Hiç kimse yazmamış. Gerçi ne yazacağımızı da bilmiyoruz artık. Ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz diyerek son 150 tane terörist kaldı diye bol keseden yalan salladıkları adamlar, Türkiye'nin ve hatta dünyanın en önemli metropollerinin birinin en işlek yerinde güpegündüz saldırı gerçekleştiriyor. Ülkede gerizekalıdan bol ne var, salla zaten inanıyorlar, salla gitsin...
Bu eylemi gerçekleştiren şahıs elini kolunu sallaya sallaya İstanbul'un göbeğine geliyor ve 40 dakika boyunca bombayla otururken; öve öve bitiremedikleri istihbarat teşkilatı da her zamanki gibi uykuya dalmakla meşgul; şaşmaz, sekmez. Ve bu olaydan sonra dahi yapılan açıklama şu: ''Eski Türkiye yok artık.'' Yani ne diyeyim bilmiyorum ki. Açıklamalar ve demeçler buram buram hamaset, siyaset ve lağım kokuyor. Olan yine insanlara oluyor. Gerizekalı gibi interneti de kesmişler. Aynen süper bir güvenlik önlemi ya bravo ! Şu kriz yönetimine bakar mısınız, ilkokul çocuğu bunu yapmaz. Eski Türkiye dediğin seni donunda sallar atar bir kenara ne anlatıyorsun sen ? İstanbul'un göbeğinde patlatılan kaçıncı bomba oldu bu ?
Sınır namustur ama sen sınırları açıp milyonlarca Ortadoğulu terörist insanı ülkene buyur ediyorsun kendi namusunu hiçe sayarak. Sonra o gelen it kopuk terörist tipler senin ülkenin her yerinde bombalar patlatıyor. E ben mi aldım bu ipsiz sapsız şerefsizleri kapıları açıp ? Olayın gerçek failleri belli , belli de işte... Daha fazla ağzımı bozmak istemiyorum.
Benim temennim mart ayına doğru bu olayların artmaması. Malum seçim yaklaşıyor ve 3-5 sene önce dönemin Başbakanının açıklamaları da herkesin malumu. Benim değil bakın; ülkenin Başbakanı söyledi bu sözleri. Allah masum insanları korusun. Buna sebep olanlar zaten öbür tarafta ödeyecekler ama temennim bu dünyada da gün yüzü görmemeleri.