2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Yok artık.

DEDIKODU: Galatasaray Kadin Basket Takimi, Diana Taurasi ile ilgileniyor. (Kaynak: Eyüp Yıldız, @eyildiz75

başka bir forumda böyle yazıyor
inanamadım ama.

Sitemiz için yapılan Ceyhun Yıldızoğlu röportajı kısa sürede yayınlanacaktır. Seimone ve transferler hakkında açıklamalar var. Pek sevineceğinizi söyleyebileceğim bir şey yok ama koçun aklındakini, neyi neden istediğini okursunuz oradan. Ayrıca Hürriyet paçavrası, pardon gazetesi ve hakemler hakkında da geniş kapsamlı bir sohbet olmuş. Kararlara katılmak zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız.

Ayrıca Seimone ile Angel'ı neden kıyaslıyorsunuz anlamıyorum, benim transfer konusunda seçici olduğum bir takım olsa Arasspor mesela ve o takıma kısa forvet lazımsa Seimone ile Angel arasından ben de Angel'ı seçerim. Hatta Penny Taylor'a karşı da Angel'ı seçerim. Angel çok iyi bir oyuncu, sorunu gerizekalı olması. Hakaret etmek için söylemiyorum zekasında gerilik var cidden. Neyse konumuzla alakası yok, Galatasaray'da kısa forvet pozisyonunda Alba Torrens var.

Seneye hem Avrupa hemde Türkiyede en büyük favori olmanın tek bir hamlesi var. Alalım Taurasi'yi noktayı koyalım.

Şu mesajlardan sonra aklıma gelmedi değil.

McCoughtry Polonya'da

Kadınlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe’de Hana Horakova ve Anete Jekabsone-Zogota'nın ardından Angel McCoughtry de sarı-lacivertlilerden ayrıldı. Rusya’nın Ekaterinburg takımına giden Hana Horakova ve Anete Jekabsone-Zogota'nın ardından ABD'li forvet Angel McCoughtry, gelecek sezon için Polonya'da bu sezonu şampiyon olarak kapatan TS Wisla Can-Pack Krakow ile anlaştı. Polonya ekibinde bu sezon eski bir Fenerbahçeli olan Nicole Powell da forma giymişti.

25 yaşında ve 1.87 metre boyundaki McCoughtry, geride kalan sezona Macaristan'ın Euroleasing Sopron takımında forma giyerek başlamış, Diana Taurasi'yi kaybeden Fenerbahçe'ye ise 5 Ocak'da transfer olmuştu. Coach Laszlo Ratgeber ile srun yaşayan Amerikalı oyuncu, twitter'daki hesabında Macar teknik adama 'Irkçı' demişti.

Kaynak:http://www.turkbasket.com/sayfa/ind...mccoughtry-polonyada&catid=82:tbbl&Itemid=459

Diana konusundan kimse burayla ilgilenmiyor ama haber doğruysa 2 kıta dışı hakkımız bitiyor. :)

Galatasaray Tina Charles İle Anlaştı

Gelecek sezon için “Euroleague’in MVP”si Alba Torrens ile anlaşan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı tranferde hız kesmiyor. Kulağımıza gelen dedikodulara göre sarı kırmızılı ekip gelecek sezon için kadrosuna WNBA takımlarından Connecticut Sun formasını giyen Tina Charles‘ı katmış bulunmakta. 2010 yılında WNBA’de yılın çaylağı seçilen başarılı oyuncu 1988 doğumlu ve 1.93 boyunda. Tina Charles 2010 WNBA sezonunda orma giydiği 34 karşılaşmada 15.5 sayı, 11.7 ribaund, 1.7 blok ve 1.5 asist ortalamasıyla mücadele etmişti.

http://www.pota6.com/galatasaray-tina-charles-ile-anlasti#more-10757

Eeeee bu durumda ikitane kita disi oyuncumuz olmus oluyo.

Evet. Geleceği söylenen Prince(avrupa), Alba, Fowles ve Tina
2 Avrupa pasaportlu, 2 kıta dışı.

Geçen gün msnde bayan basketten konuşurken kıta dışı hakkımızı pota altından kullanırsak diye bi konuşma geçiyordu, direk Tina'yı alalım Fowles ile voltranı oluşturalım demiştim. :) Bayanlarda ikiz kuleleri kuruyoruz yani.

Yoksa Fowlesle anlasilmadimi daha, burnuma pis kokular gelmeye basladi, cünkü fb nini bi Blogunda bizim Fowlesle daha anlsamadimiz yaziyodu. insallah öyle bisey yoktur.

Fowles varken 2.bir amerikalı pivot enterasan gerçekten umarım geçen seneki gibi saçmalamaz hoca.Biz şu anda Seimone'u bekletiyoruz ancak olurda bir takımla anlaşırsa Seimone (ki teklifler olduğunu zannediyorum) işte o zaman tam anlamıyla ortada kalırız.Seimone herkesin dediği gibi bu yıl altın yılını yaşayacak bencede.Halen ne bekliyoruz onunla uzatmak için anlamıyorum.Yapılacak hamleler basit.

Seimone-Sylvia-Alba-Sophia(Tr)-Steponava(Osipova,Gruda...) ve yine sezon sonuna doğru Tamika veya başka bir oyuncu ile devam ederiz. Ha olduda Sophia gelmedi o zaman Tuğçe Canıtez veya Nevlinden birine yöneliriz.Mevzu bu kadar basit.