2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Devsirme secimimiz buyuk onem tasiyor.Kontenjanlari sonuna kadar kullanmaliyiz.Sadece Avrupada oynayacak bir oyuncu tercihide mutlaka yapmaliyiz.Esmeral sakatta olsa alinmali.Yilbasindan sonra yararlaniriz.Birselin GS taraftariyim GS da birakacam basketi diyip karsiyakayla sozlesme uzatmasinada bir anlam veremiyorum.

Birsel bunu ne zaman dedi?

Dünyanın en iyi bayan basketbolcusu Galatasarayımıza hayırlı olsun...Fenerlilerin attığımız bu çalım sonrası hallerini görmek büyük keyif.:)Zor ama yerlilerinden bir tanesinide koparabilsek harika olur.

Augustus gözümde herzaman 1numara o değişmicek!!!ama karşı yakadan intikam almak paha biçilemez:) hem de en iyi kadın basketbolcuyu alarak...hakkımızda atıp tutanlara tek bişey diyorum:"midesi büyük olmayı" siz gösterdiniz,bi defa da bu çalım bizden olsun çok mu yaa...

Galatasaray, doping skandalı nedeniyle Fenerbahçe’den kopan Diana Taurasi ile anlaştı. Menejeri vasıtasıyla sürdürülen görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Taurasi’nin gelecek sezon Galatasaray forması giymesi kesinleşti.

Fenerbahçe dopng olayından aklandıktan sonra play-off’lar için Diana Taurasi’yi çağırmış ancak yıldız basketbolcu teklifi reddetmişti.

Sezon sona erdikten sonra Fenerbahçe 2011/12 sezonu için yeniden teklif yaptı ancak daha sonra büyük olasılıkla teknik heyetin raporuyla, aynı pozisyonda Angel McCoughtry olduğu için teklifini geri çekti.

Bunun üzerine Taurasi’nin menajeri Galatasaray kulübüne astronomik olmayan bir rakam önerdi. Önce kararsız kalan Galatasaray, daha sonra Taurasi’nin transferine karar verdi. Fazla uzun sürmeyen pazarlıklar sonucu iki taraf anlaştı ve böylece Taurasi Galatasaraylı oldu.

Basketfaul.com

Hayırlı uğurlu olsun. Dünyanın belkide 1 numaralı ismi artık parçalıyı giyecek; geçmiş tartışmaları (bende olumsuz görüş yazmıştım) geride bırakıp başarı için destek verme zamanıdır.
Keşke Augustos ile beraber izleyebilseydik

pek bahsedilmedi ancak zannediyorum Fenerbahçe'ye bonservis ücreti ödeyeceğiz...
geçen yıl Fenerbahçe'nin Taurasi'ye ödediği maaş kadar...

Yalnız super agresıf bır takım goruntusu ıcersındeyız. Eğer fowles ta ıkıncı yarı olacaksa takımda ben dusunemıyorum valla mac sonuclarını :)

Diana Taurasi transferi hayırlı olsun camiamıza....

Bİrde, Becky Hammon gelirse, tabi alınacak yerli oyuncularda çok önemli faktör...