2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Fowles'in uzattigina niye herkez bukadar emin anlamiyorum. resmi bir kaynak yok cünkü. Bence Fowles gidici, Tina'nin yanina Nevriye veya Nevin alinacak.

Fatih Hisim 'dan Alıntı
Fowles'in uzattigina niye herkez bukadar emin anlamiyorum. resmi bir kaynak yok cünkü. Bence Fowles gidici, Tina'nin yanina Nevriye veya Nevin alinacak.
Fowles'ın uzattığını Gsbasket açıkladı.

Iyi ozaman, cok sevindim

Suanki garanti yabancilar, Tina, Sylvia, Alba, bilmiyom ama Princin adi geciyodu,

Bence bu durumda belki Melisanin yerine baska bir oyuncuda albiliriz, hani TR vatandasi.

PG: Isil/Yasemen
SG: Gülsah
SF: Alba/Nihan
PF: Bahar
C: Tina

su anki kadromuz bu. Yani bir sürü eksik var takimda. bence hem 1 numaraya hem 2 numaraya üst düzey yabanci gerekli. uzun rotasyonuna bir tane üst düzey yerli eklenmeli (karsi yakadan veya Tugce). yoksa isimiz cok zor olur. Tina-Fowles ikilisi bence bizi basariya tasimaz. ciddi sutör eksikligi yasariz. rakip uzunlari bizi disardan vurur.

Tina hamlesinden sonra yerli statüde oynatılabilecek bir yabancı kısa lazım. Böyle bir oyuncu bilmiyorum. Seimone ve Fenerbahçe içinse söylenecek söz bulamıyorum. İnşallah doğruluk payı yoktur.

Şu transfer sezonu sağ salim,minimum hasarla bitse.Her sabah forumu okuyup güne 1-0 yenik başlıyorum.İyi ki erkek basketbolda sezon bitmedi.

Çok iyi bir oyuncu aldık ama şuan tam bir kumar oynuyoruz.Şu kadroda Alba'ya çok fazla yük binicek.Ya Gülşah bu yıl etkili bir rol oynayacak,ya da ligde oynayamasa da Avrupa için iyi bir şutör alıcaz.Tamika gelmeden bu sorunu çok çektik bu yıl aynı hatayı yapmamalıyız