bi yerde winston haberi okumustum acaba doğrumudur?
bu doğruysaki inş doğrudur süper olur bu arada ben yeni yeyüm ama uzun zamandır takip ediyorum stres oluyo insan ama bu habere inanırsam rahatlarımmustafa_güler' Alıntı:Beko TBL'de transferler (14.07.08 itibariyle) Sedat Balcı:
İşte sezon bitimiyle birlikte takımlarımızın anlaştığı oyuncu ve head coachlar;
Galatasaray Cafe Crownolat Kocaoğlu (Mersin B.B.), Andrija Zizic (Panathinaikos)
Artık GALATASARAY da diyebiliriz her halde !!!!
Alen Hekimbas' Alıntı:Ziziç imzalamış!
Kaynak: Eyüp Yıldız![]()
Mithat Bey, evet yaşanan süreci net olarak bilmiyorum. Kulaktan duyma ya da şubeye yakın isimlerden aldığım bilgilere dayanarak yorum yapıyorum. Kunter´in yepyeni bir kadro ve vizyonla takımın başına geçeceğini ve erkek takımı için 1 Haziran tarihinin milat olacağını burada açıkladınız. Sonuç ne oldu? Yalnız gerekçe bildirecekseniz lütfen kanıtları da paylaşın bizimle. "Çamur at izi kalsın" düşüncesiyle yazılan iletiler foruma zarar verdiği için siliniyor. Sonra yazdığım yanıtı siliyorsunuz, bu adil değil demeyin.Mithat Duran' Alıntı:Bir Kunter sevdalısı olarak ben cevap vermek istiyorum Onur bey yaşanan süreci bilmediğiniz için eleştiri yapmanızı yanlış buluyorum sayın KUNTER işi sponsor tarafından baskıyla yatırılmasaydı bu gün yerli ve yabancı transferlerimiz bitmiş takım kondisyon depoluyor olacaktı eğer bir suçlu arıyorsanız bunu tabiri caizse pişmiş aşa su katıp yemeği ve sofrayı bozanlardır.Şimdi yaşınız icabı bu senede bu kulüpten amiyane tabirle cacık olmayacağını hissetiniz daha sezon başlamadan suçu başkalarına atmayın rica ederim .Son iki senede ve tabiki bu senede yaşanacak ve yaşanmış bütün yanlışlıkların sorumlusu bellidir bu arada bize kunter sevdelıları deyipte bizi suçlarken sizin yaptığınız özyer sevdacılığı olmuyormu ??? şunu idda ederim ki !!! bu seneki efes kadrosunu bizim hocaya verseniz o takım bile başarılı olması zor.
saygılarımla
M.DURAN
berkancatal' Alıntı:Alen Hekimbas' Alıntı:Ziziç imzalamış!
Kaynak: Eyüp Yıldız![]()
eyüp abiyse doğrudur ciddisin değil mi?
Timur Saglam' Alıntı:Kritik tarnsfer (Zizic dısında) vatandaslıga gecirebilecegimiz oyuncu. Strickland (3 yılı dolmadı ama adı geçtigi için yazıyorum) ve Dobie'den biri olur insallah. Bu oyuncuları yetersiz bulanlara soyle diyeyim, bu oyuncular yerli statusunde olacagı için, Cuneyt ve gelecek olan yabancı guardın onunu kesmez. Murat Kaya'nın suresini alır. Yani Murat yerine Reese/Dobie/Strickland sekinde dusunebiliriz. Bence iyi olur. Bu durumda gelecek olan guardın savunmasının iyi olması gerekir.
Alen Hekimbas' Alıntı:Ciddiyimdir herhalde...
Eyüp abiden önce yazdım heycanla... bir kaç günlük işkenceden sonra kazasız belasız bitti sonunda Hayırlı olsun
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar!
Zizic fax yoluyla imzayı atmış diye öğrendim, inşallah sorunsuz bir şekilde bu transferimizde açıklanır.
Zizic takımımıza hayırlı olsun![]()
Mithat Demirel yerine Mithat Duran oynasın daha iyiKerem SEÇER' Alıntı:Strickland, Türk statüsünde oynayamaz. 2 yıldır burada. Hadi onu geçtim 5 sene oynamışları bile yapamıyoruz neredeyse. Kimse kusura bakmasın ama istersek lobinin kralını yaparız demek yetmiyor. Hocanın böyle bir girişimi varken bu işe el atmayan camianın lobisi falan yoktur. Yada vardır da hocanın başarısız olmasını istedikleri için yapmıyorlardır. Neyse Türk oyuncu yapmak çok zormuş bunu belirtmek istedim.
Ayrıca ben dün Cücü anlaştı demiştim kimse inanmamış bana galiba. Anlaşmazsa getireceğim dedim guard da Mithat Demirel'di![]()