2013-2014 Kadın Voleybol Takımımızın Maçları

Puan farkı 1 puan Eczacı ile haftaya Vakıf sonrası kolay sayılabilecek 6 maçımız var ve sonra Eczacı ile içerdeyiz ligi 3.bitirebiliriz.

Transfer içinse 1 oyuncu alma hakkımız var bence mutlaka alınmalı Rabadzhieva kötü oynuyor.Savunmada Neriman'dan da kötü bence.Veljkovic ortada oynasın daha iyi gibi

Japonya-Brezilya gibi ülkelerden bir transfer yapmalıyız bence iddaalı olacaksak Dünya voleybolunu pek takip etmem ama ilk aklıma gelenler Sarah Pavan yada Kanani Danielson olabilir.

Özellikle bugün Eczacıbaşı'nın kaybından sonra oyuncu almamak armaya ihanettir, en kötü ihtimalle Calderon ya da Carcaces tarzı ki (Zürihten epey oyuncu ayrıldı kriz var sanırım) bir oyuncuyu almamız lazım yoksa sezon heba olur bu da önümüzdeki senelere yansır. Ligde 3.olursak seneye CL vizesi alınacakken yazık etememeli koca sezona.

Aynen dün Eczacı Beşiktaş'a yenilmişken ve onları geçme fırsatı varken mutlaka bir transfer yapmalıyız pasör çaprazına. Hooker yeni doğum yaptı o olmaz ama Japonya'dan parayı basıp Ebata'yı alsak güzel olmaz mı? Hem de Saori de varken.

Eczacıbaşı öyle skorlar alıyor ki hani ne kadar umutsuz olursa olsun sezonu geri plana itemiyor insan.Şu halimizle içerideki Eczacıbaşı maçını geçtim söz gelimi Bursa deplasmanını 3 puanla geçebiliriz diyemiyorum ben.Olası transferle sezonu 3. bitirmek yarı finalde Fenerbahçe'yle eşleşmek demek,ki gudik statü sebebiyle ilk maçı içeride oynayıp sonrasında 2 deplasmana çıkarız.Yani sezon beklemediğimiz noktalara gidebilir.Erkek voleybolda Sopko transferi yapılabiliyorken kadın basket ve kadın voleybola transfer yapmamak intihar olur.

Eczacıbaşı tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiriyor. Şu takımı geçemeyip 4. olursak gerçekten yazık olacak. Keşme Montano hastalanmasaydı... :(

Neriman'ın pç oynaması bize hiçbişey kazandırmaz aksine uzun vadede (sözleşme uzatıldığını varsayıyorum) var olan kısıtlı manşetini geriletecek, zaten 2 numaradan da iyi hücum edemiyor. Kesinlikle bir pç transferi şart, ben cev cup falan anlamam, bu takım seneye cl de oynamalı. Eczacıbaşını yendiğimiz de büyük olasılık cl biletini alırız. Yok transfer yapılmayacaksa da Neriman ve Rabadzhieva dönüşümlü olarak manşet almalı, Rabadzhieva'nın manşeti ile Neriman'ın manşeti arasında o kadar fark yok, arkaya gelen manşete girsin. Nasıl bir talihsizliktir bu hastalık, insan isyan ediyor.

Carmen Turlea ile anlaştığımız yazılmış birkaç yerde pek bilmiyorum nasıl bir oyuncudur ama 39 yaşında olması benim için fikir yürütmede yeterli oldu.

Cannes'a 3-1 yenildik.. Yine aynı senaryo ama bu sefer sonu aynı bitmedi.. İlk set berbat bir oyun, ikinci set biraz toparlanma ve üçüncü seti almak için bir sinyal, üçüncü seti aldık, dördüncü sete muhteşem başladık ama Lo Bianco'nun gününde olmaması ve çok iyi oynayan Neriman'ın üst üste blok yemesine rağmen son hücumda ona pas atması maçı onlara verdi, Rabadzhieva yerine çok daha etkili bir smaçörümüz olsaydı belki farklı şeyi konuşuyor olurduk.

Cannes'ı ikinci maç elesek bile, ardından Vakıf gelecek. F4 yapamayacaksak ha bu turda elenmişiz, ha sonraki turda; benim için fark etmez. Artık mühim olan ligde ilk üçe girip seneye tekrar ŞL'ye kapağı atabilmek. Bunun için de takviye yapmamız şart.

3-2 kaybettik maçı maalesef.İyi karakter koyduk,1 puanı aldık.

Perşembe günü sezonun en mühim maçı var.Vakıfbank'tan rövanşı almak istiyorsak,Cannes maçına iyi bir taraftar gerekiyor.

Helal kızlara maçı izledim hop oturup hop kalktık. Neriman yine muhteşem oynadı. Cannesi elersek iç sahada ki vakıf maçı çok güzel olabilir!

Maçın tekrarını izledim, sonuçtan haberim olmaksızın... İlk seti aldıktan sonra oluşan rehavetle ikinci seti kolay verdik. Üçüncü sette ise 24-19 (yanlış hatırlamıyorsam) 24-23´e getirip yaptığımız ufak bir hata ile seti 25-23 vermek iç burktu. Sonrasında durumu 2-2´ye getirsek de tecrübe ve kadro genişliği sonucu belli etti.

Maçtan önce Vakıfbank´tan puan alsak nasıl olur dense, herkes çok memnun olurdu ama...

PUAN ALDIK VAKIFBANK'TAN.

2-1 öndeyiz şuan.

Onca maça gittim,bu maça gitmediğim için affetmeyeceğim kendimi

Bence kendini affetmemek bir yana, bu kararı aldığın için Galatasaray adına kendine teşekkür etmelisin. : )