2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Sophia ile alakalı hiç bir şey yok.Bu 'üstün zekalılar' ın ilkokul çocukları seviyesinde eğlence anlayışı olduğu için böyle saçmalıkları bol bol yazarak eğleniyorlar.

Fowles'dan vaz mı geçildi acaba? Ya da Fowles konusunda pürüz mü çıktı. Son hamleden sonra Fowles da kalırsa Pirince hamlesi gelir büyük ihtimal. Ama Augustus kalmayacağından benim için anlamsız bir sezon olur. Avrupada oynamasa bile Prince yerine Augustus derim ben. Işıl ve Alba idare eder 1 numarayı. Açıkçası Fowles kalacaksa Charles hamlesi saçma geldi beni. Fowles kalırsa da Sophia işi yattı anlamına gelir bu.

Baharı 3 numarada kullanırsak, ribaund vermeyiz rakibe çünkü iyi şutörü olan her takım dışarıdan şut yağmuruna tutar. Tina transferini elimizde Fowles ve Bahar varken yapan zihniyet.

Baharı 3 numarada kullanırsak, ribaund vermeyiz rakibe çünkü iyi şutörü olan her takım dışarıdan şut yağmuruna tutar. Tina transferini elimizde Fowles ve Bahar varken yapan zihniyet.

Ne oldu kızıştın? Hadi güle güle, gerçek kimliğinle üye ol buraya. Hangi takımın taraftarı olduğunu söyle, çamur atma, korkuyorum de ;) Biz de sana adam diyelim.

Augustus ve Hammon ( ya da Prints) hamlelerini bekliyorum. Daha doğrusu istiyorum. 5 yabancılı oluruz Fowles gelince her maç ayrı biri çıkar tribüne.

Augustus,Tİna ya da Fowles'tan birine Avrupa'da kullanmayacağız seni denmez herhalde,ama 2 Avrupalı transferi güzel olabilir,en azından Avrupa'da 5'inden de yararlanırız.

Fowles zaten geç gelecekse Avrupada Tina ile devam edebiliriz. Playofllarda 5 yabancıdan 3ü (Semione, Sylvia, Tina)'nın yeri garanti olur. Alba ve Hammon maçına göre oynatılır. Tabi bu benim bu saatten sonraki hayali kadrom.

Ana Dabovic çok mantıklı bir oyuncu gibi geliyor bana,durumu ne bilmiyorum tabiiki şuan.1989 doğumlu,Eurocup'ta 20.3 sayı,5.4 ribaund,4.6 asist,2.6 top çalma ortalamaları ile oynamış.%44 gibi bir üç sayı yüzdesine sahip.
Eva Viteckova da yine 2-3 oynayabilecek bir oyuncu.14.3 sayı,3.6 ribaund,2.3 asist ortalamaları ile oynamış Euroleague'de.1982 doğumlu.Tam bir takım oyuncusu olduğu söyleniyor.Avrupa'nın en keskin şutörlerinden biri olarak nitelendirilmiş.
Epifaniya Prints ise zaten söylemeye bile gerek yok.

Işıl-Gülşah-Alba-Charles-Fowles(İlk beş)
Prints-Bahar-Dabovic-Melisa Can-Yasemen-Melek Bilge

Bu ilk beşle başladığımızda belki kısa rotasyonunda sıkıntı yaşayabiliriz.Ama o durumda Charles-Gülşah kenara gelir Prince oyuna girer yada Dabovic girer.Bahar da oyuna girer veya Melisa,böylece o eksikliğimizi de gidermiş oluruz.Bence eğer geri kalan iki Avrupa'lı hakkımızı böyle oyuncular için kullanacaksak;hiç de mantıksız bir kadro değil bence hatta çok da sert bir kadromuz olacak.

Galatasaray sözlükten Epifaniya Prints ile ilgili birkaç yorum;

1- 1988 doğumlu abd'li kadın basketbolcu. spartak moskova'da forma giymektedir. point guard mevkinde oynayan prince 2011-2012 sezonunda büyük ihtimalle galatasaray medical park forması giyecek.

2-2011-2012 kadınlar basketbol sezonunda parçalı formayı alba torens'le birlikte rus pasoportuyla avrupalı kontenjanımızı dolduracak guard oyuncumuzdur...

3-Tina charles'ın çocukluk, sylvia fowles'ın ise wnba'den arkadaşıdır.:)

Galatasaray sözlükten Epifaniya Prints ile ilgili birkaç yorum;

1- 1988 doğumlu abd'li kadın basketbolcu. spartak moskova'da forma giymektedir. point guard mevkinde oynayan prince 2011-2012 sezonunda büyük ihtimalle galatasaray medical park forması giyecek.

2-2011-2012 kadınlar basketbol sezonunda parçalı formayı alba torens'le birlikte rus pasoportuyla avrupalı kontenjanımızı dolduracak guard oyuncumuzdur...

3-Tina charles'ın çocukluk, sylvia fowles'ın ise wnba'den arkadaşıdır.:)

hahaha 3.madde iyiymiş demekki aynı ortamdan insanları topluyorlar ee benim hatırladığım seimone-fowles çok iyi arkadaştılar gelmeden önce eee seimone augustus'u İSTİYORUZ !

Arkadaslar, bende yürekse yürek bilekse bilek bu takima augustus gerek diyenlerdenim, ama bunu biliyoz ki hersey gelici gecici, gönül isterdiki augustusda kalici olsun ama olmadi, zamaninda nasil Vickyye üzüldüysek, Sphiaya üzüldüysek tabiki augustusuda üzülecez ve özliyecegiz. ama bir gercek var ki, bu sene pota altimiz ( allah sakatliklardan korusun) iyi ellere emanet, Sylvia, Tina, Bahar ve Melisa ( bir sene daha Sözlesmesi var ) guard olarak Isil, Prince ve Yasemen var, iki ve ücnumaralarda ise Alba, Gülsah, Nihan, Tugba, Gerekirse Bahar ve Prince belki bu mevkiye avrupali bir oyuncu daha alina bilinir, mesela bizi taniyan Douglas veya guard olarak Tarantoda oynayan belcikali Wambe ozaman Princeyi iki veya ücdede kulanabiliriz.

Ya akıl var mantık var Fowles gidicek demek ne demek ya ? Bizim takım değil miydi final serisinin son maçında pota altında oynayabilen tek oyuncusu kalan ? Anlayın işte şimdi de 1-2 numara oynayabilecek skorer bir guard alıp yabancı transferini kapatıcaz. Belki Avrupa için 1 oyuncu daha alınır.

Yalnız Tina Charles'ı alana kadar Lauren Jackson veya Sophia'yı almamak kötü bir tercih bence. Belki ilgilenip anlaşamamışızdır orası ayrı.

1.92 olan Alba guar sorunumuzu çözer diyipte 1.93 lük Tina Charles sadece pivot oynar demekte ayrı bişey.