2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

He ya, onlardaki Kübra hatta Olcay oyuncu sıfatına girerken bizdeki Bahar, Işıl, Gülşah, Şaziye, Melisa, Ayşe, Sariye' den bir cacık olmaz haklısın! Başka kapıya!

Söylediklerimi saptırıyorsunuz. Ben bizimkiler oyuncu değil demedim. Katkı alamıyoruz dedim. Açın bakın TKBL takım istatistiklerine' Açın bakın EL istatistiklerine. Sariye'den, Gülşah'tan, Ayşe'den, Melek'den, Şaziye'den, Melisa'dan ne katkı almışız? Olcay kadar Kübra kadar katkı alamamışız bu oyunculardan. Ligde biraz Ayşe'den biraz da Melisa'dan işte. Başka yok. Çünkü koçumuz benche güvenmiyor. Oynatmıyor onları. Dee 36 dakika, Tina 40 dakika oynuyor. Nasıl katkı versinler? Takım oyunumuzu baltalayan oyuncular değil bizzat koçtur.

Söylediklerimi saptırıyorsunuz. Ben bizimkiler oyuncu değil demedim. Katkı alamıyoruz dedim. Açın bakın TKBL takım istatistiklerine' Açın bakın EL istatistiklerine. Sariye'den, Gülşah'tan, Ayşe'den, Melek'den, Şaziye'den, Melisa'dan ne katkı almışız? Olcay kadar Kübra kadar katkı alamamışız bu oyunculardan. Ligde biraz Ayşe'den biraz da Melisa'dan işte. Başka yok. Çünkü koçumuz benche güvenmiyor. Oynatmıyor onları. Dee 36 dakika, Tina 40 dakika oynuyor. Nasıl katkı versinler? Takım oyunumuzu baltalayan oyuncular değil bizzat koçtur.

Siz ne yazdığınızı çabuk unutuyorsunuz galiba.
Ayrıca şu anda Fenerbahçe bence bizden daha iyi bir "takım" görüntüsündeler. Onlar 8 kişi (Birsel, Nevriye, Penny, Angel, Tamane, Matovic, Esmeral, Kübra ve hatta Olcay) ile oynuyorlar biz 3,5 kişi (Tina, Taurasi, Alba ve Prince) ile oynuyoruz.

Çünkü Prince Avrupa'da Rus takımlarına karşı oynayamayacak. O yüzden yarım saydım O'nu. Bari Avrupa'da sıkıntı olmasa idi. Diğer takımlara karşı oynamasa da olur zaten.
Aslinda cavebi siz vermissiniz. Fenerin 4 yabanci oyuncusu ayni anda sahada olabiliyor mu? Durum boyle iken onlarin rotasyonunu sisirip bizi. kucultmek olmamis ki İsil'a Bahar'a ve digerlerine haksizlik yapiyorsunuz.

Olcay ligde toplam 4 sayı 2 ribaund 1 asist 1 top çalma 3 top kaybı.
Kübra ortalama 5,25 sayı toplamda ise 3 ribaund 2 asist 3 top çalma ve 3 top kaybı.
Birsel ortalama 3,25 sayı, 3 ribaund, 4 asist,1 top çalma, 1,8 top kaybı.
Esmeral ortalama 2,75 sayı, 1,3 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 0,8 top kaybı.
Hayır yani adamlar Matovic'ten bile katkı alamamış ligde oynatmıyor diye!

Sizin oyuncudan saymadığınız:

Bahar ortalama 8,8 sayı, 4,6 ribaund, 2,2 asist, 1 top kaybı ve 1 top çalma
Işıl ortalama 6,8 sayı, 5,2 ribaund, 4 asist, 2 top kaybı ve 2 top çalma
Şaziye 4,6 sayı, 1,8 ribaund ............
Ayşe Cora da Olcay'dan 1 sayı fazla atmş ligde:)
Melisa da 4,4 sayı 4 ribaund ortalamaları ile oynamış.

Evet beyler Fenerbahçe bu oyunculardan çok katkı alırken bizim ise oyuncu sayılmayan kişilerden aldığımız katkı bunlar, kimin rotasyondan daha çok katkı aldığı belli ne hakla savunuyorsunuz Galatasaray'ın 4 yabancı dışındaki isimlerini?

Siz ne yazdığınızı çabuk unutuyorsunuz galiba.

Işıl ve özellikle Bahar'a haksızlık yapmak istemem. Çünkü Bahar'da çok iyi bir potansiyel görüyorum. Takımda en çok sevdiğim oyuncudur. EL şampiyonluğu için çok iyi bir Avrupa'lı 4 numara alınsın istiyorum ama öte yandan da Bahar bu tecrübeden geri kalmasın diye de istemiyorum.

Herneyse. Son maçta attığımız 65 sayının 3 kişi tarafından gelmesi sinirlerimi bozmuş benim.

Yeterli mi Kerim bey bizimkilerinde oyuncu sıfatına girmesine?

Olcay ligde toplam 4 sayı 2 ribaund 1 asist 1 top çalma 3 top kaybı.
Kübra ortalama 5,25 sayı toplamda ise 3 ribaund 2 asist 3 top çalma ve 3 top kaybı.
Birsel ortalama 3,25 sayı, 3 ribaund, 4 asist,1 top çalma, 1,8 top kaybı.
Esmeral ortalama 2,75 sayı, 1,3 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 0,8 top kaybı.
Hayır yani adamlar Matovic'ten bile katkı alamamış ligde oynatmıyor diye!

Sizin oyuncudan saymadığınız:

Bahar ortalama 8,8 sayı, 4,6 ribaund, 2,2 asist, 1 top kaybı ve 1 top çalma
Işıl ortalama 6,8 sayı, 5,2 ribaund, 4 asist, 2 top kaybı ve 2 top çalma
Şaziye 4,6 sayı, 1,8 ribaund ............
Ayşe Cora da Olcay'dan 1 sayı fazla atmş ligde:)
Melisa da 4,4 sayı 4 ribaund ortalamaları ile oynamış.

Evet beyler Fenerbahçe bu oyunculardan çok katkı alırken bizim ise oyuncu sayılmayan kişilerden aldığımız katkı bunlar, kimin rotasyondan daha çok katkı aldığı belli ne hakla savunuyorsunuz Galatasaray'ın 4 yabancı dışındaki isimlerini?

O zaman 3,5 kişi ile oynuyoruz diye insanların hakkını yemeyeceksiniz! Burası da sinir boşaltması yapacak yer değildir anlamışsınızdır umarım!

Işıl ve özellikle Bahar'a haksızlık yapmak istemem. Çünkü Bahar'da çok iyi bir potansiyel görüyorum. Takımda en çok sevdiğim oyuncudur. EL şampiyonluğu için çok iyi bir Avrupa'lı 4 numara alınsın istiyorum ama öte yandan da Bahar bu tecrübeden geri kalmasın diye de istemiyorum.

Herneyse. Son maçta attığımız 65 sayının 3 kişi tarafından gelmesi sinirlerimi bozmuş benim.

açıkçası o yazıya cevap vermeye bile değmez, neymiş 3.5 muş, zaten ben erkek takımı EL e girdikten sonra üye olanları pek ciddiye de almıyorum kusura bakmasınlar hem yazdıkları yazılar da bu görüşümü destekliyor, Mahmuti önderliğinde GS basketin artan popularitesinin etkisinde başarı avcılığına gelmişler, en ufak kötü bir performansta hakaretengiz zırva yazılar yazıyorlar adı da eleştiri oluyor.

Arkadaslar birakin, tartismayida, bu güzel takimin keyfini cikarin. ben kercekten cok keyif aliyom. saten bu kadro kurulunca asil hedef saten savunmaydi cünkü yabanci oyncularin birisin formda olmasi bize hep yetecekti, ortalama 60-65 sayi yemek bence cok iyi, oda biz yerli oyuncularimiz sayesinde, onlar bu kadar iyi savunma yapmasa bu rakam dah yüksesk olurdu. gelelim atmaya, yabancilarimiz ortalama 65 sayi atiyor, buna bide yanina 20 sayi yerli koyarsan biz her mac rahatlikla 85 sayiya ulasiriz. böyle kadro bidaha kurulmaz, burada tek eksik herkesin dedigi gibi sophia young, ama o türk olsaydi avrupada yine prince oyniyamicakti. keske melek bilgeye biraz daha sans verilseydi, suan belkide cok rahat avrupa sampionu olabilirdik.

Sylvia Fowles transferi için tek bir mantıklı sebep gösterebilecek biri var mı forumda ? Ben şahsen bulamıyorum.

Fowles+Matic'in parasıyla AB pasaportlu hangi oyuncular alınabilirdi ?

Taurasi-Charles+Torrens-Prince-AB pasaportlu uzun ben mi çok basit düşünüyorum acaba!

Takımın Eurolig maçlarında mutlaka üst düzey Avrupa pasaportlu bir uzuna ihtiyacı olduğu çok net ortada. Sadece Charles ile olmuyor. Uzun rotasyonu çok iyi olan takımlar bize çok ağır basıyor bu durum dün yüzümüze tokat gibi çarpıldı. Matic aradığımız oyuncu değil asla olamaz. İlk turda elenen bir takımdan mutlaka iyi bir pivot kapmalıyız. Yoksa ayağımıza gelen eurolig şampiyonluğunu elimizle başka takımlara peşkeş çekmek gibi birşey olur bu durum. tarih bu hatayı affetmez. Bu yıl O yıl!!!

Amaç kule dikmekse bütçemizle Fowles veya Charls + Guruda veya Stepanova ,Osipova falan alabilirdik bence.Hem ligte hemde Eurolgte dikerdik kuleleri...

Avrupalı uzun konusunda sınıfta kaldık ne yazık ki. Geçen mart aylarında hemen hemen burda yazılan çoğu ismin olduğu bir uzun AB oyuncu listesi yönetime verildi ama hiçbiri alınamadı.

biz Yelena yı kötü yaşadığı için yollamamışmıydık, öyle hatırlıyorum sanki, yanlış hatırlıyorsam düzeltilirse memnun olurum. Aslı varsa haberin Yelena ya itiraz etmem ama yine de tercihim Wisla nın sırp uzunu Milka Bjelica olur, kayıtlara geçmesi babında :)

Bjelica'yı ben de isterim baya daha dün konuşmuştuk bazıları ile:) 2 uzun alıp Matic'i yollayacan bu fırsat her zaman gelmez. Final 8'de her türlü fedakarlık yapılmalıdır.