Gündemden

Sercan Özbek' Alıntı:
DHA'nın haberine göre ; Leo Franco , Jo ve Gio ile yollar ayrılacak.
Uğur, Serkan, Emre Aşık, Barış, Ayhan, Jo, Kewell, Leo, bence gidecek olanlar. Bunalra Mehmet Topal'da eklenebilir. Arda takımda kalacaktır. Gio'da öyle. Bir yabancı stoper bir yabancı defansif orta saha birde yabancı sol bek alınabilir takıma.. Bu arada yabancı sol bek yerine ybancı kalecide alınabilir ama emin değilim. Tabii ki kendiş görüşlerim bunlar.

Giovani'de Keita'da mevkiilerinde yani sağ açıkta müthiş oyuncular ama ikisinin birden oynaması olmuyor bence. Giovani ne solda ne ortada o kadar verimli olamıyor keza Keita'da öyle. Bende kalsın diyorum ama ortaya karışık yapmakla olmuyor malesef.

Ama gercekten 8 milyon avro muhabbeti doğruysa bırakalım ya cok fazla,onun yerine Kewell ile devam edelim.8 Milyon avro'ya 5 tane adam alırız,herşeyi gectim Karabük'ten Emenike'yi getiririm.

Hi Emenike! What do you think about GALATASARAY?
eeee ben abi galatasaray oynamak ister inş ,büyük camia iyi takam :) :)
Biraz gülelim.

Samet Semiz' Alıntı:
Ben Emenike'nin gollerine baktımda, bu adam o golleri TSL'de biraz zor atar bence

Seb böyle deyince şey geldi aklıma.Yıllar önce bizde Samsunsporlu gol kralı Serkan Aykut'u almıştık,Jardel'li sene.Lucescu'ya sormuşlardı Serkan gol kralıdır senin için yeterli mi? diye.Lucescu'nun cevap ;buna Avrupadaki maclarda şut bile cektirmezler,topa bile değemez,harbiden Serkan hiç varlık gösterememişti nerden aklıma geldiyse bu saatte.

Sercan Karabıçak' Alıntı:
[quote="Samet Semiz":1ajpnt2t]Ben Emenike'nin gollerine baktımda, bu adam o golleri TSL'de biraz zor atar bence

Seb böyle deyince şey geldi aklıma.Yıllar önce bizde Samsunsporlu gol kralı Serkan Aykut'u almıştık,Jardel'li sene.Lucescu'ya sormuşlardı Serkan gol kralıdır senin için yeterli mi? diye.Lucescu'nun cevap ;buna Avrupadaki maclarda şut bile cektirmezler,topa bile değemez,harbiden Serkan hiç varlık gösterememişti nerden aklıma geldiyse bu saatte.[/quote:1ajpnt2t]

Ben Samsunluyum hocam. Serkan'ı izledim burda çok defa, en son geçen sene Samsunspor'da oynadı sonra bıraktı sanırım. Geçen sene gittiğim maçta Elazığ'a bir kafa golü attı hala gözümün önüne geliyor müthişti gerçekten. Ben bize geldiğinde baya atar diye düşündüm ama topa değemedi hakkaten. Yinede Hagi giderayak son son bir kaç tane attırmıştı Serkan'a sanırım :) Çok da para vermiştik adama, Hele bi Bülent Akın faciası var 9 milyon dolarmı vermiştik neydi tam hatırlamıyorum. O daha bi kötüydü ya.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Sercan Özbek":1hpngd8w]DHA'nın haberine göre ; Leo Franco , Jo ve Gio ile yollar ayrılacak.
Uğur, Serkan, Emre Aşık, Barış, Ayhan, Jo, Kewell, Leo, bence gidecek olanlar. Bunalra Mehmet Topal'da eklenebilir. Arda takımda kalacaktır. Gio'da öyle. Bir yabancı stoper bir yabancı defansif orta saha birde yabancı sol bek alınabilir takıma.. Bu arada yabancı sol bek yerine ybancı kalecide alınabilir ama emin değilim. Tabii ki kendiş görüşlerim bunlar.[/quote:1hpngd8w]
Uğur ve Serkan kalsın abi ben bu aralar Sabri'ye hiç güvenemiyorum.

Onun dışında liste gerçekten çok güzel bunlara bir Mehmet Topal ve Aykut'da eklendi mi tadından yenmez...

:)

8 Gio'ya vereceğine 18 Volkan Şen'e veririm.

Tamam Gio kalsın da, şu takımın 3. olmasının en büyük sebebi bireysel hatalarsa, en az onun kadar da bu Gio'nun bireysel saçmalamalarıdır.

Ts maçında kaçırdığı yüzde yüzlük gol.
Fb maçında kaçırdığı yüzde yüzlük gol.
Bursa maçında kaçırdığı ve girdiği pozisyonlar.

Bunları atsaydı düşünün puan durumunu.Biz hep gerideki adamların yaptıkları hataya bakıyoruz da biraz da ilerdekilerin gol atması gerekmiyor mu ? 4-3-3 oynuyoruz Sol forvetimizin kaçırdığı goller şaka gibi.

bende olsam Sarp'ı gönderirim.Yüreği için sağol ancak biraz da yetenek gerek be kardeşim.

gio kalmalı....dahada iyi olucaktır orta sahaya iyi adamlar alınınca..

bir saha söyliyeyim kalström ve hamit bonservissiz oyuncular..

forvetede romanı aldık mı.uefayı kesin alırız.

gioda 8 filan değildir zaten adamlar 5,5 aldı...oynatmazlar epl de..

olmadı 1 sezon daha kiralarız

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Sühan abinin gönderilecekler listesine kısmen katılıyorum.
Gio,Elano ve Sarp ta gitmeli bana göre.

Elano'dan en büyük isteğim artık Dünya kupasında göze girmesi ve başka takımlar tarafından beğenilmesi olur ve güzel bir meblaya satılması.Bize Hagi gibi,Alex gibi adam lazım.Bir sezonda 15 gol atıp 20 asist yapan,tek başına mac kurtaran adam.

Elano'yu beklersek dur pişsin aaa dur öbür mac takıma ısıncak aaa valla ısınıyo yok dur dur öbür sene zemine alışcak yok hayır öbür sene bize alışacak haaaa önünde 2 kaliteli libero olsaymış aaa şey arkasında bilmemne olsymışlarla vakit geçirmenin alemi yok.

Mehmet Topal'a iyi para veriyorlarsa gitmeli aksi takdirde kalmasından yanayım...

Gitmeleri muhtemel oyuncular ;

Jo, Kewell, Leo..

Arda, Barış, Mustafa Sarp, Ayhan, Emre Aşık, Serkan Kurtuluş, Caner, Servet...

Kale konusunda tereddütlerim var. Kontenjanı yabancı kaleciden yana kullanmak akıl kârı değil gibi ama iki kalecimizde Avrupa için yetersizler bence. FR kararını verip yönetime sunacaktır hayırlısı olur inşallah...

Neill'in yanına onun kalitesine yakın biri bulunmalıdır + sol bek !

Orta saha için, Gökhan İnler yalan olur. Hamit, Emana, Kalström üçlüsünden ikisi takıma dahil edilmelidir. Bunların yanında Musa'da takıma dahil olacaktır. Böylece Elano'yu rahat ettiği bölgede oynatabiliriz...

Forvet mevki için Baros'un yanına bitirici özelliği yüksek bir forvet ve artık CEM SULTAN !

Son kalenin muhabiri Süleyman, Haldun Üstünelle röportaj yapmış.
Arda bu sene kesin kalacakmış.
Jo , Franco ve Giovanni kesin gidecekmiş. Elano için iyi bir teklif gelirse değerlendirilecekmiş.
Kewell için Rijkaardla görüşeceklermiş.
Reha Muhtar da Ardayı büyük bir başkent takımının istedigini söylüyor.

Scoutgs/forumdan Alıntıdır.

SERVET'İN YENİ TAKIMI BELLİ OLUYOR!..

Savunmasını güçlendirmek isteyen takım milli oyuncuyu kadroya katmak istiyor.

Galatasaray'ın milli stoperi Servet Çetin, Beşiktaş yolunda..

Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın gelecek sezon için takımda düşünmediği hatta dün Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Bursaspor maçında 18 kişilik maç kadrosuna dahi almadığı Servet Çetin, sarı-kırmızılı takımın ezeli rakibi Beşiktaş'a gidiyor.

Sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesini geçen yıl 2013?e kadar uzatan Servet?in, Frank Rijkaard tarafından ikinci plana itilmesinin ardından en büyük hayali olan Avrupa?ya gitmeyi istediği öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaş, önümüzdeki sezona daha güçlü bir savunma hattı ile başlamak adına milli oyuncuyu kadroya katmak istiyor.

Bu transferde en büyük sorun Servet'in 2013 yılına kadar olan sözleşmesi. Siyah-beyazlı yönetim bu durumda Galatasaray ile anlaşmak üzere masaya oturacak. Eğer bir formül bulunamaz ise oyuncu Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayacak.

Cim-Bom?a üç yıl önce Sivasspor?dan 500 bin dolara gelen Servet?in, kulübü para kazandırarak gitmeyi arzuladığı ve bonservisinin 3-4 milyon euro düzeyine çekilmesini beklediği ifade edildi. Milli oyuncunun bonservis bedeli 8.700.000 Euro.