Euroleague Fantasy Challenge (2012-13)

Görünüşe göre bugüne kadar pek iyi performanslar gösteremeyen Zoran Dragic bugün fazlasıyla inisiyatif alıp Krunoslav Simon' un RANK lerine ortak oluyor :(
 
lukas kozsarek i yazdım sonra sildim. garanti puanı da artacak diye earl collaway i koydum kadroma. sırf oyun kurucularda iki değişklik hakkımı kullandığım içinde aradori kaldı kadromda. alex tyus ı gönderdim diğer oyuncu değişikliği olarak.
marcus williams ı lig maçında da puan alması beni şüpheye düşürsede puanı artacak olması ve 15 rkg ne olursa olsun yakalar diye ummam sonucu collaway i kadroma aldım. earl collaway yerine maccabiden ricky hackman ı almadım. pişman olacağım gibi.
bu rotasyonların tek mantıklı yanı puanlarının artacak olmasıydı. Buda beni etkiledi. Mantığı bu hafta puan artışına göre kurdum,sırf ileriyi düşünmek için.
ilk tercih bugün çöktü. önümüzdeki maçlara bakacağız...
alex acker ı alan oldu mu?
 
Bu hafta Euroleague maçları var mıydı? Geçen haftadan sonra takımda sonra bakmak kaydıyla 3 değişikliği yapmıştım ama bakmayı unutmuşum:) B.Brown-Koponen, Dasic-Zirbes ve Semih-Lucic değişiklerin yapmışım. Hayırlısı :)
 
Sergio Llul sakatlanmış takımında olanlar değiştirebiliyorsa değiştirsin...Draper ve Sergio Rodriguez iyi süreler alıcak maçlarda
 
ante tomicçi çoktu bu hafta. 9 rkg almış. benim için iyi haber ama cristopherda 4 rkg de şuan buda benim için kötü haber. cristopherda çoğu kişide vardı. puanlar düşük çıkacak gibi duruyor bu hafta.
 
Kadromdan çıkardığım Bobby Brown kendi sahasından 3 lüğü soktu. Beni takip edin çıkardığım oyuncuları alın ve puanları toplayın.
 
Geçen sezon Zalgiris Kaunas formasıyla -8 lere bağlayan Sonny Weems bu sezon Ettore Messina' yı ipten alacak gibi. Tüm takımın yerlerde süründüğü maçta 24 RANK ile oynamaya devam ediyor ....
 
Bu arada NTV SPOR un Canlı verdiği Maccabi-Siena maçında izlediğimiz Bobby Brown iğrenç bir adam ya Tanju Çiçek kulakların çınlasın :)
 
Geçen sezon Zalgiris Kaunas formasıyla -8 lere bağlayan Sonny Weems bu sezon Ettore Messina' yı ipten alacak gibi. Tüm takımın yerlerde süründüğü maçta 24 RANK ile oynamaya devam ediyor ....

Partizan-CSKA Moskova maçı uzadı ve şu anda Weems 35 RANK ile devam ediyor .....

CSKA' daki eski Kızılyıldız' lı Sırplar Teodosic, Krstic ve Erceg o salonda pek rahat olmasalar gerek ...
 
Bobby Brown çıkarıp Tchicamboud almıştım. Çok iyi yapmışım :) Schilb üzmeye devam ediyor, zoraki elimde kalan Tyus ve Sanikidze fena maçlar çıkarmadı.
 
boby Brown Elimizde patladı gene bu hafta... yaa dedoviç e ne demeli -1 Blake Schilb e alıştık zaten bir adam 30 dk sahada kalıyor ne yapıyo anlamıyom o kadar :))
 

Üst