yüksek olmalı. aksi takdirde pota altı yol geçen hanı olur. PF de Polat gibi adamlara kalırsak yanarız zaten.
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Şamil Kılıç":2k5xj83g]bu forumdaki arkadaşlar sanki oyun oynuyorlar nba lave 2008 felan oynadıklarını sanıyorlar şurdan şu gelsin burdan bu gelsin hopplala tamam takım kuruldu messine koç benim bildiğim geçen sene efesin basketbola 25. milyon dolar harcadığıydı ve kimleri aldıkları malum şimdi bizim 7-8- bir rivayete görede 4 bunlarla almaya kalktığımız adamlara bak bide kasunun bonservisi yokta ( yada tazminat ) efes niye barçaylada görüşüyor kardeş kendinizi kandırmayın efes anadolu grubunun ya şöyle aman aman bi tarnsferi varmı avrupalılardan ne zaman altyapıdan iyi oyuncun gelir 15-20 milon dolar paran olur o zaman senin istediklerin alınır ha bide futbol takımının transfer bütçesi 12-18 miyon dolar sizin hesaba göre basketbolun bütçesi futbolun yarısı kadar
Sinan Soysal' Alıntı:Dün bir arkadasımız Engin Atsür'e Galatasaray'ın teklif yaptıgını belirtmişti . Sanırım Bugün Efes devreye girince Engin mantıklı olanı yaptı ve Efes Pilseni tercih etti.
Bir yanda yeniden oluşum içinde olan efes (bomba gibi geliyor)
Diger yanda büyük bir KAOS içindeki Galatasaray..
Engin dogru tercih yapmış bencede
Şamil Kılıç' Alıntı:yapma allahını seversen sende bu oyuncuların galatasaraya gelmeyeceğini biliyorsun ha galatasarayaın baskette 1 ,2,3 tercihleri varsa basketbolcularında var yapma allah aşkına bide fenerin bütçesi neye göre 100 anlamıyorumki kardeş sen furbolcuların normal ücretlerine ayrılan paralarıda katıyorsun ben galatasarayın tarsnfere ayırdığı dedim dikkat ettiyesen şimdi fenerde 25 futbolcuya senelikl 1,5 versen bile 37.50 eder kardeş bide fenerde 3.5 alan 3-4 oyuncu var onları çıktığında anternör işçi ücreti bunların hepsi bu 100 içindedir anladınmı kardeş yoksa tarnsfere ayrılmış 100 yok sana bir rakam vereyim 165. milyon dolarla real tarnsfer rekoru kırdı geçen sen yani fenerin bütçesi onlardan 65 milyon dolar dahamı az beni güldürme