2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Volkan Üstüyıldız @volkan3
galatasaraylılara potada çifte müjde. 1-Fener yenildi,2-Transferde müthiş bir bomba patlattı yönetim...Ligde bütün dengeler alt üst olabilir.

bunlarin maclari yok mu ne isleri varmis istanbulda :)
yanliz augustus gelirse lig icin alincak derim ama kimi keseceksin oda soru isareti
fowles,tina,dee, prince? prince cok formda yanliz bu sürecte kesilmez

GS Kadın takımının transfer haberi doğruymuş anlaşma sağlanmış sözleşmenin gelmesi bekleniyor ondan sonra resmi açıklama yapılacak. @eyupyildizz

Augustus enfes transfer olur.Ligi kazanma yolunda çok çok önemli bir hamle olur.Sırf Euroleaguede oynasın diye Augustusun yarı kalitesindeki bir Avrupalı almayıp Augustusu almak çok daha mantıklı olur.Euroleague hedefimiz olduğunu sanmıyorum lig için ne gerekiyorsa yapılmalı.Yapılacak en doğru hamle de Augustus

Ligte 3 Amerikalı sınırı yok mu?(prince'in rus pasaportu var.) Augustus'u Moskova neden bıraksın ben onu anlayamadım? Augustus'u bıraksalar yerine kimi alacaklar?

Augustus enfes transfer olur.Ligi kazanma yolunda çok çok önemli bir hamle olur.Sırf Euroleaguede oynasın diye Augustusun yarı kalitesindeki bir Avrupalı almayıp Augustusu almak çok daha mantıklı olur.Euroleague hedefimiz olduğunu sanmıyorum lig için ne gerekiyorsa yapılmalı.Yapılacak en doğru hamle de Augustus

Tina, Sylvia, Diana, Epiphany den hangisini çıkartacaksın kadrodan? 3+1 kuralı olduğunu bilmeden anlamsız kadrolar kurmayın.

Tina, Sylvia, Diana, Epiphany den hangisini çıkartacaksın kadrodan? 3+1 kuralı olduğunu bilmeden anlamsız kadrolar kurmayın.

Final serisinde Taurasi ve Mone kesin oynar.Diğer üçü arasında duruma göre karar verilir.Daha önceki yıllarda Fowles'ın aldığı inanılmaz süreler yüzünden yıpranmasından çok çektik.Fowles dinlenir Tina oynar.Duruma göre Prince dinlenir ikisi birden oynar

Bizim üzerimizde bu uğursuzluk varken Se,mone'u alma konusunuda tereddüt etmeyelim.Hedefin Euroleague olmadığı Fowles ve Ruslara karşı oynayamayan Prince'in alınmasından belliydi.Ligi kotaralım bari. Augustus-Taurasi-Fowles-Charles'la ciddi favori oluruz.

Taurasinin italyan pasaportu var ama işe yaramıyor diye biliyorum ayrıca Tutku beyin dediği gibi hedef Euroleague olmalı en azından her 2 taraftata oynayabilecek oyuncular alınabilir oda Türk oyuncu olması lazım mesela Beşiktaştaki eski oyuncumuz Big Yaso tamam bjk bırakmaz ama gelse 5 10 dk iş yapar aynı şekilde gene eski oyuncumuz Tuğba p. de öyle gelse oda çok süre bulamaz ama iyi iş yapar

Son haftalarda uçuşa geçen, 1 numarada da kullanabileceğimiz Prince bu formuyla ligde kesilemez. Fener'e karşı 2 uzun daima olacakken + Taurasi de varken büyük maliyetlerle yapılacak bu transferi kabul etmek mümkün değil. Tamamen kontratı bitse, bize bedavaya gelse o zaman anlayabilirim ama muhtemelen bonservis ödenecekken çok saçma hamle olur. Keşke bugün Fener maçını izlemeye gelen Osipova olsa o transfer, Avrupa için çok önemli hamle olur.

Prince böyle oynarken onu kesecek oyuncu almak neden? Avrupalı bir uzun alalım da en iyisinden, kapayalım şu başlığı şampiyonluklara kanalize olalım artık.