2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Böyle bir hazımsızlık yok ya. Bizim Alba'yı açıklamamızı bekliyorlarmış resmen. Durup dururken takımını bırakıp giden Pennyle tekrar anlaşmakta ayrı bir mide tabi. Basına diyecek söz yok zaten. Ntv hep aynı, Google'a maraton yazınca da hemen altında 'fenerbahçe haberleri' yazıyor mesala sonra spor toto süper lig, basketbol, üye ol falan...

Öncelikle Alba transferi hayırlı olsun.Bu transferde emeği geçenleri de teşekkür etmek istiyorum.FB ise Alba transferinden hemen sonra Penny Taylor transferini açıklayarak ezikliğini bir kez daha gözler önüne serdi.:)Onların kimi aldığı çokta önemli değil,umarım bizim açımızdan doğru transferlerin arkası gelir.

prince ile anlaşıldıgı söyleniyor.Eger kesinse iyi transfer üstelik rus pasaportu sayesinde sanırım avrupalı olarak oynayabilecek bu da Seimone Augustus tekrar gelecegine işaret olabilir :)

Umarım Prince transferi gerçekleşir.Fowles,Augustus,Alba ve Prince'li harika bir yabancı rotasyonu oluşturmuş oluruz.Euroleague'de F4 yakın gibi bu sezon İnşallah. :)

ntv sporda karşıyakanın ratgeberle devam etmeyeceği yazıyor, ama resmi sitede bişey yok. bence ratgeberin gitmesi onlar için kötü olur. bu konuda duyum alan varmı arkadaşlar...

Şu ana kadar ki transferlerimizden memnunum fakat ben hala takımımızda güvenebileceğimiz bir dış şutör olmadığını düşünüyorum.Bu konuda bi çalışmamız var mı?

Lütfen burada duydukları ile haber yapıp altına birde utanmadan "izinsiz kullanılamaz" ibaresini koyan sitelerin yazdıklarını buraya taşımayın.

rakip takım 2 tane kafadan sorunlu oyuncunun peşine takılmış önlerine kırmızı halı açmış bizi bırakma diye yalvarıp duruyor. ama bu kadar ısrar sonucu gelecekler tabi penny geldise diğer ayrılamadığı elemanda gelecektir.
ancak Angel, penny den çok daha üst düzey bir oyuncu bir kere içeri penetreyi çok iy yapabildiği için durdurulması çok zor inşallah giderde yerine taurasi gelir göreceksiniz ellerinde patlayacak.

arkadaşlar rakip takımın forumunda bizimle ilgili haberler var bizim takımın karıştığını söylüyorlar ama mesajları okuyamıyoruz.. gizli olarak yayınlıyorlar bizim takımda kavgalar olmuş vs. baya birşeyler var işler karışmış diyorlar bilgisi olan paylaşabilir mi cidden merak ettim .. adamlar skandal görüntülerden bahsediyor medyaya neden vermiyorlar diyorlar acayip morelim bozudu bilenler varsa cevaplasın lütfen

arkadaşlar rakip takımın forumunda bizimle ilgili haberler var bizim takımın karıştığını söylüyorlar ama mesajları okuyamıyoruz.. gizli olarak yayınlıyorlar bizim takımda kavgalar olmuş vs. baya birşeyler var işler karışmış diyorlar bilgisi olan paylaşabilir mi cidden merak ettim .. adamlar skandal görüntülerden bahsediyor medyaya neden vermiyorlar diyorlar acayip morelim bozudu bilenler varsa cevaplasın lütfen

Bir şey olduğu yok, kendilerini zeki zannediyorlar o kadar.

Işıl Alben ve Bahar Çağlar Galatasaray'da Kaldı

Galatasaray Medical Park, sezonun sona ermesinin ardından yıldız oyuncuları Işıl Alben ve Bahar Çağlar ile sözleşme yeniledi.

Galatasaray Medical Park Kaptanı Işıl Alben, kulübüyle olan sözleşmesini üç sene (2+1) daha uzattı. Galatasaray’a 2007-08 sezonu başında Botaşspor’dan transfer olan Işıl’ın yeni kontratındaki üçüncü sezonda (2013-14) opsiyon bulunuyor.

Galatasaray Medical Park’ın bir diğer başarılı oyuncusu Bahar Çağlar ise 2011-12 sezonu için Avrupa’ya transfer olma opsiyonunu kullanmayarak takımımızda kaldı.

Galatasaray’a 2008-09 sezonunda Ceyhan Belediyesi’nden gelen Bahar Çağlar, takımımızla birlikte iki Türkiye Kupası (2009-10 ve 2010-11), bir Cumhurbaşkanlığı Kupası (2008) ve bir FIBA EuroCup (2008-09) şampiyonluğu yaşadı.

İki oyuncumuza da Galatasaray Medical Park’taki kariyerleri boyunca başarılar dileriz.

galatasaray.org

GALATASARAY'DA 2 TRANSFER BiTME ASAMASINDA, BU TRANSFERLER BOGAZIN KARSI YAKASINI COK KIZDIRACAK!

Galatasaray Medical Park Kadin Basketbol Takimi, Fenerbahce'den Angel McCoughtry ve bir yerli oyuncuyu transfer etmek üzere.

Angel McCoughtry'yi Seimone Augustus'un yerine istiyor Ceyhun Yildizoglu ve transferin bitme olasiligi oldukca yüksek. Bir diger gelisme ise, Fenerbahce'nin cok önemli bir yerli oyuncusuna teklif ilettik ve cevap bekliyoruz. Oyuncunun Fenerbahce ile sözlesmesi devam ediyor, ancak belli bir para karsiliginda serbest kalma maddesi var sözlesmesinde. Galatasaray Basketbol'in ulastigi bilgilere göre, oyuncu kafasinin biraz karisik oldugunu (muhtemelen gecmiste yasananlardan dolayi), ancak kendisinin GALATASARAYLI oldugunu belirtti. Su an icin ismini aciklayamiyoruz. Ilerleyen günlerde gelismeleri aktarmaya devam edecegiz.
( http://www.facebook.com/Galatasaray.CC )

Yalnız Angel haberinin gerçek olabilme ihtimali beni korkutuyor.Ceyhun hoca sene başında GSBasket'e verdiği ropörtajda Augustus yerine tercih edebileceği oyuncular arasında Angel'ı da saymıştı.Düşüncesi bile korkutuyor beni.Bu sene saha içindeki zeka probleminden yakınırdım hep, Angel'la bu katlanır.Kafası hiç çalışmıyor.Üstüne üstlük geldiği yer ve antipatikliğiyle iğrendiriyor insanı.