2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Aldığı parayla ilgilenmiyorum tek ilgilendiğim basketbola verilen değerin artması bir bayan basketbolcuya bu kadar para veriyorsak gerçekten helal olsun hele birde 2 yıllıksa sözleşme inşallah maaş ödemelerinde aksaklıklar yaşamayız .

yalnızz bu hatuna bu kadar para verebilip, erkek basket takımına yıllık 10milyondan az olmayacak şekilde sponspor bulamazlarsa Oktay hocaya feci ayıp ederler.

Şu konu çok açık bence erkek basketbolada artık daha fazla yatırım yapılacak bu transfere şu yönden seviniyorum her maç 10 sayıda atsa 5 6 ribaunt alıp 4 5 asist yapacaktır eminim :)

burası belki yeri değil ama kadın voleybol takımınada sağlam takviye olacak, yabancı bir hoca ve 2 yeni yabancı oyuncu gelecek bi terslik olmassa..

fenerlilere gore taurasi simdide dopingci olmus..iki gun oncesine kadar masumdu..;)

bu sezonu iple cekiyorum acikcasi

Galatasaray'ın, tekrar ligde yükselişe geçtiği tarihten bu yana bizlere Wnba'in en iyi basketbolcularını izleme olanağını sunduğu için kulubümüze teşekkür ediyoruz. Gerçekten Fowles gibi Seimone Augustus gibi ve son olarak da Taurasi gibi oyuncuları Türkiye'ye getirmek oldukça güçtü. Clarissa Davis gibi,Seimone gibi Wnba'in üst düzey oyuncularını Türkiye'ye getirmekte büyük meziyet sahibi olan kulubümüz bu sene de bu misyonunu devam ettirdi.Şüphesiz ki transferlerimiz büyük çapta yankı uyandıracaktır. Yerli oyuncu rotasyonumuzu da tamamladıktan sonra ve coach bazında devamlılığımızı sürdürdükçe eski şahşalı günlerimize dönmemiz oldukça yakındır.

Taurasi muazzam bir oyuncu ve muhteşem bir transfer. Eğer gerçekten alındıysa ki öyle görünüyor, hepimize hayırlı olsun...

Biliyorum Sophia'yı ikna etmek çok ama çok zor ancak bir şekilde gelirse, yıllarca kupalara ambargo koyarız bunu bilir bunu söylerim.

Sophia için onun adına düşünürsem bnimde milliyetçilik duygum ağır basardı.Ama Mantıken baktığında WNBA daki yani ABD milli takımındaki butun oyuncular olimpiyatı Bu sene gelirse eğer bu sağlam kadro bütün kupalara aday olacak.euroligtede görünen Ros Caceres en buyuk rakıbımız olacak.İyi düşünmesi lazım.Tüm kupalarmı olimpiyatmı:))

Ben Taurasi'nin gelmesine nötr olanlardanım fakat önemli olan Sylvia'nın gelmek isteyip istemediği.Lütfen bir yetkilimiz şu kız hakkında son gelişmeleri yazıversin..Aralık'ta gelecek dendi,ee şimdi Dee gelirse iki kıta dışı oyuncumuz olacak,Sylvia sadece lig için mi buraya gelecek?Durum nedir?Ben Charles'dan ise(ki Charles da inanılmaz bir oyuncu,Fowles'ı Ocak'ta tercih ederim.)
Eğer Dee geldiyse elimizde Tina,Alba,Dee gibi üç oyuncu oldu,görünen o ki iki ya da üç takviyemiz daha olacak yabancı,birincisi ve en elzemi bence dışardan şut sokabilen bir dört numara olmalı.Ve guard da da Alba ve Dee ile her ne kadar Işıl'ı yedekleyebilecek olsak da sorun yaratmayan bir Avrupa'lı guard a ihtiyacımız oldugunu düşünüyorum.

Çokta güzel oldu valla süper bir haber oldu bu bana.
Diana'yı öncesindede fb'de oynarkende son derece beğeniyordum şu anda bayanlar katagorisinde 1 ve 2 numara kim denilse yüksek oranlarda Alba ve Diana isimleri çıkardı şimdi ikisininde bizde olması bana büyük keyif veriyor. O kızın bu forma altında yapacakları beni ilgilendiriyor karşıyakanın kimya bozan ortamında yaptıkları yada Kazım'da olduğu gibi yaptığı iddia edilen ama sonra aksi ispatlanan şeyleri değil. (Kazım'ında arkasında CIA var diyorlar onlar aklamış (!)).

Verilen ücret gerçekten bir yana bayan basketbolu için bu ücretlerin düşünülüyor olması bile çok büyük kazanç ve taktir gerektiren bir durumdur inşallah artarak devam eder bu ilgi.

Sühan Abi'ye Not : Kafam iyiken yazıyorum abi.

Devsirme secimimiz buyuk onem tasiyor.Kontenjanlari sonuna kadar kullanmaliyiz.Sadece Avrupada oynayacak bir oyuncu tercihide mutlaka yapmaliyiz.Esmeral sakatta olsa alinmali.Yilbasindan sonra yararlaniriz.Birselin GS taraftariyim GS da birakacam basketi diyip karsiyakayla sozlesme uzatmasinada bir anlam veremiyorum.