2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

herkes nederse desin ben ceyhun hocanin galatasaraya sirnik kadar faydasi oldugunu düsünmüyom. sanki resmen galatasarayi dagitmaya gelmis.
gülsah istedi alindi, ama gülsah geldiginde milli takimda oynuyodu, ceyhun hoca geldi o milli takima giremedi.
bu takimda saziyeyi kimse görmek istemez ama o israrla onu takima getirdi, hani bu o kadarda büyültecek bi konu deyil.
gelelim bu yaz avrupa sampionasinda belkide en iyilerden biride tugbaydi, ona o kadarcok süre verdiki demmeki en iyi yerli oyunculardan biri, e neden ozaman yerli sikintin varken tubayi istemesin be adam. ten tubayi cok severim ve gs kalmasini cok istemistim, ama olmadi, o gecen sene final sêrisinde üclük kacirsada ben yine onu cok sevmistim. insallah bir an önce geri gelir.
melek bilgeyi aldik, onu milli takimlarda oynati, avrupa ellemelerinde ama gsde hic sans tanimadi. ceydayi milli takima aldi gsde hic sans tanimadi.
yani benim görüsüm ceyhun hoca galatasarayi icten ice mavetmistir. bu kadar süper yabancilar geldi, ama halan bisey yok.
bence ceyhun hoca derhal takimdan ayrilmali.
herkes isili elestriyo, ama isil ceyhun hoca geldi geleli hic bisey yapamadi.

Bence bizim sorunumuz yerli oyuncularda.Fenerbahçe takımı ile bizim takımımız arasında yabancı oyuncular arasında bir fark yok. Hatta bizim yabancılarımız daha kalite.Ancak yerli oyuncular konusunda açık fark FB oyuncular iyi.Bunun için bizim en kısa süre zarfında bu açığı kapatmamız gerekiyor.Bahar,ışıl yerli kadrosu ile FB yenmemiz çok zor.Türkiyede yerli oyuncuların hepsi FB oynadığına göre ya onlardan oyuncu alacağız (bu da çok zor) ya da iyi bir devşirme oyuncusu kadroya alınacak.

bence Fowles varken Tina gereksiz çünkü 2 amerikalı hakkımızı pota altında kullanmak doğru değil .ben üzülerek gelecek yılı düşünüyorum maalesef.Taurasi+Fowles+Tamika 3 amerikalı yapar.2 avrupalıdan biri kesin Alba olmalı iğeride kesinlikle iyi bir 4 numara olmalı.şimdi oyun kurucu ne oalcak diyecek bazıları bence Cem Akdağ ile Işıl eski günlerine dönecektir.ne yapıp edip iyi bir devşirme olabilir.hatta sırf uzun rotasyonu için Nevlin bile ikna edilebilirse alınabilir.

Bence önümüzdeki yıl Taurasi,Augustus,Fowles,Alba,Sancho ve Prince'ten oluşmalı yabancı kadromuz.Arkadaşlar Botaş'taki Paris türk olma şansı varmı bir engel varmı?

paris deyil ama, kayserideki latoya pringel ücüncü senesini dolduruyo, bence hic fena deyil, o olmasada ivory lattada ücüncü senesini dolduruyo, neden isilin yedegi olmasin, bence tek sart onlari türk yaparsak princede takimda kalirsa onlari hemen milli takimda bir kere oynatmali ve avrupada oynatabilmeli. bence en basta yeni antröner lazim. ondan sonra yerli oyuncu, melek bilgeye sans verirmeli, fowlesin yaninda biser o, ama en önemlisi hangi yabancilar takimda kalcak, ben alba haric kimsenin kalacagina su saaten sonra hic ama hic inanmiyom.

Bence önümüzdeki yıl Taurasi,Augustus,Fowles,Alba,Sancho ve Prince'ten oluşmalı yabancı kadromuz.Arkadaşlar Botaş'taki Paris türk olma şansı varmı bir engel varmı?

Augustus bence bu saatten sonra lig için bile gereksiz olur.Gelecek sene içinde.Augustusu bu saydığın bütün oyunculara katılıyorum ama Augustus yerine hem euroligte kullanılabileceğimiz Viteckova daha uygun olur...

Agustus ve Tamika hangisi olursa hayır demem ama işte avrupada 2 tanesi oynayacak Taurasi oynar Fowles oynar artık kim kabul eder bilemem :) ama ikisinede hayranım sorun değil yeterki gelsinler ve Ceyhun gitsin.Ama sanki Tamika daha dengeli gibi oyun açısından..

Sulciute ismi döndü durdu ama resmi bir açıklama hala yok.Keşke vazgeçseler de yıldız bir oyuncu alsak Viteckova gibi.Hiç sanmıyorum bunun olacağını, sadece bir temenni.Çünkü Sulciute'nin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Bunun yanında Ruslara karşı hem Alba hem de Prince'in olmayışı bizi 3 numarada sıkıntıya sokacak.Şu anda Viteckova cuk otururdu hem 3 hem 4 oynayabilir ancak bu süreçte çok zor onu ya da onun kalitesinde bir oyuncuyu almak.Keşke alabilsek.Kendi evimizde kupayı fenere verirsek yazık olur hemde bu yıl o kadar para dökülmüşken.

en az 3-4 tane yerlinin sürekli süre alıp yabancılarla istatistiklerini paylaşması lazım. Yoksa zaten en iyi yabancılara sahip takımız yerlilerin katkısını biraz yukarı çekmemiz lazım...

ya bence kesinlikle 3 amerikalımız Taurasi+Tamika+Fowles olmalı...belki şimdi bazıları Agustus diyecek tamam bende çok seviyorum ama ya Taurasi olacak yada Agustus.ama Tamika öyle değil hem savunmada çok aktif hemde birleştirici.Geçenyıl gelir gelmezx toparlamıştı bence lider oyuncu kararkteri var.Avrupalılarımızdan birisi tabiki Alba ve kesinlikle iyi bir 4 numara olmalı.ama devşirmemiz kesinlikle çok daha atkili olmalı en azından her maç 8 sayı atsın razıyım ya

bencede 3 Amerikalımız Taurasi,Augustus ve Fowles olmalı ama Augustus yerine Tamika'nın olmasına hayır demem.Avrupalı oyuncu hakkımızı Alba,Prince ve Sancho olmalı.Devşirme oyuncu konusunda ben Paris'ten yanayım çok iyi bir oyuncu ama o olmazsa başka bir oyuncu düşünebilinir ama potaaltı oyuncusu olmalı.Tkbl'deki yabancı oyuncu sayısında maç kadrosunda Erkekler ligindeki gibi 5 oyuncu olmalı çünkü böyle bir kadro kursak Tkbl'de Prince ve Sancho oynamayacak bu oyuncular neden gelsin o zaman?

28 yaşındaki Latta ile 29 yaşındaki Braxton'u devşirmek için önermek de iyiymiş, kurallara göre Türk olma ihtimalleri yok zaten milli takımda oynasalar nolur oynamasalar nolur...

28 yaşındaki Latta ile 29 yaşındaki Braxton'u devşirmek için önermek de iyiymiş, kurallara göre Türk olma ihtimalleri yok zaten milli takımda oynasalar nolur oynamasalar nolur...
Hangi kurallar Shumpert,Mrsic,Dudley yada M.Wright hangisi tam olarak uyuyor eğer Tbf uygun görürse olur ama ben latta'ya karşıyım çünkü devşirmenin uzun oyuncu olmasından yanayım kadın basketbolunda ve biyim takımda türk uzun sıkıntısı var.