Gündemden

G.Saray kimleri izliyor?
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile futbol altyapısının başına getirilen Tugay Kerimoğlu, Adanaspor-Kartalspor maçında bazı genç futbolcuları izledi.

Adana 5 Ocak Stadyumu'ndaki Bank Asya 1. Lig takımları arasında yapılan Adanaspor-Kartalspor, maçını izleyen Sezgin ile Kerimoğlu'nun, Adanaspor'dan Fevzi, Ersan ve Okan'ı yakın takibe aldıkları öğrenildi.

Sezgin ve Kerimoğlu'nun Kartalspor'un Ganalı forveti Shaibu Yakubu'yu da izledikleri belirtildi.

27.04.2010
Kaynak : AA

Giovani-Kewell konusunu lig bitince uzun uzun konuşuruz ama Giovani sağlam bir Kewell'ın yarısı bile etmiyor.Hızlı falan ama son vuruşları sıfır.Şutlarıda çok kötü.Bu yüzden eğer Kewell sakatlanmadan önceki performansını gösterecekse Kewell kalmalıdır.Yok performansı düşük olursa veya Kewell'la anlaşılamazsa bitiriciliği yüksek bir sol kanat alınmalıdır.

Çağlar Birinci felan bu klüp için yeterli oyuncular değil. Tamam sert şut atıyor iyi vuruyorda Caner'den iyi bir oyuncu değil ki Caner'e bile katlanamıyoruz...

Gökhan Gönül yanlızca ilk sene iyiydi. İki senedir iyi değil.
Sabri'de sakatlığından sonra ilk dönem ki seviyesine gelemedi.

Tugay Arslan' Alıntı:
Gökhan Gönül yanlızca ilk sene iyiydi. İki senedir iyi değil.

Gökhan Gönül mü iyi değil ?

Türkiye'nin en iyi sağ beki şu anda, hem de Türk. Zamanında Gökhan'ı almayanlar pişman mı bilmem ama ben keşke bizde olsa diyorum...

Tugay abi söylemiş ben biraz daha ilerletiyorum Gökhan Gönül Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi sağ bekidir !

Hareketli,teknik,orta açabiliyor,defansif yönüde gayet iyi,yürekten oynuyor daha ne olacak arkadaşlar !

Bence Sabri'nin bu seneki performansı artık onu tiiye alma dönemini bitirmiştir.Yaşadığı sakatlıktan sonra %100 toparlanamadı henüz ama artık kendisninin bir çizgisi var ve kolay kolay bunun altına düşmüyor.Ortalarıda baya düzgünleşti.

Kara liste hazır!

Şampiyonluk yarışına havlu atan Galatasaray'da operasyon var! Peki sarı kırmızılı takımda kimler gönderilecek?

Yönetimin son maçlarda Frank Rijkaard tarafından oynatılmayan Servet Çetin'e gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı bildirildi. Yönetimin Servet'i iki yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen göndermeyi düşündüğü ve bu oyuncunun boşluğunu Kayserispor'dan aldığı Ali Turan'la doldurmaya çalışacağı belirtildi.

Kadrodaki diğer stoperler Gökhan Zan ve Emre Göngör'ün durumu hakkında henüz kesin karar veremeyen yönetimin, Emre Aşık'ın sezon sonunda biten sözleşmesini de yenilemeyeceği ifade edildi.

Orta alanda istenen performansı sergileyemeyen Ayhan Akman ve Barış Özbek'ten ise kendilerine kulüp bulmalarının isteneceği bildirildi.

Galatasaray yönetiminin kiralık oynayan Giovanni Dos Santos'un bonservisini almak istediği, ancak kulübü Tottenham ile anlaşamadığı öğrenildi. Bu futbolcu için İngiliz kulübünün 8 milyon Euro istediği, yönetiminse 5 milyon Euro önerdiği, bu durumda transferin gerçekleşmesinin zora girdiği ifade edildi.

Kiralık oynayan Jo'nun bonservisini de almayacak olan yönetimin, sözleşmesi biten Harry Kewell'a yeni teklif yapmayacağı, kaleci Leo Franco'nun sözleşmesini de feshetmek istediği bildirildi.

Yönetim kurulunun önümüzdeki sezon için yabancı transferinde bir savunma, bir ön libero, bir de forvet almayı hedeflediği ileri sürüldü.

Ligtv

Bence yabancı forvet almaya gerek yok.Zaten bu takım tek forvet Baros ile oynar.Gelecek olan oyuncu büyük ihtimalde yedek kalacak.Yabancı hakkını başka bir mevkiiye kullanabiliriz.(Örn:Solbek,iki yönlü orta saha oyuncusu)
Baros a alternatif olarak 2 tane türk,yedek kalmayı hazmedecek forvet alırsak yeterlidir.(Örn:M.Pektemek ile Mehmet Yıldız)

Sabri'yi ben de çok eleştirmiştim. Ama bu seneki değişimi çok açık ve nettir.

Gökhan Gönül ile kıyaslaması gelince; Sabri, Gökhan'dan daha iyi bir sağ bektir. En azından bu seneki performansı ile öyle olduğunu göstermiştir.

Bursaspor İçin Çizgi Film!
Türkiye'de bulunan farklı üniversitelerin bazı öğrencileri, oluşturdukları Üniversiteli Bursasporlular Derneği (ÜNİTİMSAH) kapsamında çizgi film hazırlamaya başladı.
Dernek üyesi Ömer Keskin ve Onur Zerey, taraftarı oldukları Bursaspor için çizgi film hazırlamaya başladı.

ÜNİTİMSAH bünyesinde hazırlanan çizgi film için saniyede 25, dakikada ise bin 500 kare resim olacak şekilde tüm futbolcular ve teknik heyetin çizgi versiyolarını hazırladıklarını belirten Ömer Keskin, çizim aşamasına arkadaşı Onur Zerey ile birlikte başladıklarını söyledi.
Çizgi filmin adı "Timsah Yürüyüşü" olarak belirlendi.

Eren Bekdemir' Alıntı:
gio kalmalı....dahada iyi olucaktır orta sahaya iyi adamlar alınınca..

bir saha söyliyeyim kalström ve hamit bonservissiz oyuncular..

forvetede romanı aldık mı.uefayı kesin alırız.

gioda 8 filan değildir zaten adamlar 5,5 aldı...oynatmazlar epl de..

olmadı 1 sezon daha kiralarız

Kallström uzatıyormuş :?

yedek forvet mustafa olabilir hüseyinin dedigi gibi.

neillin yanina bir yabanci daha lazim yada ali turan kayseride oynadigi gibi performans gösterirse benim sahsi görüsüm daha iyi bile olur ozmn lazim olmaya bilir.

kesinlikle defansif orta saha oyuncusuna ihtiyacimiz vaar. valenciadan manuel fernandes olabilir iki sefer maclarina bakmistim iyiye benziyor :)

dos santosun yerine yada arda giderse eger. joao moutinhoya ya ne dersiniz :p

Bence ne Ali Turan ne de yabancı stoper.Bir sol bek yeterli olur bence.

Çünkü Hakan Balta - Lucas Neill ikilisi inanılmaz uyum sağladı.Bu ikilinin bozulmamasından yanayım.