Gündemden

Dortmund'da bi aralar Dedé diye bi adam vardı. Nerde o adam şimdi? İki sene önce falan izledim sanırım en son, bayağı iyiydi.

Defansif orta saha önerim ise değişmedi; Gojko Kacar - Hamit transferleri ve Elano'nun da katılımıyla ürkütücü bir orta sahaya sahip oluruz 3'lü orta saha düzeninde.

Dede biraz alemci bir kardeşimizmiş,zaten Lincoln ile yakın arkadaşlar...Onu Boşverelim...

Ancak önerdiğin göbek üçlüsü heyacan verici...Hakikaten çok sağlam üçlü..

CİMBOM'DAN BEŞİKTAŞ'A HAKAN ÇALIMI!..

Cimbom, Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan?la anlaştı. Siyah-Beyazlılar?la mayıs sonu sözleşmesi biten oyuncuya bonservis bedeli ödenmeyecek.

Htspor'dan Tahir Kum'un haberine göre, Galatasaray?dan sürpriz transfer... Son 2 sezondur De Sanctis ve Leo Franco konusunda yaşanan hayal kırıklığı, Sarı-Kırmızılılar?ın rotasını yeniden değiştirdi. Özellikle F.Bahçe maçında yediği hatalı golle kadro dışı kalan Leo Franco?nun yerine kaleci arayışına giren ve bu konuda adeta daldan dala konan G.Saray, sonunda aradığı kaleciyi Türkiye?de buldu. Sarı-Kırmızılılar, mayıs ayında Beşiktaş?la sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki file bekçisi Hakan Arıkan?la kesin bir şekilde anlaşmaya vardı. Aykut ve Ufuk?u kadrosunda bulunduran ve yeni sezonda kalesini yerli bir kaleciye teslim etmek isteyen Galatasaraylı idareciler, 3. bir yerli için giriştiği harekâtı Hakan?la tamamladı.

BEŞİKTAŞ?IN ?KAL? TEKLİFİNE REST

Yabancı kaleciden ağzı yanan Sarı-Kırmızılılar için Hakan macerası yaklaşık 1 ay önce önce başladı. Geçtiğimiz hafta olayın farkına varan Beşiktaş yönetiminin Hakan?la masaya oturduğu ve ?yeni sözleşme? teklifinde bulunduğu belirtilirken, genç kalecinin buna yanaşmadığı ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar?ın ?Kal? isteğine ?ret? cevabı veren kaleci Hakan Arıkan?la son defa daha temasa geçen Galatasaray?ın oyuncuyla anlaşma sağlayarak transferi sonlandırdığı dile getirildi.

2. GÖKHAN VAKASI

Galatasaray, Beşiktaş?a bunu hep yapıyor... Sarı-Kırmızılılar, geçen yıl da Beşiktaş?ın elinden Gökhan Zan?ı tek kuruş ücret ödemeden kapmıştı. Hakan Arıkan?da olduğu gibi Gökhan?ın da biten sözleşmesinden faydalanan G.Saray, Zan?ı kadrosuna bonservis bedeli ödemeden kattı. Bu durum iki kulüp arasında gerginliğe yol açmasına rağmen Cimbom, bu yıl da aynı hareketi tekrarlayarak bu defa Kartal?ın elinden Hakan Arıkan?ı aldı.
maraton.com

Kallström sözleşme uzatmış.

Pavlyuchenko'yu aklımızdan yavaş yavaş atalım. Tottenham'da akıllar başlarına geldi, direk oynamaya başladı. Devre arasında olsa olurdu ama bundan sonra zor.

Hamit bizim için en önemli çıkış yolu.

Serdar Özkan,Wederson,Semihten sonra şimdide Hakan Arıkan mı?
Arada bir müthiş maçlar çıkardığı oluyor ama Aykut tan pek bir fazlası yok.Gereksiz bir transfer olur.
Ama illa bu takımdan birini alacaksak Ferrari yi alalım. =) Neill ile birlikte müthiş ikili olurlar.

Stopere falan şimdilik lüzum yok. Ali Turan ve Hakan Balta, Neill'ın yanında iş yaparlar. Aslında bir solbek alıp Hakan'ı stoper olarak kullanmak güzel bir fikir olabilir. Zira Hakan-Neill ikilisi birbirlerine uydular.

Solbek, ön libero, Hamit, yedek forvet şimdilik yeterli duruyor.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Serdar Özkan,Wederson,Semihten sonra şimdide Hakan Arıkan mı?
Arada bir müthiş maçlar çıkardığı oluyor ama Aykut tan pek bir fazlası yok.Gereksiz bir transfer olur.
Ama illa bu takımdan birini alacaksak Ferrari yi alalım. =) Neill ile birlikte müthiş ikili olurlar.

Ferrari abartıldığı kadar iyi bir stoper olduğunu düşünmüyorum tek net yönü iyi bir kesici olması ama o kadar ne ileri çıkabiliyor ne oyun kurabiliyor geriden neyleyim öyle yabancı stoperi.. Luca Toni şey demiş; araba markası Ferrari hakkında futbolcu Ferrari'den çok şey biliyorum İtalya liginin en etkili forvetlerinden birine bunu söyletmek defans olarak zor olsa gerek :)

Sivok'suz Ferrari, Ferrari'siz Sivok bir hiçtir beyler kısaca...

Bu ülkede yanındaki kim olursa olsun oynayabilen stoperler sayılıdır. Bizde Neill var, Fener'de Lugano. Hatta Lugano yanında Bilica kazması ile çok iyi işler çıkartıyor. Bursa'da da Ömer-İbrahim-Zapo değişmeli de oynasa ritim bozmuyorlar.

Eski Galatasaraylı yönetici ve şimdiki gazeteci Fatih Altaylı'dan Adnan Polat'la ilgili şok açıklamalar geldi.

HtSpor'da yer alan haberin tamamı şöyle:

Aklı başında tek bir G.Saraylı bu değişikliğe evet demez.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, AKP?nin Anayasa değişikliğini kendine örnek almış olmalı ki, Galatasaray?da tüzüğü değiştiriyor. Galatasaray?ın tüzüğünün değişmesi gerektiğini yıllardan beri söylüyorum ama Polat?ın yaptırmaya çalıştığı değişiklikler bana, AKP?nin Anayasa değişikliğini hatırlatıyor.

Mesela, Galatasaray?da en az üç yıl yöneticilik yapmamış olan biri başkan adayı olamayacakmış!

Allah Allah... Üç yıl bakanlık yapmayan başbakan olamaz demek gibi. Yok ya!

Ne olacak, başkan olmak isteyen biri önce başka bir başkanın kıçına mı takılacak!

Mesela, Adnan Öztürk de aday olamayacaktı, yarın öbür gün Ünal Aysal da olamaz. Selahattin Beyazıt da Galatasaray Başkanı olamayacaktı geçmişte. Tabii Ali Tanrıyar da.

Olur mu öyle şey!

Başkanlara hakaret edenler de olamayacakmış.

Güldüm... Başkanlara hakaret edenleri baş tacı yapan Adnan Polat?ın tüzük değişikliğine böyle bir madde koydurmasına. Üstelik zaten Galatasaray?da başkana hakaret eden ceza alıp üyelikten atılıyor ve zaten başkan olamıyor.

Bu tüzük değişikliğinin, AKP?nin Anayasa değişikliği içine koyduğu maddelerden farkı yoktur.

Aklı başında tek bir Galatasaraylı bu değişikliğe evet demez.

Kaynak : maraton.com.tr

---------------------

Fatih Altaylı saçmalamanın sınırını zorlamış.

Galatasaray?da en az üç yıl yöneticilik yapmamış olan biri başkan adayı olamayacakmış!

Bence güzel bir madde. Başkan adayı olacak kişi önceden tecrübe kazanmış olur.

Başkanlara hakaret edenler de olamayacakmış.

Böylece saygı,sevgi olur.

Mehmet topal olayına harbiden taktım.Valencia 4 milyon avro veriyormuş ve yönetim kabul etmemiş.Galiba kamera şakası biri cıkacak el salıycak,böyle bir teklifi nsıl kabul etmezler.Mehmet Topal yahu hani ayağındaki topu 2 metre yanındaki adama atamayan topal.Yönetim aklını başına alsa artık.

bu madde onaylanırsa, küp içi muhaefet başkan adayı çıakrmakta zorlanır yada bit pazarına nur yağar.. İyi yanı yönetime girmek için herkes belli detek sözleri vermeye başlar. Yönetime girmek için elini cebine atan çoğalır. Kötü yanı, birincisi GS'da elini cebne atma olayı yoktur. İkincisi Başkan adayı olmak bir önceki başkanın icazetinden geçmeye dayanır. Ben kongre üyesi olsam o maddeye hayır oyu kullanırdım.

Serkan Sanada soru sormak istiyorum. Değil GS, Türkiyedeki tüm oyuncularında içinde bulunduğu 5 tane yerli oyuncu sayarmısın bana. ilk 11imize koyacağımız yabancılarımızla birlikte oynayabilecek? 6 +5 oynayacağımıza göre en az 5 yedekleri ile birlikte en az 8 yerli oyuncu lazım takıam sayarsan sevinirim. Topal'ın 4 milyon edip etmediğini ayrıca konuşacağım ama önce bu soruma yanıt alayım..

Sühan Cem' Alıntı:
bu madde onaylanırsa, küp içi muhaefet başkan adayı çıakrmakta zorlanır yada bit pazarına nur yağar.. İyi yanı yönetime girmek için herkes belli detek sözleri vermeye başlar. Yönetime girmek için elini cebine atan çoğalır. Kötü yanı, birincisi GS'da elini cebne atma olayı yoktur. İkincisi Başkan adayı olmak bir önceki başkanın icazetinden geçmeye dayanır. Ben kongre üyesi olsam o maddeye hayır oyu kullanırdım.

Serkan Sanada soru sormak istiyorum. Değil GS, Türkiyedeki tüm oyuncularında içinde bulunduğu 5 tane yerli oyuncu sayarmısın bana. ilk 11imize koyacağımız yabancılarımızla birlikte oynayabilecek? 6 +5 oynayacağımıza göre en az 5 yedekleri ile birlikte en az 8 yerli oyuncu lazım takıam sayarsan sevinirim. Topal'ın 4 milyon edip etmediğini ayrıca konuşacağım ama önce bu soruma yanıt alayım..

Valla abi satılmazsa satılmaz cok ta önemli değil ama ben bir daha Topal için 4 milyon avroluk bir teklif alamayız diye düşünüyorum.Yönetimin kafasındaki rakamı gercekten merak ediyorum,biçilen fiyat 10 milyon avro heralde bende klubün para kazanmasını isterim ama Mehmet topal bulunmaz hint kumaşı değil.Diğer önliberolarımızında durum mağlum;ileriye oynayamayan, hep yana oynayan,adam gecemeyen,top yapamayan adamlar örneğin Sarp,Ayhan,Barış.Bu sene tranferde ağırlık önliberoya olmalı.Sonuç olarak M.topal kalırsa kalsın benim için problem yok.

Topal konusunda olumlu fikir beyan eden arkadaşlara katılıyorum...Yani yerli olarak oynatabilceğimiz ondan daha iyi bir isim sadece Gökhan İnler olabilir..Onunda piyasası belli...Mehmet Topal ligin açık ara en iyi yerli ön liberosudur,onun için konuşulan 3-4 milyon euro gibi komik rakamlara bırakılmaması gerekiyor...Tatmin edici bir para verilirse o paranında üstüne üç beş katıp G.İnler'i alabilirsek biizm açımızdan iyi iş olurki bu söylediğim çok zor gözüküyor...Yani M.Topal'ı hiçbir etkeni düşünmeden verelim gitsin pek mantıklı değil..

M.Topal hiçbirzaman M.Sarp,Barış değil...Potansiyeli olan ve özellikleri olan bir adam...