2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Her ne kadar sadece maçın son bölümünü izlesem de Halcon deplasmanda 85-90 kazanarak şampiyon oldu. Alba 11 sayı ile oynadı.
İstatistikleri şöyle;
22 dk-11 sayı (4/9 ikilik,0/2 üçlük,3/3 s.a)-4 ribaund-3 asist-1 top çalma-1 blok(sanırım)-12 verimlilik puanı.

Maç sonu Alba ile de röportaj yaptı.Galatasaray ile ilgili soru sorulur mu diye bekledim ama eğer yanlış duymadıysam hiç bahsedilmedi.

Abi artık şuraya Pondexter falan yazmasın kimse..
Değil Galatasaray'ın basketbol şubesi ile tüm dünya basketbolu ile ilgimi keserim.
Başlatmayın profesyonel spor hikayelerine..
Biz profesyonel değiliz.. Zafer Kalaycıoğlunu hazmedemedik daha, kanımızdaki pisliği temizleyemedik.
2 sene önce Şahenk'teki Fener maçlarına gelenler, ne demek istediğimi anlamıştır..
Pondexter falan yok, olmayacak da..
Canı Cappy isteyenler alsın Cappy portakal içsin.
Gerekirse yine şampiyon olmayız, dünyanın sonu değil..
Başarıya giden her yol mübah değildir..

Galatasaray Medical Park Alba Torrens ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Veli Yiğit geçmiş twitterda, resmileşti sanırım. Hayırlı olsun:)

Alba Tansferi artık kesinleşti.

Şimdi tüm Galatasaraylı basketbolseverler olarak,Augustus ve Sophia hamlelerini bekliyoruz yönetimden öncelikli olarak.Daha sonra da Tuğçe hamlesi ve Guard hamlesi bekliyoruz inşallah.

Ben Safiye ve Tuğçe hamlelerinden sonra ayrı bir yabancı potaaltı oyuncusu alınması gerektiğini düşünmüyorum şu anlık açıkçası.

Bahar-Sophia(Melisa)-Tuğça-Alba
Fowles-Melek-Tuğçe rotasyonunu potaaltı rotasyonu için uygun görüyorum açıkçası..

Bu yüzden Fowles-Alba ve Seimone'den sonra bence yabancı kontenjanımızı guard bölgesinde kullanmalıyız.Bunun için zaten isimler dönüyor.Prints,Ana Daboviç,Becky'den birisi beni memnun eder.

Diana neden açıklanmadı acaba? Hem gelme ihtimali arttı diyebiliriz hem de gelecek olsa beraber açıklarlardı diyebiliriz. Angel kalmayacak bu durumda?

Fowlesi acikladik fenerbahce 1 saat sonra Taurasiyi acikladi Alba torrensi acikladik fenerbahce 1 saat sonra pennyi acikladi herhalde taurasiyi bizim transferimizden sonra aciklayacaklar

Ntvspor son dakika veriyor..Bizim Alba'ı neden son dakika vermiyorlar.Kendilerini çok belli ediyorlar.Paso mahkemeden haber yapıyorlar..İyi şeyleride yapın.