2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Sadece 4-5 maç oynayacak bir oyuncu alınacak olması takım uyumu açısından endişelendiriyor açıkçası beni.Aklıma geçen sene voleybolda fbnin,vakıfbanka kupayı kaybetmesi geliyor.

Tina, Dee, Fowles, Alba oynamıyor mu ligde?Prince kontejana takılıyor bildiğim.

Şubenin yetersiz kaldığı konulardan biri. Ben açıkcası doğru düzgün ve takıma seviye atlatabilecek bir transfer beklemiyorum. Sezon başında takım kurulurken bu eksikler gayet net bir şekilde ortadayken neredeydi akıllar?

Saygılar.

Euroleague için Ticha alarak oyun kurucu sorunu çözültü .Bence bu kadar hemle yapıldıktan sonra biraz daha fedakarlık yapıp avrupalı 4 ve 5 numara oynuyabilen bir uzun almalıyız . Alınacaksa uzun hemen alınmalıdır , çünkü takıma uyumunu bekliyecek bir zaman bulamayız ayrıca bir uzunda gelirse bu sene euroleague ros casares in 1 adım önüne geçeceğimizi düsünüyorum .

Euroleague için Ticha alarak oyun kurucu sorunu çözültü .Bence bu kadar hemle yapıldıktan sonra biraz daha fedakarlık yapıp avrupalı 4 ve 5 numara oynuyabilen bir uzun almalıyız . Alınacaksa uzun hemen alınmalıdır , çünkü takıma uyumunu bekliyecek bir zaman bulamayız ayrıca bir uzunda gelirse bu sene euroleague ros casares in 1 adım önüne geçeceğimizi düsünüyorum .

matiçin yerine mi düşünüyorsunuz acaba onun la birlikte mi ?

Biraz ağar olacak ama matic olsa ne olacak olmasa ne olacak matic le beraber oynuyabilecek dısardan sut tehtiti olan bir oyuncu ile neden euroleague sampiyonluğu olmasın

Eğer Prince takımda kaldıysa bence şu an avrupa'nın en iyi guard rotasyonuna sahip takımıyız. Prince ruslara karşı oynayamaz belki ama Ros Caceres, Fenerbahçe,Halcon maçlarında oynayabilir. Ticha,Prince,Isıl,Dee,Alba,Şaziye,Gülşah 1-2-3 rotasyonundaki kadromuz. Bence yeterli. Uzun konusunda ise hani guard rotasyonu böyleyken uzun rotasyonumuzun Tina/Sylvia,Bahar,Matic olması sıkıntı. Belki grup maçlarının bitmesi ile yönetim birşeyler yapmaya çalışır. Ama bu sıralar kim bu transferle uğraşır bilemem.

Sponsorluğun ucuza gitmesini futbol takımının bütçesi mükemmel idare edilse mazeret kabul ederim ama şu durumda finansal zart zurtlardan hiç bahsetmesinler, gokhan zan ın yangelip yatarak kulubeyi ısıtarak kazandığı parayla hem kadın hem erkek takıma birerden çok iyi 2 uzun transferi yapılır, ciddi bir meblağ da artar o para da bence şu aralar dünyanın en iyi kadın basket koçu seattle koçu brian agler i getirtmeye yeter. Gzan ın yıllık kazancının 1.2m avro olduğunu bilerekten bu hesabı yaptım (300k+600k+300k)

bu arada mihriban oğuz ve yelena nın karşılıklı tweetleri ilgi çekici.