• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hakan Duman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:58
Aslında üstte linkiverilen makalenin ikinci kısmı önemli. Avenida'nın coachu sadece iki oyuncunun takımda kalacağını, Avrupa'daki ilk 10 bütçeden birine sahip olmadıklarını söylüyor. Geçen yıl büyük iş başardılar gerçekten. Gelecek yıldan itibaren de yeniden bir yapı kurmaya çalışacaklar.

Bird gidiyorsa bunların 2.kıta dışı kim olacak acaba LJ nın devam edeceğini düşünürsek, CP-Moore-Taurasi den biri olacağını düşünüyorum. Bird in ayrılışı transfer piyasasını karıştırır boşalan yer konusunda.

Bence mantıklı çünkü Türk oyuncu olarak oynayacak.Böylece Melisa yerine 3-2 oynayan başka bir devşirme oyuncu alacağız..

Saziye saka mi ya?? hani su fb serisinde bilerek top kaybeden, bilerek sut kaciran Saziye mi?? (kimse bana aksini söylemesin)

Saziye saka mi ya?? hani su fb serisinde bilerek top kaybeden, bilerek sut kaciran Saziye mi?? (kimse bana aksini söylemesin)

evet boş şutları bile sokamayan şaziye.sen git pivot mevkisine en iyi isimleri al sonra şaziyeyle oynat olacak iş değil ya :(

Babkina ile fenerin adı geçiyormuş..Bizim için bence doğru isim olur..Ayrıca en azından seyirci ortalamasını 100 kişi arttırır:)

Babkina ile fenerin adı geçiyormuş..Bizim için bence doğru isim olur..Ayrıca en azından seyirci ortalamasını 100 kişi arttırır:)

Lotos koçu ile beraber Babkina'yı alacaklarmış.Can işbakan yazmış twitterda.

Kübra'yı almayıp Şaziye alıyorsak birşeyler ciddi sorgulanmalı.

Kusura bakmayın ama ne Şaziye ne de Kübra Gs nin oyuncusu..

Kusura bakmayın ama ne Şaziye ne de Kübra Gs nin oyuncusu..

Zaten türk olarak iyi 5-6 oyuncu var.3 tanesi fbde 2 tanesi bizde onun dışındaki hiçbir oyuncu bizde kilit rol alacak oyuncular değildir ama 5-10 dk süre alıp rotasyonda yapmak gerekiyor.Bu rotasyonda da ben hertürlü kübrayı tercih ederdim.

şu transferlerden sonra (ki Fowles ile anlaşılacağını umuyorum) Şaziye, Yasemin Horasan falan komik olur. Açıkçası hiç inanasım gelmiyor. Kübra'nın Fener'e gitmesi kötü oldu ama bizde zaten oynaması zordu.

Her takımın 4 yabancı hakkı var bir tane de devşirme oyuncu hakkı var.
Biz 4 ve 5 numaralar için 2 Amerikalı oyuncu hakkımız kullandık.
Lucie Melek Bouthors Devşirme statüsünde olmayacak (Türk olarak oynayacak )gerçi hiç izlemedim ama amaç oyuncu yedeklemek ise olabilir.
Alba genelde 2 ve 3 numara oynuyor. 1 ve 4 numarada çok başarılı değil.
Prince in geleceğini varsayarsak 2 numara da başarılı oynuyor.1 numarada da zorunluluktan oynar.
Bahar da 3 ve 4 numaralarda oynayabiliyor.
Bir tane devşirme oyuncu hakkımız var.( Ben Melisa nın gideceğini tahmin ederek konuşuyorum)
Türk liginde takımımıza katkıda bulunabilecek, mevcut ya da bu sene Türk statüsüne geçebilecek 1 ve 2 numaralarda oynayabilecek oyuncu var mı acaba?

Megan Marie Mahoney hiç gündeme gelmiyor mu ya ? Çok iyi bir şutör bence

Şaziye Yeniden Galatasaray Yolunda

Transfer çalışmalarında hız kesmeyen Galatasaray 2008-2009 Sezonu’nda kadrosunda bulunan eski oyuncusu Şaziye İvegin ile yeniden anlaşmak üzere. Taraflar arasında henüz kesin bir anlaşmaya varılmadığı söylense de başarılı basketbolcunun sarı-kırmızılı formayı yeniden giymeye oldukça yakın olduğu öğrenildi.

http://www.pota6.com/saziye-yeniden-galatasaray-yolunda

Ciddi ciddi olacak bu iş galiba, yazılar olsun derim sadece.

Final serisinde 2 tane üst üste üçlük atmıştı bize hatırlıyorum.

Ataşehir'deki ilk maçın son 3 dakikasında misyonunu başarıyla yerine getirir.Sonra deplasmanda maç kazanmak için kıvranır dururuz final serisinde.İlla oluşan sinerjiye turp sıkılacak.Şaziye gelince 'hakederiz' şampiyonluğu.

Onursuz zaferler istemiyorduk zamanında değil mi?
yakında bit pazarına nur yağdıracağız.

"fenerbahce şampiyonluğu haketti. hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmüyorum". 26 nisan Hürriyet.. Ceyhun Yıldızoğlu'nun açıklamaları, herhalde biz başka bir final serisi... Milli Takımda devam etmek içinde her şeyi yapar...
Daha fazlası varda onları yazamıyoruz... Giden yönetimin son kazığı diyelim, yeni yönetimle beraber ceyhun gidince büyük ihtimal yabancı haca gelecek...

Geri