• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

David Gregory Hawkins

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Akşam gazetesinin spor müdürü Hakan Yaşar.
Sanırım daha fazla birşey söylemeye gerek yok.

Mükemmel bir oyuncu diyebiliriz onun için ama çok daha fazlası özverili olması, dürüst olması, sahada hakemleri kenarda koçunu asla ve asla yanıltmaması. Evet, bu benim işimdir oynamam gerek diyebilir ama sahada çektiği zorluklara rağmen mücadele ettiği armanın sevdalılarını üzmemek adına sonuna kadar en iyisini yapmaya çalışıyor. Şampiyon olamasak, kupayı alamasak bile ben onu Beşiktaş taraftarının kendisini hatırladığı gibi hatırlayacağım. Sağol, varol yürekli adam..

Gerçek bir lider; hem Sertaç'ı hem de Doğukan'ı ayakta alkışladı basket attıklarında.

dopingli yaptığı konuşuluyor vede doğru gibi

Doping iddalari var bilgisi olan ???

Sözleşmesi fesh ediliyor dedi Eyüp Yıldız.
1 yabancı hakkımız daha var ama önce Henry şimdi Hawkins yetti artık yahu.
Bu sene bize rahat yok.

sözleşmesi fesh ediliyormuş doping cıkmış.bu kadar salaklık olmaz

yasaklı madde kokain yada esrar cıkmış

acaba doğrumudur bu önce bunu öğrenmek lazım hawkinsten.. eğer doğruysa yazıklar olsun, nedir bu çektiğimiz

:) :) Yapıyı bunun için mi yıktık ciddi ciddi?

FB ye gidecek diye de bir söylenti var. Bu kısmı çözemedim bende.

Korkum 2. test beklenmeden yapılacak aceleci bir hareket sonrası adam boşu boşuna boşta kalmasın. Bizim şube olunca , insan olmaz diyemiyor...

doping değil.esrar tarzı birmadde cıkmış,

Ulan her senemizi zehir ediyorsunuz bize ya :( sinirden ağlayacağım vallahi :( yazıklar olsun bu iddia doğruysa :( :(

Sorumsuzca kokain kullandı doğruysa gönderelim zaten. Bu ne şimdi ?

Domercant ve gökseninle sarsıldık kalktık toparlandık ama artık nakavt . Ringe havlu atılabilir.

Ortamın kendisi cıvık.Rezalet ve gönderilsin kısmına ben de katılıyorum,bunun yanında yıllardır hayatımızda yer eden pek çok adam-kadın farklı değil.Hawkins'in ilk vukuatı değilmiş bunun yanında.

morfin omzu vurduğu için cıkmış.klüp itiraz ediyormuş

Deyyyyvviiidd krekooryyy hafffkiinnsss.

Adam aynı maddeden dolayı Roma'da oynarken de ceza almış. Cannabis yani Hit Keneviri.

Geri