2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Ciddi şekilde dillendiriliyor.Biraz sonra başlayacak maçımız için İstanbul'a gelmiş.Bizim için mi geldi yoksa Macaristan'ın başına geçtiği için Macar takımını mı izlemeye geldi acaba.

Ratgeber, Ceyhun Yıldızoğlu'ndan hertürlü iyidir ama boşta Hejkova varken Ratgeber ile anlaşmak mantıklı gelmez bana. Çokda beğendiğim bir hoca değil zaten Ratgeber.

seat györ maçı bitti bir rekor geldi arkadaşlar REKOR: EUROLEGUE BAYANLARDA BİR MAÇTA OLUŞAN EN ÇOK FARK (Daha önce 52 idi) ARTIK BU REKOR 53 SAYYIYLA BİZDE:) SANIRIM BİR DAHA ZOR KIRILIR BU REKOR...

Ahmet ister rezil olsun isterse bi hiç anlaman gereken bişey var önce bu farkların oluşması için bir iyi birde kötü takım olmalı parkede öyle veya böyle bu bir rekor ve bu rekor artık bizde birileri çıkıpta 54 sayı fark yapana dek ok!

Benim Macaristan Basketbol Federasyonu ile yaptığım kontrata göre sadece Macaristan içinde bir takımı çalıştırmam yasak. Bunun dışında başka bir ülke için herhangi bir engel bulunmuyor. Bu sezon bazı teklifler geldi ama açıkçası hedeflerimiz pek örtüşmedi. Avrupa şampiyonluğunu hedefleyen takımlarla çalışmayı düşünüyorum. Türkiye’de şampiyon oldum bu mutluluğu yaşadım ama sezon içinde yaşadığımız talihsizlikten (Taurasi Doping skandalı) dolayı Avrupa Şampiyonluğu’nu kazanamadık. Hayalim bir Türk takımıyla Euroleague şampiyonluğunu yaşamak

Sizde son paragrafı okusaydınız keşke. Adam resmen sinyali vermiş daha ne olsun.

seat maci sirasinda, yani justin tvden izlerken yan taraftaki chatde, bir gstaraftari gsmp in yelena leuchenkayla prensipte anlastigini yazdi,blmiyom ne kadar dogru, ama o arkadas cok emmindi. insallah dogrudur.

Kulübün böyle bir düüşüncesi olmasa bile kendisi yoklama çekiyor. Adam açık şekilde Galatasaray ile EL şampiyonu olmak istiyorum demiş.

Beşiktaşın durumu belli, nasıl olsa oyuncuları birkaç haftaya bırakıp gidecek euroleague için Ilona Korstin düşünülemez mi acaba ?

korstinin de ahi gitmis vahi kalmis yürüyecek hali yok uzak dursun
ben oyuncu alacagimizi sanmiyorum.bütceyi zaten fena halde astik bana göre
seneye insallah mp sorun cikartmaz cünkü ciddi anlamda para harcandi
benim korktugum gelecek yil mp erkeklerden veya bayanlardan bütceyi kesecek olursa ozaman deliririm

Aklıma Alba sonrası transfer hamlesi geldi: Kayseri'den Bahar ile Melisa takası yapılabilir. Melisa yerine bir Avrupa'lı uzun alınır. Euroleage şansı sonuna kadar devam eder.