2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Aslında üstte linkiverilen makalenin ikinci kısmı önemli. Avenida'nın coachu sadece iki oyuncunun takımda kalacağını, Avrupa'daki ilk 10 bütçeden birine sahip olmadıklarını söylüyor. Geçen yıl büyük iş başardılar gerçekten. Gelecek yıldan itibaren de yeniden bir yapı kurmaya çalışacaklar.

Bird gidiyorsa bunların 2.kıta dışı kim olacak acaba LJ nın devam edeceğini düşünürsek, CP-Moore-Taurasi den biri olacağını düşünüyorum. Bird in ayrılışı transfer piyasasını karıştırır boşalan yer konusunda.

Bence mantıklı çünkü Türk oyuncu olarak oynayacak.Böylece Melisa yerine 3-2 oynayan başka bir devşirme oyuncu alacağız..

şu transferlerden sonra (ki Fowles ile anlaşılacağını umuyorum) Şaziye, Yasemin Horasan falan komik olur. Açıkçası hiç inanasım gelmiyor. Kübra'nın Fener'e gitmesi kötü oldu ama bizde zaten oynaması zordu.

Her takımın 4 yabancı hakkı var bir tane de devşirme oyuncu hakkı var.
Biz 4 ve 5 numaralar için 2 Amerikalı oyuncu hakkımız kullandık.
Lucie Melek Bouthors Devşirme statüsünde olmayacak (Türk olarak oynayacak )gerçi hiç izlemedim ama amaç oyuncu yedeklemek ise olabilir.
Alba genelde 2 ve 3 numara oynuyor. 1 ve 4 numarada çok başarılı değil.
Prince in geleceğini varsayarsak 2 numara da başarılı oynuyor.1 numarada da zorunluluktan oynar.
Bahar da 3 ve 4 numaralarda oynayabiliyor.
Bir tane devşirme oyuncu hakkımız var.( Ben Melisa nın gideceğini tahmin ederek konuşuyorum)
Türk liginde takımımıza katkıda bulunabilecek, mevcut ya da bu sene Türk statüsüne geçebilecek 1 ve 2 numaralarda oynayabilecek oyuncu var mı acaba?

Şaziye Yeniden Galatasaray Yolunda

Transfer çalışmalarında hız kesmeyen Galatasaray 2008-2009 Sezonu’nda kadrosunda bulunan eski oyuncusu Şaziye İvegin ile yeniden anlaşmak üzere. Taraflar arasında henüz kesin bir anlaşmaya varılmadığı söylense de başarılı basketbolcunun sarı-kırmızılı formayı yeniden giymeye oldukça yakın olduğu öğrenildi.

http://www.pota6.com/saziye-yeniden-galatasaray-yolunda

Ataşehir'deki ilk maçın son 3 dakikasında misyonunu başarıyla yerine getirir.Sonra deplasmanda maç kazanmak için kıvranır dururuz final serisinde.İlla oluşan sinerjiye turp sıkılacak.Şaziye gelince 'hakederiz' şampiyonluğu.

"fenerbahce şampiyonluğu haketti. hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmüyorum". 26 nisan Hürriyet.. Ceyhun Yıldızoğlu'nun açıklamaları, herhalde biz başka bir final serisi... Milli Takımda devam etmek içinde her şeyi yapar...
Daha fazlası varda onları yazamıyoruz... Giden yönetimin son kazığı diyelim, yeni yönetimle beraber ceyhun gidince büyük ihtimal yabancı haca gelecek...