2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Devşirme konusunda muhabbet devam etti ve Serdar Gürel İç Anadolu'da kal dedi, bu sefer de Barbara'yı çıkardım :D Bu daha mantıklı olur sanki :D

bu kadar tepkiden sonra şaziye'nin alınacağını sanmıyorum. Devşirme konusunda Barbara Turner ile anlaşacağız gibi. Ama üst düzey bir forvet şart Bu Augustus mu olur yoksa Maya mı olur bilmiyorum. Aksi taktirde sıradan bir takım oluruz.

barbara turner ın pozisyonu nedir kaç numara oynuyor, eğer melisanın yerine alınıyorsa ondan daha mı iyiki peşine düşüyoruz? ayrıca şu şaziyenin niye peşine düşüyorlar anlamıyorum, kız zaten gitmiş spartakta başarılı olamamış, sonra bize gelmiş bizde de başarı yok, sonrada fener orda da bi halt yok. ee biz ne bekliyoruz bu kızdan. ayrıca çok sevimsiz tavırları var..

Semih Fowles Aralıkta gelmek isteyince hoca tereddüte düşmüş bildiğim kadarı ile, Fowles'dan yana sorunumuz yok ama Hocadan yana küçük bi sorun var sanırım. Senin burnunu gelen kokuların nispeten gerçeklik payı var.

Bende Şaziye transferinden sonra Ceyhun hoca hakkında tereddüte düştüm. Haddinden fazla güvendik sanırım hocaya.

En kritik yerlerde air ball şutlarını özlemiştik.

Her sene bir branşta enteresan transfer yapmazsak rahat edemiyoruz, bu sene voleybolda Deniz Hakyemez gider, basketbolda Şaziye gelir bıktım artık.

Marina kuzina transferi dogru ise fowles´de sorun var demeki.

Bu takima skorer bir forvet ve gaurd lazim iken bir uzun daha transfer etmemiz soru isareti olusturdu bende.

Gelmiyorsa da keyfi bilir arkadaş ne bu böyle geldim, aldım verdim ben seni yendim falan. Tina Charles Fowles'ı aratmaz, o zaman Tina transferi daha da mantıklı bir hal almış oluyor. Tabi Şaziye, Yasemin transferleri hiçbir şekilde açıklanamaz.

Bugün hangi siteydi bilmiyorum ama basketboldan sorumlu bir menajerdi galiba fowlesla ufak pürüzlerin olduğunu fakat gideriliceğini söyleyip onları abd milli takımındaki gibi birlikte oynatmayı düşündüklerini söyledi.

Bu arada selamlar nasılsınız arkadaşlar bende yeni üye oldum daha önceden giriyodum ama üyeliğim yoktu üye olmak yeni kısmet oldu saygılar herkese.

ŞAZİYE GALATASARAY İLE ANLAŞTIAlba Torrens ve Tina Charles`ı transfer eden Galatasaray MP, Dinamo Moskova`nın 4 numarası Marina Kuzina ve Fenerbahçe`den ayrılan Şaziye İvegin ile de söz kesti.
Fenerbahçe ise eski Galatasaraylı Kübra Siyahdemir`i kadrosuna kattı.
Kaynak : SABAH
Tarih : 06.05.2011 10:33:00

Bende Şaziye transferinden sonra Ceyhun hoca hakkında tereddüte düştüm. Haddinden fazla güvendik sanırım hocaya.

En kritik yerlerde air ball şutlarını özlemiştik.

Her sene bir branşta enteresan transfer yapmazsak rahat edemiyoruz, bu sene voleybolda Deniz Hakyemez gider, basketbolda Şaziye gelir bıktım artık.

Ben air ball'larını değil de en kritik yerlerde önündeki topa uzanamamasını özledim.

Kaybettiğimiz son Türkiye Kupası'nı Fb'ye kazandıran oyuncuydu, müthiş yeteneklidir. Gerçi bir saniye, o maçta bizim formamızı giyiyordu sanki...

Hüseyin kardeşimin ricası üzerine forum ahalisine Şaziye Karslı'ya alternatif olarak Gülşah Akkaya'yı öneriyorum. Hadi bana tepki gösterin.

Şaziye transferini herhangi bir şekilde açıklayabilecek olan var mı? Oyunculuk 0, karakter 0. Gülşah'tan çalacağı her saniyeye yazık