2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Katiliyorum o kadar yonetici var reklam icin ortalikta dolasmayi da bilirler kendileri hediye edebilir ki ornegin 2m euroya ihtiyacin olan 2 oyuncuyu getirirsin elleri cebe atsinlar bu sampiyonluk alinmali hele bu gruptan Fb'nin finale cikmasinin hesabi verilemez! Sampiyonluk bile demiyorum Fb bizi gecip gruptan cikmamali!

Aynen katılıyorum. Kendi taraftarımız önünde Eurolig finallerinde Guruptan bizim yerimize FB çıkıp final oynarsa bunun hesabını kimse veremez. Bir iki milyon için ömür boyu unutamayacağımız bir travma yaşarız. Bunu bize bu büyük taraftara kimsenin yaşatmaya hakkı yok. Ne olursa olsun o guruptan biz çıkıp finali oynamalıyız. Bunun içinde ne yapılacaksa yapılsın. Böyle fırsat 20 yılda bir gelir. Herkes aklını başına alsın. Burası Galatasaray SK

bence öyle büyük bir travma olmaz
bu sene biz veya fb bu kupayi kazanmasa bile önümüzdeki selerde mutlaka bir türk takimi bu kupayi alacaktir
cünkü türkiye sürekli yükselirken rusya ispanya geriliyor.yani o kupayi bu sene biz kazansak ertesi sene fener de kazanir.
türk takimlarini su an gecebilecek takimlar göremiyorum.belki ros casares

Zaman geçiyor ve halen uzun takviyesi yapılmadı.Umarım ribaunt özelliği olan ve sırtı dönük oynayabilen iyi bir ismi takıma katabiliriz.Bu arada şimdiden Fb senenin takımını kuruyor Osipova ve Avrupalı bir 2 numara ile anlaşmış şimdiden.Amerikalı olarakta çok önemli bir 5 numarayıda kadrolarına katacaklarmış.Penny'nin de gideceği konuşuluyor .Cappy ile 1,5 yıllık anlaşma yapılmış.Umarım yönetimimiz sene içinde planlar yapıyordur şimdiden.Dee kalmazsa alternatifi ne olur ?Ayrıca 2-3 oynayabilen iyi bir Avrupalı gerekli eğer hedef hersene final foura kalmaksa

Zaman geçiyor ve halen uzun takviyesi yapılmadı.Umarım ribaunt özelliği olan ve sırtı dönük oynayabilen iyi bir ismi takıma katabiliriz.Bu arada şimdiden Fb senenin takımını kuruyor Osipova ve Avrupalı bir 2 numara ile anlaşmış şimdiden.Amerikalı olarakta çok önemli bir 5 numarayıda kadrolarına katacaklarmış.Penny'nin de gideceği konuşuluyor .Cappy ile 1,5 yıllık anlaşma yapılmış.Umarım yönetimimiz sene içinde planlar yapıyordur şimdiden.Dee kalmazsa alternatifi ne olur ?Ayrıca 2-3 oynayabilen iyi bir Avrupalı gerekli eğer hedef hersene final foura kalmaksa

kardeş eğer yazdıkalrın doğru ise acilen coach değiştirmek lazım çünkü bu hoca bu planları kuramaz.ayrıca Alba dönecek avrupalı 2-3 değilde bi 5 numara kesin gerek avrupalı.tamam fowles ta Tina da iyi ama avrupada amerikalı sıjırlamsı bizi vurur bu şekilde maalesef.ama ben diyorum ya daha bugünü planlayamayan coach gelecek yılı nasıl planlasın

Yöneticilerin cebinden para verip oyuncu alması günü kurtarmaktır. Yöneticiler sene başından bütçe planlaması yapsın, sponsor bulsun, iyi bir ekip ve teknik ekip kurulsun, altyapı toparlansın, 5 senelik 10 senelik planlar yapılsın.Vizyon budur. Şimdi biz iki tane iyi Avrupalı alsak kazara Eurolegaue'i kazansak seneye yine aynı tas aynı hamam. İlla bizim evimizde diye kazanmaya çalışmak yerine, nasıl sürekli oraların takımı oluruz bunları düşünmek lazım.

Kaan ben bu senenin özel bir sene olduğunu düşünüyorum bence çok büyük bir imkan var bu sene önümüzdeki seneler için senin dediğin şeylere katılmamak elde değil ama şu andaki durum 15 20 senede bir gelebilicek bir olay. Bence sadece bu sene için bu paralar ödenmeli zaten bizim takımımız bundan sonra işleri rayına koyarak önümüzdeki senelerde başarılı olacaktır.

Sana şöyle bir sahne söyleyeyim kendi ev sahipliğindeki bir turnuvada fenerin Euroleague şampiyonu olması seni rahatsız etmez mi ? Beni aşırı eder ve tabir-i caizse deliririm.

Ayrıca vizyonun nasıl olması gerektiğini ben gayet iyi bilirim kardeşim ve sana birşey hatırlatırım 2000 de uefa şampiyonu olan futbol takımının o kupayı almasıyla hala övünüp diğer rakip takımlara siz konuşmayın önce kupa alın diyebiliyorsak bu seneki kupanın önemi bu fırsatlarla birlikte artar.

Yeri burasımı bilemedimde ben Fenerbahçe'nin Danilochkina ile Nadezhda maçları öncesi ve sonrasında görüştüğünü duydum. Doğruluğundan emin değilim elbette ama böyle bir girişimleri olduğu bilgisi geldi bana, bizimde bir ilgimiz olur inşallah, beğendiğim bir oyuncu Danilockhina.

Galatasarayın yeni transferi yarın açıklanacakmış, takım menejeri müge erdem az önce GSTV'de açıkladı süpriz bir transfer deniyor.

bu taraftar uzun yıllardır türkiye şampiyonluğu yaşayamadı ses çıkarmadı evinde 15 20 sayı fark yedi birşey demedi ama eğer Fener Euroleaguede hemde bizim evimizde gözgöre göre o kupayı kaldırırsa bunun altından kimse kalkamaz.

15 şubat sanırım son gün transfer için ne yaparsanız edersiniz bilmem ama şimdi o günden sonra bize masal anlatmaya kalkmasın

yukardaki sözler çok ağır kaçmış olabilir ama çok sinirliyim gerçekten yazık verilen emeklere,taraftara

sıradan bir oyuncu, matic kalitesinde diyebiliriz. ondan farkı daha dışarda oynadığından daha az rib alması ve uzaktan biraz daha yüzdeli atması, 1-2 üçlük atar. matic ten daha farklı tarzda istatististikler yapacak olsa da aynı eff puanı ile bitirirler maçları.