kadro kurmakta zorlanıyorum.
bir kaç oyuncu var aklımda ama oyuncu değişkliği sınırlıyor beni. bu hafta da oyuncuların RKG artışları benim için en önemli kriter oldu. ama bunu yaparkende garanti puan alacak oyunculara yönelmeye çalışıyorum. Bu sene lig geçen senedende uzun sürecek. Bunuda hatırlamam bu şekilde oynamamım daha doğru olduğunu düşündürdü. Tabi Arda Ezer inde bu yöndeki görüşleri etkilemedi desem yalan olur
collaway i yolladım. puan olarak bir şey kazanamasamda RKG kazandım. dahada almam kadroma.
cristopher ı yolladım. aslında bu hafta lucas ı da yollayacaktım ama 3 oyuncu değişkliği nedeniyle elim kolum bağlandı.
son olarakta pivotlarda k.lavrinovici yolladım. pazar gününden beri yaptığım takımlarda hep yer aldı kendisi ama bu sefer rotasyona uğratıp gönderdim. İleride tekrar kadroma alırım diye düşünüyorum.
pivot kısmında 2 oyuncu daha var göndereceğim ama 3 oyuncu değişkliği kısıtlıyor beni. oyun kurucularda istikrarı sağlarsam, haftaya operasyon pivotlara olacak.
ceptede haftaya kadro değişkliklerinde kullanacağım 28 puan duruyor...
son olarakta bu hafta blake schilbin 15 + yapması lazım. yoksa puanı acayip düşecek.
j.carrol da bu hafta patlama yaparsa kafayı duvara vururum artık. Alamadım kadroya. Lucas ın yerine çok güzel olurdu ama 3 oyuncu değişikliği kısıtladı.
bu arada kadroyu bayağı vermiş olduk...