2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

zaten takımda tkbl için 5 oyuncuya lisans çıkmış, bir lisansı iptal edeceksin, avrupada oynatamayacaksın, bu ismin bence agustus olma ihtimali yok, olsa olsa bir 5 numaradır, eğer agustus transfer edilirse onu çok sevmeme rağmen çok saçma bir transfer olur..

Eğer Augustus haberi doğrusa ( buna inanmıyorum ) çok büyük bir hatadır. Aylardır herkes buradan EL için "iyi bir avrupalı uzun" diye bas bas bağırırken gidip sırf lig için bu transfer yapılırsa büyük bir hayal kırıklığı olacaktır. O zaman EL şampiyonluğu ile ilgilenmiyoruz sadece ligi düşünüyoruz demektir. Hemde kendi sahamızda taraftarımızın önünde oynayacağımız finalleri konuşuyorsak intihar etmek gibi olur.
Umarım yanlış haberdir. Anlaşılan oyuncu uzun Avrupalı bir isimdir. Bu böyle ol-ma-lı-dır

Eğer Augustus haberi doğrusa ( buna inanmıyorum ) çok büyük bir hatadır. Aylardır herkes buradan EL için "iyi bir avrupalı uzun" diye bas bas bağırırken gidip sırf lig için bu transfer yapılırsa büyük bir hayal kırıklığı olacaktır. O zaman EL şampiyonluğu ile ilgilenmiyoruz sadece ligi düşünüyoruz demektir. Hemde kendi sahamızda taraftarımızın önünde oynayacağımız finalleri konuşuyorsak intihar etmek gibi olur.
Umarım yanlış haberdir. Anlaşılan oyuncu uzun Avrupalı bir isimdir. Bu böyle ol-ma-lı-dır
Kesinlikle katılıyorum,lig için alınacak kısa bence çok saçma olacaktır.Ayrıca ben birçok taraftarın ligde alınacak belki 3 belki 5 şampiyonluk yerine Euroleague'de alınacak 1 şampiyonluğu tercih edeceğini düşünüyorum,şahsen ben Avrupa'yı tercih ederim.Spartak Moskova'nın kaç lig şampiyonluğu olduğunumu hatırlıyoruz yoksa o kadronun kaç sene Euroleague'de şampiyon olduğunumu ?Tüm dünya onları Rusya Şampiyonu olarak değil Avrupa şampiyonu olarak tanıyor.Umarım anlaşılan oyuncu Augustus olmaz ve Avrupalı bir 5 numaradır.Tabiki bu oyuncu ile anlaşıldı haberi asparagas değilse.Ayrıca FB'nin de Euroleague için Avrupalı oyuncularla ilgilendiği ve çok yakın zamanda 1 isimi kadrosuna katacağı konuşuluyor.Onlar takviye yaparken bizimde mutlaka gerekli yere yapıyor olmamız gerek .Biri çıksa ve deseki '' evet yönetim anlaşıyor ama bu oyuncu lig için değil Avrupa için alınıyor ve iyi bir uzun ''biz de rahatlasak .

Yılın bu zamanı kaliteli Avrupalı uzun nerden bulacağız? Matic gibi biri gelir en fazla. O tarz transfer yapılacağına Augustus gelsin, ligdeki şansımızı yükseklere çekelim.Eğer Avrupalı uzun gelirse ve ona rağmen Avrupadan elenirsek ligi de kaybederiz.Ben uzun takviyesinin yeterli olmayacağını düşünüyorum Euroleague için(zaten net olarak ortada).Bari ligi kurtaralım

biraz saçma olur, bizim de Spartak-Fener finalini onaylamamız olur bu transfer. Fener hem Penny'nin yerine Avrupalı ve Pondexter'ı almış olacak, Spartak gücüne güç katmış olacak, bizse zaten iki Amerikalı varken (Tina-Fowles) üçüncü Amerikalı'yı almış olacağız, üstelik Alba yokken.

Taurasi'yi bırakmayız da ben şu Augustus olayına inanmıyorum. Ceyhun hoca buraya kadar gelmişken finalleri kendi seyircimiz önünde olan Euroligi asla bırakmaz. Çıkış ücretini ödeyerek iyi bir uzun alınabilir elenen takımlardan. Bu isim tecrübeli ne yaptığını bilen bir uzun olması da çok önemlidir.
Galatasaray camiası Avrupa'da çok farklıdır. İnanırız ve o kupayı alırız ateşli taraftarımız önünde.

Favoriler elde neredeyse 2 ayrı takım çıkaracak kadrolara sahipken kendi pozisyonlarında en iyi oyunculara sahip olmamıza rağmen gariban bir takım görüntüsünde olup 6 oyuncuyu bile bulamıyorken avrupada ve bunu hazmedemiyorken sezon başı kadro planlaması yapanların hala bu konuda sanki hiçbirşey yokmuş gibi davranmalarına sinir olurken birde böyle bir olay yaşanırsa bunun vereceği zararı düşünmek bile istemiyorum..

Augustus olacağını hiç sanmıyorum. Akla sığan bir hamle olmaz. Herhangi bir takımdan iyi bir 5 numara koparmak Avrupa Ligi için şansımızı arttırabilecek tek hamle olur.

Dünden sonra Tuğba Palazoğlunu alalım diyen çıkmamasına şaşırdım. Malum her kafadan bir oyuncu adı çıkıyor özellikle Türklerden!

Saygılar.

Augustusu çok severiz de umarım doğru değildir. Piph bu kadar iyi oynuyorken yapılacak hamle kısa değil avrupalı uzun oyuncu olmalı diye şurda yazmayan kalmadı. Bu kadar zor olmamalı bunu düşünmek.

bu takımın türk oyuncu yapılandırmasını yapanlar ne düşünüyor merak ediyorum. alba da sakatlanınca bizim her alanda işimiz zor. malesef fb türk oyuncu ve avrupalı oyuncu rotasyonunda çok önümüzde. bizim amerikalı oyuncu kalitemiz yüksek ama ona da sınırlama var. bu yüzden avrupada şansımız az. tabi burada önemli soru şu: avrupa mı, lig mi? mantıklı olan avrupadır ama ligde fbyi geçmek de az bir şey değildir. bir 5 numara alıp avrupada yine de istenen başarıyı gösteremeyebiliriz, ligde de hüsran olma ihtimali yüksek olduğu için bu defa iki alanda da sıfır çekmiş oluruz. o yüzden ben mantığımla değil duygularımla diyorum ki : fenerbahçeyi devirelim.