2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Aslında orada saydığınız isimlerin bir seviye altında ki oyuncular bile takımı 1 level daha atlatır.
Ancak yönetimin bayan takımı ile ilgili olmaması ki ''Euroleagu altın tepsiyle önümüzde beklerken'' düşünmek bile istemiyorum.Bu konunun hassasiyetini bir şekilde hatırlatmamız gerekli. sosyal ortamlarda, az kişi geliyor olsa da salonda.

Ticha Penicheiro çok akıllı bir hamle olur avrupa için. Ama bu hamlenin anlamlı hale gelmesi için yanına bir de uzun tranferi şart ki oda gerçekleşirse oynamaya bile gerek kalmaz Euroleague'yi :)

ne olursa olsun öncelik iyi bir avrupalı uzun olmalı, guard da alınırsa süper olur tabi ki ama guard alınıp uzun hamlesi gerçekleşmezse pek bi anlamı olmaz transferin uzun avrupalı şart, kupaya bu kadar yakınken ve de evimizde oynayacakken gerekli hamleleri yapıp kaldıralım o kupayı..Başkana güveniyorum gerekli transferler yapılacaktır diye düşünüyorum.

Tina-Syl ikilisi olacakta bizde bu seferde Prints kesildiği zaman kısalarda çok mahkum olmaz mıyız?Birsel-Esmeral-Cappie-Angel-Penny bizde Işıl-Diana-Alba-Şaziye olacak.Diana çok ekstra performanslar sergilemek zorunda kalacak gibi gözüküyor.Birde Önder Bey'in dediği şu transfer mevzusu var,istedikleri zaman bir oyuncu alabiliyorlar,biz haftalardır bir uzun alamıyoruz.Diana'nın doping olayı çıkmasa belkide inanılmaz bir fark atacaklardı bu şubede bize.

Birde Önder Bey bizim ev sahipliğimizde bir Fb şampiyonluğu olursa demişki bu tam anlamıyla facia olur.O yüzden bu fırsatı onlara vermemek ve elimizede böyle bir şans geçmişken değerlendirmek için 2 tane hamle yapmamız gerekiyor.

pondexter transferine bir fenerbahçeliden çok daha sevindiğimi belirtmek istiyorum..Galatasaray olarak bir gün bir şekilde hesap gördüğümüzü borçlu kalmayı sevmediğimizi en son volkan demirelde de gördük..

Paranın üstünü almadan gitmiştin..O yüzden iyiki geldin pondexter

İnşallah bir aksilik çıkmazda pondexter fb ye gider.Candace Parker ismi geçtiği zaman ne kadar tedirgin olduysam Cappy için o kadar sevindim.Bir kere otomatikmen Tamane kadro dışı kalacak.Matovic ve Nevriye yi yine yedekyelemecekler ama bu sefer Syl tek başına değil Tina da var ve final de bize büyük avantaj sağlayacaktır.Ayrıca Penny ile kavgalı olduğu zaten biliniyor.Keza Angel da bol bol sorun çıkarmayı seven bir tip.Bence çok yanlış tercih.Hele ki Cappy ile Dee ye karşı üstünlük kurma niyetleri varsa çok yazık onlara.Dee,Cappy ye karşı oynadığı tüm maçlarda(Avrupa da) resmen rezil etti onu.Ayhan Şahenk te yaptığı pisliği kimse unutmadı,Pondexter lı fb yi yenmek çok daha zevkli olacak.

bu kadar önemli oyuncuları almışken, finalleri evimize almışken, bir iki ufak detayla şu kupa fenere giderse hakikaten pişirip soframıza koyduğumuz yemeği fenere yedirmiş olurz.

Nasıl olacak o? Babkina'ya lisans çıkarttılar, haklarını kullanmadılar mı? Öyle birşey olsaydı biz de ligde Matiç'i oynatırdık Fenere karşı sonra Sylwia gelince lisans değiştirirdik