2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Esmeral’in aşil tendonundaki sakatlığı nedeniyle sahalardan yaklaşık 5-6 ay uzak kalacak olması nedeniyle Fenerbahçe’nin özellikle kısa rotasyonuna takviye yapmaya hazırlandığı belirtildi.

tamamda bu 5 ay zaten yaz sezonuna gelecek ha tabii sakatlığın bir etkisi olacaktır ancak en fazla aralık sonunda eski performansına kavuşur

Esmeral’in aşil tendonundaki sakatlığı nedeniyle sahalardan yaklaşık 5-6 ay uzak kalacak olması nedeniyle Fenerbahçe’nin özellikle kısa rotasyonuna takviye yapmaya hazırlandığı belirtildi.

tamamda bu 5 ay zaten yaz sezonuna gelecek ha tabii sakatlığın bir etkisi olacaktır ancak en fazla aralık sonunda eski performansına kavuşur

evet haklısın ama Esmeralin olmadığı dönemde sıkıntı yaşayan Fener'e karşı rahat derbi galibiyetleri ve Fener'in Euroleague'den elenmesi falan hoş olur yine de :D

evet haklısın ama Esmeralin olmadığı dönemde sıkıntı yaşayan feneve karşı rahat derbi galibiyetleri ve fenevin euroleagu den elenmesi falan hoş olur yinede :D

aynen tabi iyi olur ama şimdi aklıma geldide milli takım için kötü oldu arkadaşlar ya zaten ülke olarak tecrübeli yerli konusunda fakir bir ülkeyiz esmeral'in olmayışı dünya şampiyonası için kötü oldu

Işıl ve Baharla anlaştık.Bir sorum olacak.Baharın sözleşmesindeki 'Seneye Avrupada Transfer Olma Opsiyonu' bu konuyu biraz açabilirmisiniz.Seneye Avrupaya mı transfer olacak yani Bahar?Zaten Avrupaya yatırım yapıyoruz.Baska takıma ne gerek var?

Işıl ve Baharla anlaştık.Bir sorum olacak.Baharın sözleşmesindeki 'Seneye Avrupada Transfer Olma Opsiyonu' bu konuyu biraz açabilirmisiniz.Seneye Avrupaya mı transfer olacak yani Bahar?Zaten Avrupaya yatırım yapıyoruz.Baska takıma ne gerek var?

O opsiyon Bahar'ın geçen seneki sözleşmesinde varmış. Bahar onu kullanmadı ve bu senede bizimle olacak.

Ben girmeyeli baya Sue Bird muhabbeti dönmüş.:) Meğerse bütün forum hastaymış da ateşi ben yakmışım.:) Şu kız bizim takıma gelsin yemin ederim gider formasını alırım.:)

Mustafa Bey, Bahar'la sözleşme imzalanmadı ki. Geçen sene imzalanan 1+1'lik sözleşmenin +1 kısmı devreye sokuldu. Oyuncularımız, güçleri Galatasaray'da oynamaya yettiği sürece başka takımlara gitmezler TKBL'de. Belki Avrupa olur. Gitmek isterlerse de çiçeklerle uğurlar, dönmek istediklerinde ilk günkü sevgimizle karşılarız.

O aslanlar için sözleşmeler çok önemli değil, takılmaya gerek yok o yüzden.

Anladım.Hürriyette böyle bir haber görmüştüm de ondan yazayım dedim.Teşekkür ederim bilgileriniz için.Bu arada Eurolig rakiplerimiz hakkında bir transfer topici açılsa fena olmaz:)Roscaseres iyi atılımlar yapıyor.Hamlelerini görmus oluruz paylaşımlarımızla...

Ayrıca Bence Sophia hamlesini yapmassak Avrupada F4 yapabileceğimizi düşünmüyorum.Çünkü Işıl,Bahar dısında üst düzeye yaklaşacak oyuncumuz yok bdence...Belki Gülşah.Onun için bu hamlenın mutlaka gelmesi lazım.Mükemmeliyeti yakalamak önemli...

karşı tarafın akıllı geçinenleri transferlerini açıklamak için bizim açıklamamızı bekliyorlar küçüklüğün bu kadarı...