David Gregory Hawkins

"Şamil Turançiftçi ‏@samiltciftci
Galatasaray'da David Hawkins'in B numunesi Persembe mesai bitiminile kadar aciliyor. Hawkins temiz olduguna cok inaniyormus, Diana'nin avukati ve kendi ozel doktorlari ile Koln'de imis Hawkins. Kulup yetkililerine ben temizim kullanmadim diye israr etmis bakalim Diana Taurasi'nin avukati da davayi almis. Bakalim bizimde temennimiz o"

Şamil Abi'nin twitter'dan yazdıkları, eğer Hawkins inandığı gibi temiz çıkarsa; dönüşünde ortalığı tozu dumana katar, tek başına bir kupa yürüyüşü bile gerçekleştirebilir. Umarım dediği gibi B numunesi pozitif çıkar.

İtiraf etmesi halinde cezasının indirime gidebileceği bir durumda inadına B numunesini açtırmak istiyorsa haklı çıkacağını düşünüyorum, inşallah !

Perşembe günü çok önemli bir gün. İnşallah yarın Galatasaray basketbol takımı için hayırlı bir karar çıkar. Hawkins inşallah doğru söylüyordur. Allahım sen Hawkins'i bize bağışla ona çok ihtiyacı var takımımızın.

Perşembe günü çok önemli bir gün. İnşallah yarın Galatasaray basketbol takımı için hayırlı bir karar çıkar. Hawkins inşallah doğru söylüyordur. Allahım sen Hawkins'i bize bağışla ona çok ihtiyacı var takımımızın.

hawkins yoğun bakımda da benim mi haberim yok??

keyif verici madde kullandıysa çıkacak kullanmadıysa çıkmayacak inşallahı maşallahı yok bunun..

beyler herkes mantıklı olsun , eğer adam kendisine güveniyorsa b numunesini babalar gibi açtırır, eğer b numunusinden pozitif çıkarsa bu adamda kafa yoktur, bile bile lades demektir,

zaten b numesini madde kullandığı halde açtırıp, fazla ceza yiyorsa gitsin bu zekasıyla 3 lig de oynasın

yalnız benim b numunesinden umudum yok, büyük ihtimalle 24 ay ceza alıcak

beyler herkes mantıklı olsun , eğer adam kendisine güveniyorsa b numunesini babalar gibi açtırır, eğer b numunusinden pozitif çıkarsa bu adamda kafa yoktur, bile bile lades demektir,

zaten b numesini madde kullandığı halde açtırıp, fazla ceza yiyorsa gitsin bu zekasıyla 3 lig de oynasın

yalnız benim b numunesinden umudum yok, büyük ihtimalle 24 ay ceza alıcak

Haklısınız, kendine güvenen açtırır. Ancak bu ikinci olayı olduğu için zaten yüklüce bir ceza alacaktı. O nedenle kalan tek kurşunu da kullanıyor olabilir. Umarım Hawkins haklıdır ve böyle birşey kullanmamıştır.

Hatırladığım kadarı ile bu sezon başında bu transferden alacağı paranın çocuklarının üniversite parası olduğundan bahsediyordu. Eğer buna rağmen böyle birşey yaptıysa haklısınız 3. ligde oynasın bu kafa ile. Umarım haklıdır ve doğruyu söylüyordur. Bir Galatasaraylı olarak kullanmasından daha da büyük bir hata taraftarları yanlış beklentilere sokmasıdır.

Sezon başı sistemimizin en önemli parçası olması beklenen Domercant olmadan bile oyun olarak ciddi bir seviyeye çıkmıştik. Bunun en büyük mimarı Hawkinsti. Kaptanımız yürekten mücadele edip en kritik anlarda bizi taşıyordu. Ama şu sorumsuzlugunun affedilebilir yanı yok. Hedeflerimizin köküne kibrit suyu döktü. Eger B numunesi de pozitif çıkarsa dava açılıp ona harcadıgımız paraları geri almalıyız. Bir kişinin sorumsuzlugu ciddi şeylere mal olabilir.

B numunesi pozitif çıktı. Gerekli davalar açılıp bu yaptığı sorumsuzluğu fitil fitil burnundan getirmeliyiz.

Kendisine bu kadar bel baglarken yaptigi bu hareket hic olmadi.Cok buyuk ihtimalle boyle durumlarla ilgili sozlesmesinde bizim lehimize maddeler vardir

Takım kaptanı olarak takımı yarı yolda bıraktı,neyse ki Markoishvili taviyesini yaptık.Hawkins'in suçsuzluğuna inanıp yerine takviye yapmasaydık felaket olurdu.

Kendisi takımın en çok kazananı, takımın franchise oyuncusu, takım kaptanı idi. Takımın en büyük yatırımın yapıldığı yılı çöpe atabilecek bir sorumsuzluk yaptı, bedeli de ağır olmalı ki sorumsuz oyunculara örnek olsun. Ya da gitsinler taş ocağında çalışsınlar bir hafta, anlasınlar nasıl bir mesleğe sahip olduklarını.