Taurasi sesleri diyor Eyüp abi hadi hayırlısı
Sitemiz için yapılan Ceyhun Yıldızoğlu röportajı kısa sürede yayınlanacaktır. Seimone ve transferler hakkında açıklamalar var. Pek sevineceğinizi söyleyebileceğim bir şey yok ama koçun aklındakini, neyi neden istediğini okursunuz oradan. Ayrıca Hürriyet paçavrası, pardon gazetesi ve hakemler hakkında da geniş kapsamlı bir sohbet olmuş. Kararlara katılmak zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız.
Ayrıca Seimone ile Angel'ı neden kıyaslıyorsunuz anlamıyorum, benim transfer konusunda seçici olduğum bir takım olsa Arasspor mesela ve o takıma kısa forvet lazımsa Seimone ile Angel arasından ben de Angel'ı seçerim. Hatta Penny Taylor'a karşı da Angel'ı seçerim. Angel çok iyi bir oyuncu, sorunu gerizekalı olması. Hakaret etmek için söylemiyorum zekasında gerilik var cidden. Neyse konumuzla alakası yok, Galatasaray'da kısa forvet pozisyonunda Alba Torrens var.
Seneye hem Avrupa hemde Türkiyede en büyük favori olmanın tek bir hamlesi var. Alalım Taurasi'yi noktayı koyalım.
Galatasaray Tina Charles İle Anlaştı
Gelecek sezon için “Euroleague’in MVP”si Alba Torrens ile anlaşan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı tranferde hız kesmiyor. Kulağımıza gelen dedikodulara göre sarı kırmızılı ekip gelecek sezon için kadrosuna WNBA takımlarından Connecticut Sun formasını giyen Tina Charles‘ı katmış bulunmakta. 2010 yılında WNBA’de yılın çaylağı seçilen başarılı oyuncu 1988 doğumlu ve 1.93 boyunda. Tina Charles 2010 WNBA sezonunda orma giydiği 34 karşılaşmada 15.5 sayı, 11.7 ribaund, 1.7 blok ve 1.5 asist ortalamasıyla mücadele etmişti.
http://www.pota6.com/galatasaray-tina-charles-ile-anlasti#more-10757
Facebooktaki Galatasaray Basketbol Şubesi sayfası Tina Charles ile görüştüğümüzü dedikodu olarak vermiş.
Eeeee bu durumda ikitane kita disi oyuncumuz olmus oluyo.