Bu kadar yavaş basketbol oynayan birini görmemiştim son yıllarda, ne savunma ne hücum ne de oyun kurma hiç biri yok uyurgezer gibi geziyor.
Dış şutu ve tercihleri insanı deli ediyor cidden. Hedeflerimiz yüksekse, Jamont ile olmaz. "CSKA'da oynadı" falan demesin kimse, orada yancıydı adam.
Net olarak Gordon'un tercihleri bize bu sezonu kaybettirebilir.Birde hayattan bezmiş bir ruh hali var.Nedense hiç ısınamadım Gordon'a.Savunmacı dedik adamın tuttuğu kişi yıldız oluyor.Ergin hocada memnun değildir.En fazla bu sene katlanmalıyız.Seneye euroleague hedefliyorsak kadroda olmamalı.
Bu adam bu kadar kötü müydü yoksa bir sorunu mu var, işin kötü tarafı çok para alıyor, atsan atılmaz satsan satılmaz.
Savunmadaki gayretini beğeniyorum ama şut konusunda çok istikrarsız. Bazen berbat atıyor bugün olduğu gibi. Olmayınca zorluyor, bu sefer daha da çok zarar veriyor. Şutörümüz olsa tablo böyle olmaz.
Onun içindir ki Arroyo'ya kesin olarak karşıyım, bize şutör lazım. Gordon-Göksenin'le 2 numarada sezon geçmez, çok saç baş yolarız. Aman diyim.
Arkadaşım basketboldaki en önemli gerçek şudur; bir takımın gerçek bir oyun kurucusu yoksa hiçbir kulvarda şampiyon olamaz!
Jamont ve Macvan'ın hayal kırıklığı olduğunu kabul etmek gerek.