2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Veli Yigit@veliyigit

Seimone sadece 4-5 günlük tatil için istanbul'a geldi. istanbul'u,Florya'yı,Galatasaray'ı ve arkadaşlarını çok sevdiği için geldi

Veli Yigit@veliyigit

Bir transfer yapılacağı doğru ki bunu coach söylüyor zaten ama bu oyuncu Avrupalı olacak ve sadece Euroleague'de oynayacak

....katılıyorum. bu kadar avantajlı bir konumda bu kadar ümitsiz olmamız çok acı. İnşallah yanılırız inşallah biz tükürdüğümüz yalarız.

ya anlamıyorum ben futboluda severim basketbolu da hatta sporu da ama futbolda yaptığımız bi yiğit transferi 2milyon euro ve bence bizim takımda oynayacak seviyede değil gibi ama düşünün 2milyona hem kadın hem erkek takımına gerekli takviye yapılabilirdi bence

ya anlamıyorum ben futboluda severim basketbolu da hatta sporu da ama futbolda yaptığımız bi yiğit transferi 2milyon euro ve bence bizim takımda oynayacak seviyede değil gibi ama düşünün 2milyona hem kadın hem erkek takımına gerekli takviye yapılabilirdi bence
Mustafa Hocam yanlış anlama ama bende bu mantığı anlamıyorum, ee futbol takımına elbette bu paralarla oyuncu alınacak, o paraya değer veya değmez o başka konu.Basket takımlarımızın da bütçesi belli hem en basit örneği Furkan'a hatırı sayılır bir miktar ödedik bonservisi için yani kısacası bu konuda eleştirmek yersiz bence.

ya öyle olmuyor iste.bazen diyoruz 5 mio dollara yapilan transferleri amatör subelerine yatirsak her sene sampiyon oluruz ama her bransin bütceleri ayri.
zaten bikere basketbol subesinin paralarini sponsorlar veriyor kulüpten yanlis bilmiyorsam bir kurus cikmiyor.
dogal olarak da futbola harcaniyor paralar

Mustafa Hocam yanlış anlama ama bende bu mantığı anlamıyorum, ee futbol takımına elbette bu paralarla oyuncu alınacak, o paraya değer veya değmez o başka konu.Basket takımlarımızın da bütçesi belli hem en basit örneği Furkan'a hatırı sayılır bir miktar ödedik bonservisi için yani kısacası bu konuda eleştirmek yersiz bence.

o zaman niye konuşuyoruz ki burda biz :) yani diyosun ki kardeş biz baskete bu kadar önem veririz :) o zaman çıkıp yöneticilerimiz biz dünya kulubüyüz diye bizi kandırmasınlar...çocuk değiliz biz bize gerçekler söylenilsin biz anlarız kardeş emin ol.ben kabüllenemem bu durumu sizi bilmem.bu sonuçta tercih meselesi tabiki.ben futbol takımına alınmasın demiyorum ama madem dünya kulubüyüz o zaman ispat etsin yönetim.Ha dünya kulübü olmanın kriteri basşkaysa bilmem artık

ya öyle olmuyor iste.bazen diyoruz 5 mio dollara yapilan transferleri amatör subelerine yatirsak her sene sampiyon oluruz ama her bransin bütceleri ayri.
zaten bikere basketbol subesinin paralarini sponsorlar veriyor kulüpten yanlis bilmiyorsam bir kurus cikmiyor.
dogal olarak da futbola harcaniyor paralar

kardeş sorun hersene şampiyon olmak değil.sonuçta iyi bir ivme yakaladık ve bu fırsatı kaçırmayalım üstüne koyarak devam edelim isteğim bu

o zaman niye konuşuyoruz ki burda biz :) yani diyosun ki kardeş biz baskete bu kadar önem veririz :) o zaman çıkıp yöneticilerimiz biz dünya kulubüyüz diye bizi kandırmasınlar...çocuk değiliz biz bize gerçekler söylenilsin biz anlarız kardeş emin ol.ben kabüllenemem bu durumu sizi bilmem.bu sonuçta tercih meselesi tabiki.ben futbol takımına alınmasın demiyorum ama madem dünya kulubüyüz o zaman ispat etsin yönetim.Ha dünya kulübü olmanın kriteri basşkaysa bilmem artık
Bu takımın bütçesi artsın, en iyi oyuncular bizde oynasın orada hemfikiriz ama Yiğit'e iki vereceğimize onu basketbola aktaralım, Elano'ya 8 vereceğimize şampiyon olacak takım kuralım demeye benim itirazım.Umarım anlatabilmişimdir derdimi.:)

Şöyle bir durum var Euroleague şampiyonluğu söz konusu bu sene kendi evimizde olabilecek en iyi kadroyu kurup şampiyon olunmalı.Benim şahsi fikrim Avrupa Şampiyonluğu için gerekirse şu anda 4 milyon euro da harcasalar kimse çıkıp itiraz etmez.Çünkü Ali Sami YEN bu kulübü kurarken ki hedefi Türk olmayan takımları yenmek değil miydi? Açıkçası maddi yokluk falan demesin kimse koskoca GALATASARAY da 16 yöneticede yüz bin dolar verse 2 tane çok iyi avrupalı takviyesi yapabiliriz.İnşallah yönetim bu vizyonu gösterir ve Euroleague şampiyonu oluruz. Bence hedef yakın ama ufak eksiklikleri gidermekte yönetimin işi.

Saka mi yapiyorsunuz?Birakin daha transfer istemeyi.40 dakikayi 5 kisiyle oynadigimiz gunleri unutmayin.Bu dakikadan sonra bizim ihtiyacimiz olan transfer degil baska bir sey.

Katiliyorum o kadar yonetici var reklam icin ortalikta dolasmayi da bilirler kendileri hediye edebilir ki ornegin 2m euroya ihtiyacin olan 2 oyuncuyu getirirsin elleri cebe atsinlar bu sampiyonluk alinmali hele bu gruptan Fb'nin finale cikmasinin hesabi verilemez! Sampiyonluk bile demiyorum Fb bizi gecip gruptan cikmamali!

Şöyle bir durum var Euroleague şampiyonluğu söz konusu bu sene kendi evimizde olabilecek en iyi kadroyu kurup şampiyon olunmalı.Benim şahsi fikrim Avrupa Şampiyonluğu için gerekirse şu anda 4 milyon euro da harcasalar kimse çıkıp itiraz etmez.Çünkü Ali Sami YEN bu kulübü kurarken ki hedefi Türk olmayan takımları yenmek değil miydi? Açıkçası maddi yokluk falan demesin kimse koskoca GALATASARAY da 16 yöneticede yüz bin dolar verse 2 tane çok iyi avrupalı takviyesi yapabiliriz.İnşallah yönetim bu vizyonu gösterir ve Euroleague şampiyonu oluruz. Bence hedef yakın ama ufak eksiklikleri gidermekte yönetimin işi.

Yöneticilerin cebinden para verip oyuncu alması günü kurtarmaktır. Yöneticiler sene başından bütçe planlaması yapsın, sponsor bulsun, iyi bir ekip ve teknik ekip kurulsun, altyapı toparlansın, 5 senelik 10 senelik planlar yapılsın.Vizyon budur. Şimdi biz iki tane iyi Avrupalı alsak kazara Eurolegaue'i kazansak seneye yine aynı tas aynı hamam. İlla bizim evimizde diye kazanmaya çalışmak yerine, nasıl sürekli oraların takımı oluruz bunları düşünmek lazım.

2 takıma yıllık toplam 7.7m$ lık sponsor anlaşmasıyla nasıl kendi geliri ile idare edilecek. Gelecek sene erkek takım için EL lisansı alınırsa ve kağıt üstünde de en azından top8 lik bir takım kurmak istesen, bayan takımına o sponsorluktan para kalmaz. Gelecek senenin bayan takımı bütçesi ve kadro kalitesi ile ilgili iyimser bir öngörüm yok mesela, yanılmayı çok isterim tabi..

Bu takımın bütçesi artsın, en iyi oyuncular bizde oynasın orada hemfikiriz ama Yiğit'e iki vereceğimize onu basketbola aktaralım, Elano'ya 8 vereceğimize şampiyon olacak takım kuralım demeye benim itirazım.Umarım anlatabilmişimdir derdimi.:)

tamam kardeş anlıyorumda sokağa o kadar para attık ki 8 milyon euro ile neler yapardık ya.Elano varsın gelmesin bize.bende artislik yapan yöneticelere kızgınım

Özel bir yıldayız.Bir daha bu fırsatı ne zaman elde edebiliriz kim bilir ? Yönetimde fedakarlık yapmalı.Tamam çok para harcanmış olabilir ama harcanmış paraların boşuna gitmemesi için bir hamle daha gerekiyor.Fasulyeden değil, üst düzey Avrupalı 3 numara gerek.3,5 Viteckova tarzı bir oyuncuda olabilir.Ancak hamle şart.Alba ve Prince olmadan Rus takımlarını F8 de geçemeyiz.Görünen köy kılavuz istemez.İşin kötü yanı kendi ev sahipliğimizde fenerin final oynama hatta kupayı alma şansı var.Buna müsaade edersek senelerce konuşurlar artık.