David Hawkins'in B numunesi, yarın TSİ 12:45'de Köln'de açılacak.
Kaynak var mı yoksa varsayım mı? Bu konuda tek yorumu Ergin Ataman'dan dinlemiştim ve kullanmadığını söylüyor demişti. Değişen birsey mo var?Yarın açıklanmayacak haberi aldım ben de. Perşembe günü bekleniyor. Ayrıca kulüp çıkacak sonuçtan pek umutlu değil.
Perşembe günü çok önemli bir gün. İnşallah yarın Galatasaray basketbol takımı için hayırlı bir karar çıkar. Hawkins inşallah doğru söylüyordur. Allahım sen Hawkins'i bize bağışla ona çok ihtiyacı var takımımızın.
beyler herkes mantıklı olsun , eğer adam kendisine güveniyorsa b numunesini babalar gibi açtırır, eğer b numunusinden pozitif çıkarsa bu adamda kafa yoktur, bile bile lades demektir,
zaten b numesini madde kullandığı halde açtırıp, fazla ceza yiyorsa gitsin bu zekasıyla 3 lig de oynasın
yalnız benim b numunesinden umudum yok, büyük ihtimalle 24 ay ceza alıcak
Sezon başı sistemimizin en önemli parçası olması beklenen Domercant olmadan bile oyun olarak ciddi bir seviyeye çıkmıştik. Bunun en büyük mimarı Hawkinsti. Kaptanımız yürekten mücadele edip en kritik anlarda bizi taşıyordu. Ama şu sorumsuzlugunun affedilebilir yanı yok. Hedeflerimizin köküne kibrit suyu döktü. Eger B numunesi de pozitif çıkarsa dava açılıp ona harcadıgımız paraları geri almalıyız. Bir kişinin sorumsuzlugu ciddi şeylere mal olabilir.