2013-2014 Kadın Voleybol Takımımızın Maçları

Şike süreci yaşanıyor,Acıbadem sözleşmeyi feshediyor,Şampiyonlar Ligi'ne gidilemiyor ama senaryo değişmiyor.Adamlar yine dönüp bizim bir tık üstümüzde oluyorlar.

Saori ve Montano çok büyüksünüz. 2-0 geriden gelerek yenmek çok önemli. 2. yarı çok daha iyi olacağızdır. Neriman da ilk 2 set hariç gayet iyiydi. Eczacı'yı yenerek ne kadar büyük bir takım olduğumuzu ispatladık. Ah birde hocamız iyi olsa :(

Geçtiğimiz senelerdeki gibi mi olacak derken, yürek koydu takım.
Hepsine tek tek tebrikler.

Vakıf 30
Fener 27
Eczacı 25
Biz 21

Çok ekstra galibiyetlere ihtiyacımız olacak,onların da ekstra puan kayıplarını bekleyeceğiz kendimizi 3.lüğe atmak için..

Oh be! sonunda ligdeki hedef maçlarımızdan birini kazanmayı başardık. İnşallah devamı da gelir.

GSTV'de saat 22.30'da maçın tekarı varmış.

Galibiyet güzel ama ilk 3'e girmek kaybettiğimiz puanlardan sonra baya zor olacak.Deplasmanda Feneri, içerde tekrar Ezzacı'yı yenmemiz gerekiyor.Olur mu? Neden olmasın ama çok umutlu değilim malesef...

Sinemaya değil de salona gidenler hak etti Eczacıbaşı galibiyeti görmeyi. :) Anlamı büyük,yalnız hoş bir sada olarak kalma ihtimali yüksek maalesef.

Bence herşey bitmedi. Tamam çok puan kaybettik, Fb'ye 3-0 yenilmemiz ben dahil herkesi kızdırdı ama şuan hala 3. olabiliriz. Eczacı ile 4 Fb ile 5 puan var aramızda. Haftaya olan maçı fb 3 puan alarak kazanırsa Eczacı ile olan puan farkımız 1 puana düşecek. Eczacı 3 puan alırsa Fb ile olan farkımız 2'ye düşecek. Bu durumda Fb'nin kazanması biizm işimize gelecektir. Ligin 2. yarısı çok şeylere gebe. Vakıf'ta geçe seneki gibi değil. Onlardanda puan ya da puanlar koparabiliriz. Eczacı kazanırsa Fb'yi kesin yenmemiz gerekir diğer maçta. O da çok zor deplasman çünkü. Eczacı'yı geçmek daha kolay gibi görünüyor böyle bakınca. Tabi hayırlısı ne ise o olsun. Bugün ilk defa Barbolini'yi beğendim. Yerinde molalar aldı. Saori'ye geniş alan verip Neriman'ı olabildiğince saklamaya çalıştı. İlk yarı bitince devre arası çok önemli. O dönemi iyi geçirirsek herşey olabilir. Ama hala Bursa ve Halkbank gibi takımlara nasıl puan kaybederiz anlamıyorum. O maçlarda puan kaybetmesek şu an çok daha farklı konuşuyor olacaktık.

Bakü deplasmanında havalimanın da takımımı karşılayan ultraslan azerbeycana selam olsun.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152098170034265

https://www.facebook.com/photo.php?v=482547308529160

Özellikle ilk bestenin artık tribünlere yerleşmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Bu arada ilk seti 25-21 kaybettik.

Azeryol Bakü 22-25 Galatasaray Daikin (2. Set Sonucu)

Azeryol Bakü 25-21Galatasaray Daikin (3. Set Sonucu - Setlerde 2-1 gerideyiz)

Azeryol Bakü 15-25 Galatasaray Daikin (4. Set Sonucu - Setlerde durum 2-2)

Azeryol Bakü 14-16 Galatasaray Daikin (Karar Seti Sonucu) Karşılaşmayı 2-3 kazanıyoruz!

Maçın son seti uzun yıllar konuşulur , hakemler bu kadar yanlı davranmalarına rağmen son sayıyı geçerli saymadılar, o anda Bakü sahanın ortasında sevinmeye devam ediyordu. Muhteşem dönüş , harikasın Neriman harikasın Montoya , tebrikler ....

Nazar değmesin kızlara izledim maçı süper oynadı kızlar...Biraz daha kendimizi geliştirirsek önümüze çıkanları ezer geçeriz!Haydi kızlar daha yolun başı...Bu arada hakemleri de unutmamak lazım tam bir rezaletti yönetimleri...

48 saat içinde 2 zorlu deplasmanda gelen 2 güzel galibiyet.
Maçın hakemleri rezaletti,hem kendilerini, hem ülkelerini rezil etmekten başka işe yaramadı bu çirkeflikleri.
Başta Neriman olmak üzere bütün takım artık daha da hırslı oynuyor,bu da sonuclara yansıyor.
Şu güzel 2 maç büyük bir galibiyet serisinin habercisidir umarım.

Ne maçtı ama yaa.. Bir de utanmadan hakeme ne kadar para verdiniz diyorlar, yazık gerçekten, at gözlüklerini bir çıkarsa taraftarları da kendi hakemlerinin kendi ülkelerini nasıl rezil ettiklerini görseler, daha top yere değmeden bayrak kaldırmak nedir kardeşim..

Olaylı derbi sonucu açıklandı, hükmen yenik sayıldık ve 1 puanımız silindi... Yazık, tamam iş spor kuralları olunca hep bize uygulanıyor bu kurallar, fenere nedense uygulanmıyor ama biz de kendi elimizle koz verdik adamlara.. Tebrikler sadece Fener derbilerine giden taraftar... Belki o 1 puanı çok arayacağız

Mesele bir puan meselesi değil her federasyon kafasına göre yönetmelik yapmış.

Caferağa'da kızlara her maç yapılmayan pislik kalmıyor ama TBF seyrediyor. Bakalım TVF diğer tarafta oynanacak maçta çıkan olaylarda ne yapacak? Geleceği mi görüyorsun diyeceksiniz aynı futbol fanatizmini salona taşıyan mal taraftarlar karşıyakada da var.

Ya tamam o konularda da haklısınız, evet kızlar çok kötü oynadı onu elbette kabul ediyorum, federasyonlar fenere göre kurallar çıkarıyor ya da olan kuralları onlara değil sadece bize uyguluyorlar, ona da eyvallah ama bunu da bile bile küfür etmek, bunu da kabul edemem, hadi orada fener taraftarı olur, onlara edersin ama taraftarda yok.. Kusura bakmayın ama taraftarımız hata yaptı, bu benim görüşüm, herkes kabul etmek zorunda değil.. Onların çirkefliğine böyle değil de daha başka karşılık verseydik, anlamasalardı bile iyi olurdu, olan bize oldu.. Ayrıca o fenerliler kendi sporcularına kaşarlar diye tezahürat yapacak kadar seviyesiz zaten, lütfen uymayalım onlara, ellerine koz vermeyelim.. Nasıl ki basketbol nasıl izlenir öğrendi taraftarımız, umarım voleybol nasıl izlenir onu da öğrenir :)

Fenerbahçe maçından Fenerbahçe maçına gelen taraftar olduğu sürece normal bunlar.Bence de kesinlikle taraftar suçlu ama takımda suçlu :)

Bu arada küfüre tölerans yok voleybolda.Aldığımız cezanın doğru olduğunu düşünüyorum.