2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Bir kez daha küfür etsin diye mi?

Güzel kardeşim soru sordun fikrimi söyledim. Madem o kadar biliyorsun bizde oynadığı zamanlar Şaziye' nin bir küfüründen daha çok takım olgusunu bozan Gülşah gibi bir insanı nasıl bu takıma layık görüyorsun? Şaka mı yapyıorsun gerçekten merak ediyorum? Hiç kusura bakma da Şaziye gelmesin Gülşah gelsin diyorsan ben bu işin içinde art niyet ararım.

Saygılar.

Hüseyin kardeşimin ricası üzerine forum ahalisine Şaziye Karslı'ya alternatif olarak Gülşah Akkaya'yı öneriyorum. Hadi bana tepki gösterin.

Şaziye yerine Gülşah? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.
İkisi de uzak dursun.

Bu arada küçük bir not.
Tamika'nın bu sezon da kalması için çok ısrarcı olmuşuz. Ama Tamika olimpiyatlarda formda olabilmek için bu sezon sadece wnba'de oynamak istediğini söylemiş. Avrupa'ya gelmesi durumunda ilk tercihinin mutlaka Galatasaray olacağını da eklemiş.

ben hic anlamiyom bizim bu transferpolitikasini, sahada savasan ve ellinden gelen herseyi yapan bir augustusu almiyoz, final serisinde sakatlanip tekrar kendini riske sokarak oyuna giren fowlesle anlasmiyozya, gercekten cok yazik, eger fowles ve augustus geri gelmicekse gercekten benim simdiden heycanim kasti bile, onlari busene bu forma altinda görememe düsüncesi beni kahrediyo.

Vickie basketbolu bırakıp,asistan coach olacak Amerika'da yanlış bilmiyorsam.Babkina da iyi bir tercih olabilirdi ama hem takımının hem de milli takımının hocası da Fener'in başına geliyorsanırım.

bu tarz tavırlarından dolayı, Cappy yine benzer tavırlarından dolayı, Angel ise gerizekalı olduğundan dolayı istenmiyor genel olarak.[/QUOTE]

Yahu orada Diana kendi seeyircisine dönmüş ve işaret parmaklarını kaldırıp seviniyor. Bizim tarafa bakmıyor bile. Ne anlam çıkarttınız burdan? Hani sevmiyoruz tamam da abartmayalım b azı şeyleri.

Mert Beye katıldım bana da işaret parmağı gibi geliyor. Yanlış aktarmamak gerek ama doping yaptığından şüphem yok o yüzden gelmesin derim ben.

TKBL, Euroleague ve Türkiye Kupası’nda mücadele edecek iddialı ve bol alternatili bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray Kagın Basketbol Takımı’nın Panküp Kayseri Şekerspor’un başarılı oyuncusu Bahar Öztürk’e (Barbera Turner) teklif götürdüğü öğrenildi. Türk statüsünde mücadele eden siyahi basketbolcunun transferinin Kayseri kulübünde yaşanan belirsizliğin sona ermesi halinde netlik kazanması bekleniyor. Bahar Öztürk ülkemizde Fenerbahçe, Tarsus Belediyesi Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Panküp Kayseri Şekerspor takımlarının formasını giyerken Hırvatistan’da ZKK Sibernik, WNBA’de ise Seattle Storm, Connecticut Sun ve Houston Comets takımlarının kadrosunda yer aldı.

2010-2011 TKBL Sezonu’nu 11.5 sayı, 5.5 ribaund, 2.5 asist ortalamasıyla tamamlayan başarılı basketbolcu 1984 doğumlu.

http://www.pota6.com/bahar-ozturke-cimbom-kancasi?sms_ss=twitter&at_xt=4dc40871905ac9dc,0

bu tarz tavırlarından dolayı, Cappy yine benzer tavırlarından dolayı, Angel ise gerizekalı olduğundan dolayı istenmiyor genel olarak.

Yahu orada Diana kendi seeyircisine dönmüş ve işaret parmaklarını kaldırıp seviniyor. Bizim tarafa bakmıyor bile. Ne anlam çıkarttınız burdan? Hani sevmiyoruz tamam da abartmayalım b azı şeyleri.[/QUOTE]
evet bizim tribün arka tarafta..