Alperen Küçük' Alıntı:hatırlamıyorum forumdan birisi demiştiki amerikalı değil ama milli takım da oynayan (amerika milli takımı deil) birisiyle gorusuomusuz sağlam yerden bilgi aldım falan demstı kmms o soyleyn artık
Zizici aldık ya işte.

Alperen Küçük' Alıntı:hatırlamıyorum forumdan birisi demiştiki amerikalı değil ama milli takım da oynayan (amerika milli takımı deil) birisiyle gorusuomusuz sağlam yerden bilgi aldım falan demstı kmms o soyleyn artık
Burak Barut' Alıntı:[quote="Olgun Tayılga":2leoszbj]Temiz bir yedek lazım..
O da 4 numaralı yere sahip Chris Burgess..
Geçen sene beni büyüledi..
Keşke takımımızda olsa..
katılmıyorum eğer alpellada oynamasaydı bir büyük takımda oynasaydı olabilirdi diyorum ama şimdi solomonda alpellada oynasa o hırsla oynamaz bir şampiyonluğa oynayan takımla bir de küme düşmemek için oynayan takımda oynamak farklı bize gelince daha farklı olacak stickland ... şimdi merakla beklemeye başladığım 4numara tüm rakip takımların forumlarıda bu 4numaradan bahsediyor eğer bir sıradan oyuncu olursa o zaman harbiden yerin dibine geçerim ... ya benim aklım hala zizicin takım arkadaşında ya o gelse uff ...özkan canpolat' Alıntı:bu oyuncu solomondanda hırslı bence ne dersınız
ben zizicin eski takım arkadaşı diyorum başka birşey demiyorum ilgilendiğimizide duymuştum ama hayırlısı...Kutay Çamcı' Alıntı:Bu arada yok mu 4 numara ile ilgili duyumu veya öngörüsü olan ?
O adam çok komik yaKerem SEÇER' Alıntı:Onur Aydın aradığımız 4 numara. Takımı ligi lider bitirdi![]()
Kerem SEÇER' Alıntı:Onur Aydın aradığımız 4 numara. Takımı ligi lider bitirdi![]()
Onur Yavuz' Alıntı:Bu arkadaşlar bizim transfere 3,5 Milyon $ ayırırken (Buradan çıkan bir diğer sonuç da Özyer olursa 7 Milyon Euro, olmazsa 3,5 Milyon Euro bütçeniz olur sözlerinin gerçeği yansıtmadığı),