Yazım silinmiş kimseye hakaret olmadan entresan ozaman biraz daha ortadan yazıyorum
Ergin Hocanın Avukatı fanı degilim.Hak hukuk vicdanla konusuyorum.
Ergin Hocadan önce gelen Koçların transfer politakalarını biliyoruz.Kendi Menejerlik şirketinden yapılan transferler.Hersene farklı sistem farklı oyun manteletesi olan oyuncular.
Ergin Hocadan önce biz zaten avrupada söz sahibi idik Ergin Hoca bunu bozdu.
Ergin Hoca EL`de bizi F8 oynatmadımı?TBL `de şampiyon yapmadımı,Euro Cup kazandırmadımı?
Bu sene yenildigimiz takımları sayıyorum Csk Geçen seneki EL ŞAMPİYONU bütçe 32m dolar Fenerbahçe gecen seneki EL finalistti bütce 30m dolar bu iki takım bu sene sadece GALATASARAYI yenmediler 4/4 gidiyorlar
Macabi bir önceki senin şampiyonu EL müdavimi ,Kızılyıldız tek eleştirme söz hakkı oldugumuz mactır bence bunların dışında diğer 3 takıma nasıl yeniliriz demek biraz akla zarar.
Tamam Hoca sistem oturtamamış,İkili oyunlar yok,Savunma yok bunların hepsine bende katılıyorum.
Tamam Russ ,Dibler,Skhilb bencede takımda gereksiz olanlar ,yetersiz olanlar.
Burada istifa diye yazılar yazıyorsunuz Pleiss geldiginde Harika transfer,Futbolda Messi ancak böle düşeşe getirirsiniz,İstesek alamazdık sezon başı diye halay çekip düğün dernek kuranlar,Tyus aldı diye ölmüş.bitmis,basketbolu unutmus diye isyan bayrağı açanlar burda aynı kişilerdi.
Sizler peki nekadar kagıt üstünde konusup yazıp ne kadar başarılı oldunuz?
Ergin hocanın :İsmail Şenol denilen yalakaya sahip çıkmak için bizimle ters düşmesi hatadır,Başka takıma küfür ediliyor diye tepki göstermesi hatadır,Federasyonun yaptıklarını Milli takım Koçluğunu yaparak susma hakkını kullanması hatadır ama bunların hiç biri.
EL F8 ,TBL ŞAMPİYONLUGU,EURO CUP şampiyonlugunu inkar edemez ,gölgeleyemez.
Eğrisi ile doğru ile Sezarın hakkını Sezara verin