Gündemden

Sercan Özbek' Alıntı:
Hemde Galatasaraylı :p

Bunu ben de duymuştum. Hatta eski yöneticilerimizden birinin kasasında Galatasaray formalı fotoğrafı varmış sanırım, bayağı önce duymuştum böyle bir şey. Hamit şu takıma mutlaka gelmesi gereken oyunculardan biri. Umarım zafer bizim olur.

Samiyen'de oynadığımız Bjk maçına Haldun Üstünel'in daveti üzerine gelmişti Hamit...
Haldun Üstünel bu sefer parçalıyı sırtına geçirip getirecektir...

Şahsen Hamitten ziyade Gökhan'ı daha çok isterim. Hamit biraz havayada girdi. 4 mişlyon verilirmi bir insan oğluna yahu... Hamit gidebiliyorsa gitsin bakalım. Real madrid dahil ona kimse o parayı vermez.

Sühan Cem' Alıntı:
Şahsen Hamitten ziyade Gökhan'ı daha çok isterim. Hamit biraz havayada girdi. 4 mişlyon verilirmi bir insan oğluna yahu... Hamit gidebiliyorsa gitsin bakalım. Real madrid dahil ona kimse o parayı vermez.
Sühan Abi, Gökhan'ın maliyeti daha uçuk ama...

Sühan Cem' Alıntı:

çok doğru madrid vermez ama aziz verir :p (bknz: mehmet topuz)

Biliyorum. Gökhan imkansız bir durum gibi GS için. Gökhan'ı almasına alırız ama başka da bir şey alamayız bu sene:) Hamit'in bonservisinin elinde olması en büyük şansı. Ancak da öyle alabilir 4 milyon zaten. Bayernden aldığı 1.5 milyon değildir şu an. Ki onunda yarısına yakını vergi. Türkiye dışıdna spanyollar da ona iyi para verebilir. Sonuçta ispanyada yabancılara ilk sözleşmesinde vergi indirimi var. Ama onalr 4 milyon euro vermezler. Xavi almıyordur belki 4 milyon euro.

Cok sevdgim fenevli bir abim var,kendisi kasımpasaspor baskanını cok iyi tanır sohbet muhabeti vardır.Konustuklarını duydugumda cıldırdım cünkü K.pasa baskanı maca fazla asılmıcaklarını maca yatacaklarını sölemis

Bunu bence gereken forumlara iletin bu yazdıgım olay sallamasyon bir sey degil cünkü !

Okan Seker' Alıntı:
Cok sevdgim fenevli bir abim var,kendisi kasımpasaspor baskanını cok iyi tanır sohbet muhabeti vardır.Konustuklarını duydugumda cıldırdım cünkü K.pasa baskanı maca fazla asılmıcaklarını maca yatacaklarını sölemis

Bunu bence gereken forumlara iletin bu yazdıgım olay sallamasyon bir sey degil cünkü !
Bende Yılmaz Vural ve Yekta Kurtuluş'a güveniyorum.Kasımpaşa Fener'e kaybetmeyecek , en azından kaybetmemek için mücadele edecek diyorum.

Il Corriere dello Sport?un haberine göre, Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdüren Napoli, Udinese?de sergilediği performansla önemli kulüplerin transfer listesine giren Türk asıllı oyuncu Gökhan İnler için 15 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Napoli Teknik Direktörü Walter Mazzarri?nin 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun transfer edilmesi için ısrar ediyor.

Mazzarri?nin istediği üzerine çalışmalara başlayan Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis ve transfer direktörü Riccardo Bigon, Udinese yönetimini ikna etmeye çalışıyor.

2008?den bu yana Arsenal Menajeri Arsene Wenger?in İsviçreli oyuncuyu takip ettiği ve Gökhan İnler?i kadrosuna katmayı çok istediği biliniyor.

Gökhan için konuşulan rakamlar buysa harbiden imkansız yani :?

Şampiyon Yüzücü Milorad ?avi? Havuzumuzda

Dünya Şampiyonu ve Olimpiyat ikincisi Sırp Yüzücü Milorad ?avi?, havuzumuzda yüzücülerimizle birlikte antrenmana katıldı.

Pekin 2008 Olimpiyatlarında 100mt Kelebekte Michael Phelps altın madalya kazanırken, tarihe geçen final duvara dokunuşunda 50.59'luk derece elde eden ?avi?, Olimpiyat gümüş madalyası kazanmıştır. 2009'da ise Dünyada 100mt Kelebek ilk kez 50 sn'nin altında yüzülürken 49.95 ile Phelps'in ardından yine gümüş madalya kazanan ?avi? olmuştur. Roma'daki Dünya Şampiyonası'nda ?avi? 50mt Kelebekte 22.67 ile Altın madalya kazanmıştır.

Bir süre İstanbul'da bulunan ?avi?, havuzumuzda yüzücülerimiz ile antrenmana katılmıştır.

yönetim trasfer çalışmalarına hız vermeli...transferler en geç haziran sonuna bitmeli...

çok büyük bir durum söz konusu olmassa önümüzdeki sezonun devre arasında trasfer konusu kesinlikle açılmasın...

en önemli sorunumuz topalında gitceğini varsayarsak ortasaha..

kalström ve hamit sezon sonu boşa çıkacaklar...

italyanın sert ortasahalarında oynamış olarak gökhan ve david piz. düşünülebilir.

Eren Bekdemir' Alıntı:
yönetim trasfer çalışmalarına hız vermeli...transferler en geç haziran sonuna bitmeli...

çok büyük bir durum söz konusu olmassa önümüzdeki sezonun devre arasında trasfer konusu kesinlikle açılmasın...

en önemli sorunumuz topalında gitceğini varsayarsak ortasaha..

kalström ve hamit sezon sonu boşa çıkacaklar...

italyanın sert ortasahalarında oynamış olarak gökhan ve david piz. düşünülebilir.
Transferlerin haziran sonunda bitmesi çok çok zor.Toplam transfer maliyeti olması gerektiğinden en az 5-6 milyon euro fazla olur.Her takım önce uçuk bir rakam verir sonra düşerler.Çok zengin ve sistemli olan takımların yapabileceği bir iş o.Keşke olsa en büyük problem o oluyor zaten.Sezonun 7.,8. haftası geliyor takımdaki oyuncular anca kaynaşıyor.

Bu sene Dünya Kupası var.Kulüpler Dünya kupasında oynayacak futbolcularını hemen satmaya ikna olmaz.