David Gregory Hawkins

Bu olaylar doğru çıkar ve hawkins ile yollar ayırılirsa sözleşme iptal olacak di mi? Garanti para filan vermiycez yani.
Ergin hoca da muhtemelen Ole olduğunu bildigi için transfer yapacağız dedi. Yönetim-onay vs bahsetmedi hiç
 
Hawkins'in olayı müspet veya menfii en erken 10-15 gün içinde bulunabilir. EuroCup'ta transfer dönemi ise 5 gün sonra bitiyor. Bu yüzden her ihtimale karşı oyuncu transferi yapılacak. Hawkins'in B numunesi temiz çıkarsa böylece 6 yabancımız olacak ama EuroCupta o zaman çok avantajlı hale geliriz ( B.Schilb gelme ihtimaline karşı diyorum). Hawkins olmazsa eğer 1 ay önce insanların isyan ettiği Jamont bir çok maçta kurtarıcı rolüne soyunabilir
 
Ve daha öncede belirttiğim olay gerçek oluyor Hawkins'e tazminat davası açmaya hazırlanıyormuşuz.Hawkins için yapılan tüm harcamaları alabilicez.
 
Ergin Ataman'ın böyle bir açıklaması varmı ?

Hawkins'in doping kullanması söz konusu değil. Antep maçında omzundan bir iğne oldu, bunu da maç listesinde belirttik.WADA'dan gelen raporda bu yönde. B numunesini açılacak, ilacın içinde "performans arttırıcı" bir durum var mı o incelenecek. WADA'dan gelen raporda "doping"den bahsedilmiyor.
 
bi kere oyuncumuzu aıp kesmeye hazır olan cüruha şunu belirtelim ki a numunesinden pozitif çıkan ve b numunaesinin açtırırlmasını talep eden testlerden %90 a yakınının negatif çıktığını bilmenizi ardından kedisine güvenipte b numunesinin açılmasını isteyen bir sporcu (tüm kariyerini belkide tehlikeye atacak bu kararı) bu kararının nelere mal olacağının farkında olduğunu ve bunu göze aldığını bilinmesinin ardındanda yine tbf ye bu ilacın kullanıldığın bildirilmesi umutlarımı inanılmaz derecede artırıyor benim ve b numunesininde negatif çıkacağına inanıyorum... Peki şimdi bu olursa biz köln wada araştırma merkezi başta olmak üzere tbf den hawkins i oynatamadığımız maçlar için kayıplarımız hakkında dava hakkımız saklımıdır? bilen varsa bu konuyla ilgili beni aydınlatabilirmi?
 
Uzun konusunda furkanın performansından o dönem için memnun olmaması ki ( bundan sonra furkan mükemmel olacak) ayrıca sertaçıda rotasyon için yeterli görmediği için yapmıştı bu açıklamayı ama sertaçın dahi bu formuyla 5-10 dakika arası rotasyona dahil olabileceğini antalya maçıyla gördük her ne kadar antalya ekibi güçsüz olsada bu tür maçlar genç oyuncuların güvenini kazanması konusunda çok önemli mihenk taşıdır) bu durumda uzuna ihtiyacımız şu durumda ortadan kalkmış gibi duruyor... Markoshvili sanırım 5. yabancımız tabi hawkins temiz çıkarsa ne olur orası muamma arroyo-macvan-ndong-hawkins 4yabancı 5. yabancı için formda ama istikrarsız gordon ve markoshvili kalıyor maç maç değerlendirebiliriz 5. yabancı hakkımızı
 
Yokluğu büyük bir eksiklik. İlk gün çok kızmıştîm kendisine sözleşmesi feshedilsin de demiştim. Ama inşaAllah B numunesi negatif çıkarda bir an ônce takıma katılır...
 
2 hafta oynamadı 1 Avrupa maçı belki de elenmemize neden oldu. Dönmezse Eurocup'ta sonuna kadar gidebilir miyiz? İmkansız değil ama çok zor. Eğer ceza alırsa ligde Efes ve F.Ülker'in gerisine düşeriz kalite olarak Banvit ile denk oluruz. Yine sürpriz peşinde koşacağız gibi görünüyor.
 
Rüyamda Hawkins'i parkede izlemiştim, umarım hayırlısı ile B numunesi negatif çıkar.
 
Bir mucize olur da Hawkins geri dönerse şampiyon olacağımıza inanırım. Çünkü Hawkins o hırsla şampiyonluğu getirir takım için de tekrar motive olur
 
Sezon başı sistemimizin en önemli parçası olması beklenen Domercant olmadan bile oyun olarak ciddi bir seviyeye çıkmıştik. Bunun en büyük mimarı Hawkinsti. Kaptanımız yürekten mücadele edip en kritik anlarda bizi taşıyordu. Ama şu sorumsuzlugunun affedilebilir yanı yok. Hedeflerimizin köküne kibrit suyu döktü. Eger B numunesi de pozitif çıkarsa dava açılıp ona harcadıgımız paraları geri almalıyız. Bir kişinin sorumsuzlugu ciddi şeylere mal olabilir.
 
Hawkins çok çok önemli. Ama sezon sonu play offlara Domercant yetişirse ve Hawkins olayı istediğimiz gibi sonuçlanmassa Domercant yeni Hawkins olur bu açığı kapatır. Tabi Hawkins dönerse ayrı bir muhteşem oluruz orası ayrı.
 

Üst