2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Bu kadar saçma birşeyin olacağını hiç zannetmiyorum, olmamalı yani... Taraftarın en sevdiği isimlerden biri yerine Angel'ı getirmek, Allah korusun

Augustus giderse çok üzülürüz ama hocanın kafasında nasıl bir anlayış var,yada ne düşünüyor bilmiyoruz...Bence hocayla yapılan röportaj yayınlanırsa daha net fikir sahibi oluruz inşallah..Hocayı bir dinleyelim sonra bakalım diye düşünüyorum...

Twitter'dan Epiphanny Prince'e Türkiye'ye tekrar gelip gelmediğini sordum.Ve aldığım cevap "Belki." oldu.Gerisini siz çıkarın artık.:)

Angel konusu geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye kısmına giriyor :) kontratı bitse bile yabancılar TR içi takım değiştirmek isterse eski kulubu yıllık ücreti kadar bonservis isteyebiliyor, isterse o parayı vermeden imza attıramazsın. oyuncunun ismi ne olursa olsun ne biz fenere ne fener bize bonservis parası vermez.

Mevzuat değişmedikçe bu iki takımın dünya üzerinde almayacağı 3-5 yabancı oyuncu varsa o da bi sezon önce diğerinde oynayanlardır.

Paul Nilsen'in twiiter hesabında bazı söylentiler var.

- Lyttle Ros Casares'e.
- Mondt Wisla'ya. Wisla'nın Sue Bird ve McCoughtry'nin peşinde olduğunu da yazmış.
- Vetra UMMC'de devam etmeyecekmiş.

Euroleaguewomen twitter'da Sue Bird ve Angel'ın Wisla'nın hedefinde olduğunu yazmış.Seimone bizimdir.:) Bu arada yıllardır Sue Bird hastasıyımdır.

Sue Bird'ü şu forma altında er yada geç göreceğiz, yürekten inanıyorum, inanmak istiyorum :)

Wisla'yla eşleşelim de, İstanbul'daki maçtan sonra kaçırırız onu...

Ben de Sue Bird'in hastasıyım ama bu 3+1 kuralına göre Amerikalı sınırı da yok değil mi? O zaman belki getirebiliriz neden olmasın Eurolig'de varız,Ligde şampiyonluğa oynuyoruz. Dünyanın en önemli yıldızları(Torrens,Fowles gibi)yıldızlarımız var,yeni yönetim amatör şubelere önem verecek gibi;yani paramızda var.Herhalde enayi Fenerbahçenin Taurasiyi geri getirmek için teklif ettiği 1.1 milyon euro kadar da yıllık ücreti yüksek değildir.Ama sözüm ona GALATASARAY'a gelmesini en çok istediğim kadın basketbolcudur.BU 3+1 kuralının seneye değişebileceği de göz önüne alınırsa yine de Avrupalı oyuncu tercih etmemiz gerekir her sene yabancıları oyuncu değiştirmemek açısından.

Fenerbahçe’de yaprak dökümü:

TKBL’yi şampiyon olarak tamamlayan Sarı – Lacivertlilerin yabancı oyuncuları bir bir Avrupa takımlarına transfer oluyor.

Avustralyalı yıldızı Penny Taylor’ın sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Fenerbahçe’de Hana Horakova ile Jekabsone-Zogota Ekaterinburg’a transfer olurken Angel McCoughtry de Wisla ile anlaştı.

Esmeral’in aşil tendonundaki sakatlığı nedeniyle sahalardan yaklaşık 5-6 ay uzak kalacak olması nedeniyle Fenerbahçe’nin özellikle kısa rotasyonuna takviye yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Kaynak:basketdergisi.com

güzel haberler bunlar bizimde önümüzdeki seneye daha güçlü olacak kadromuzla vay bunların haline ...

Epiphanny Prince (olursa Sue Bird tabiki :) )
Alba Torrens
Seimone Agustus
Sylvia Fowles
yabancılarımız bence bunlar olmalı playofflarda gerekirse farklı bir yabancı takviyesi yapabiliriz