Gündemden

Kaan Çağdur' Alıntı:
Topal biz kullanamıyoruz yoksa hiçbir ingiliz kulübü boşu boşuna bir futbolcuya 8 milyon euro vermez...

Onu söylüyorum işte hazır 8 milyon avroyken para kazanalım.Topal'ı ayrıca biz niye kullanamayalım forvet oynatmıyoruz ki veya yanlış bi mevkide oynamıyo.

Hedef para kazanmakmı? Başarı sağlamakmı? Bunu ortaya koymalıyız o zaman. Ondan sonra Yönetime, Ekonomik anlamda başarılı Sportif anlamda başarısız dememeliyiz.

Serkan soruma tam yanıt vermemiş. Ben arıyorum bakıyorum. GS'ın üst düzey başarılı olması için takıma koyacaım 5 tane yerli bulamıyorum. Hadi tüm iyi niyetimle Sabri, Ali Turan Kaleye yerli 3 etti Hamiti de aldık diyelim 4 etti. 6 yabancı 10. Diğer yerlimiz kim olacak. Bu arada bu yabancıalrdan biri sakatlandımı onun yerinede oynayabilecek yerli lazım. Yani Yerine onunkadar bile olmayacak bir adamı 5-6 milyona alacaksak neden Topal'ı satalım, eğer o gitmek istemiyorsa? Neden Arda'yı satalım eğer o gitmek istemeyecekse?

4 liraya topaldan daha iyi önliberolar bulabiliriz dünyada. Ama yabancı kontenjanı diye bir olay var. Bu yüzden daha iyisini bulamayız Topal'ın. Ama diyorsanız ki ben Ardayla Topalda 20 milyon euroyu alır ve bu paranın yarısına Gökhan İnler'i , 3 lirasına halil'i alır ve Hamit'i de ikna edip 13-14 liraya bu üç oyuncuyu ikna ederim derseniz o ayrı. Kalan 6-7 liraya da caner ve santos'u kapatmaya çalısırsın. Caner zaten çok pahalı değildir ve Arda'yı Tothenham alırsa Santos konusunda yardımcı olmaları istenir ve olunur da büyük ihtimalle. Böylece 5 adet iyi oyuncu kazanırsın. Yedek forvet açığın kapanmış olur ve Topal'ın daha akıllı ve daha pasörünü almış olursun. Hamit,elano,inler üçlüsüyle harika bir üçlü yaratıp santos-baros-keitaya harika destek olursun. Şöyle bir 11in olur.
Aykut
Sabri
Neill
Hakan balta
Caner
Hamit
Gökhan
Elano
Keita
Baros
Santos
Yedeklerin de gayet iyi düzeye gelir.
Ufuk
Ali turan
Emre güngör
Çağlar (denizlinin sol beki )
Yabancı(mevkisine Rejkaard karar verir)
Altaydan alınan genç çocuk
Kewell
Halil
Arda-mehmet topal=halil-hamit-inler-santos-caner olur hemen hemen. Burdan 3 lira cebimizden para çıktığını varsayalım. Çağlar 1 milyon euro eder maximum. (etti 4m euro) Yedekte duran yabancıyı da hırçın bir ortasaha olarak düşünüp ona da 3 milyon euro desek eder 7 milyon euro. Leo , ayhan , barış , aydın , gökhan zan 5lisinden 2 milyon euro kazanırsak (ki daha fazla ederler bence) cebimizden 5m euro çıkmış olur. Servet'in satışından kazandığımız parayı tahmin edemiyorum çünkü Ruslar ilginç teklifler yapıyorlar. En düşük ücreti düşünüp 3 milyon euroya sattık desek 2m euro açık kalıyo. Bu da böyle bi kadro için gülünç bir rakam haliyle. Bence bu kadar ucuza böyle bir kadro süper olur. Yeter ki servet-arda ve topal'ın toplamı 23 etsin ve Hamit'i ikna edebilelim.
Sizce yukarda yazdığım kadronun eksiği ya da tahmini fiyatlandırmada bi yanlış fiyat var mıdır ?

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
20 M Euro ile sadece İnler'i ve Halil'i ikna edebiliriz ki o da zor bence. Kiralık oyuncuların da bonservislerini alamayız, Hamit'i de transfer edemeyiz...
Halil şu an gözden çıkarılmış durumda ve 3 milyon euroya rahat alınır. Pektemek filan bu paraya alıncaksa cidden yazık olur. 10-12 de inler'in değeridir ki sonuçta Udinese bizden büyük bir klüp değil bence. Caner de 3m eurodan fazla etmez kesinlikle. Daha fazla isterlerse almayalım bence. Hamit zaten bonservissiz bi oyuncu. İkna etmek de yönetimin işi. Santos'a 5m euro vereceğime tuncay'a veririm o parayı daha iyi

Deniz baktığın perspektif doğru bence.. tabii üç aşağı beş yukarı yedekler biraz pasif dursa da ilk 11 oldukça etkileyici.. olmaz değil. Gökhan bencede zor artık.

bence gökhan bulunmaz hint kumaşıdır yabancı kontenjanına karşı. Bu yüzden değeri neyse verilmelidir.
Sühan abi serdar, emre çolak ve mustafa sarp'ı 18in dışına bıraktım. Bence artık Hamit gibi Gökhan gibi çift yönlü oyunculara yönelmeliyiz. Yoksa ne pas yapacak adam bulamayan Elano'nun anlamı kalır ne de pas yapamayan takımın başında FR'nin.

Deniz Abi, bir kere İnler'in bonservisi 16 M. Euro olarak belirlenmiş. Arsenal'in de ciddi şekilde ilgilendiği yazılıp çiziliyor. Hamit konusunda hemfikiriz galiba ama yönetimin şimdiden Hamit'le görüşmelere başlaması gerekiyor. Hamit iyi bir oyuncu ve onun gibi bir oyuncuyla sadece biz ilgilenmeyeceğiz her an elden kaçabilir.

Tuncay konusuna gelince yönetimdeki kişilerin ve Rijkaard'ın yerinde olsam 10 M. Euro'yu gözden çıkarır G. Dos Santos'un bonservisini alırım. Tuncay asla bir Gio. kadar yetenekli değil. Giovanni' den tek avantajı hava topları ve fiziğidir. Fenerbahçe'de futbol oynarkende bizim maçlarda nasıl hayvanlaştığını herkes görmüştür.

Halil'in bonservisini almak için Frankurt'ta uğraşıyor. Hamit'i aldığımız takdirde Halil'de rahat gelir.

Bir diğer kiralık oyuncumuz olan Caner içinse yolu açık olur inşallah. Saçma hatalar yapıp kendini kontrol edemeyen, orta açmayı bilmeyen adamların, Galatasaray Futbol Klübün'de yeri olmamalı.

Hamit-Emana

Yunus, aynı hatayı Altyapımızla ilgili açtığın konuda görüşlerini belirtirken de yapmıştın. Bayram uyarmıştı. Galatasaray Spor Kulübü kardeşim, düzeltiver :)

Son söz: Gojko Kacar - Hamit - Elano

Gökhan İnler, Napoli'ye imza atmadı"

İsviçreli oyuncunun menajeri, transfer söylentilerine açıklık getirdi...

Udinese'nin orta saha oyuncusu Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti, İsviçreli oyuncunun bu yaz takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Basında Napoli'nin 15 milyon avro karşılığında Udinese ile prensip anlaşmasına vardığına dair haberler yer alıyordu.

Radio Kiss Kiss'e açıklamalarda bulunan Lamberti, "Napoli hakkındaki dedikoduları ben de duydum. Ama Napoli başkanının onu gerçekten istediğini düşünmüyorum" dedi.

Udinese başkanı ile görüştüğünü de belirten menajer, "Gökhan ile pek çok takım ilgileniyor. Aralarından ona uygun da bir kaç teklif var" ifadelerini kullandı.

Udinese geçen yıl Gökhan İnler için Arsenal'in yaptığı 18 milyon avroluk teklifi reddetmişti.

Topal iyi bir fiyata satılmalıdır.Yabancı hakkını o bölgede kullanmalıyız.Takımdaki diğer 3 ön libero(Ayhan.Barış.M.Sarp) nunda gönderileceğini düşünerek takıma türk ön libero da şart.Musa yı sayıyorum birde Bonservisi elinde olan Antep ten Murat Ceylan alınırsa tadından yenmez.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Topal iyi bir fiyata satılmalıdır.Yabancı hakkını o bölgede kullanmalıyız.Takımdaki diğer 3 ön libero(Ayhan.Barış.M.Sarp) nunda gönderileceğini düşünerek takıma türk ön libero da şart.Musa yı sayıyorum birde Bonservisi elinde olan Antep ten Murat Ceylan alınırsa tadından yenmez.

Ne Musa,Nede Murat Ceylan ön liberoda oynayabilecek oyuncular değil...Zaten Musa gelince göreceksiniz Galatasaray'da oynayabilecek bir adam değil,Temposuz,oldukça statik,fiziği iyi olmasına rağmen mücadele gücü düşük bir oyuncu...Gelince bu mu Musa denileceğine eminim...

Bu yaz bence bizim yönetimin üstünde duracağı oyuncuların başında şu anda gözdne çıkarılmış olan Tuncay Şanlı gelecektir.Onu uygun bir fiyata kapayabiliriz ki bu bizim takımın zaman zaman sıkıntısını çektiği durgunluk modundan takımı çıkarabilecek oyuncu olarak çok yerinde olur.Ben geçmeşe sünger çekebilirim şahsen.Tuncay'ın mücadele isteiğini azanma hırsını taktir ediyorum, hem takımlarındaki hemde milli takımdaki performansını gördükçe.

İkinci olarak Gökhan İnler'i en çok isteyen insanım ama bu transferin olacağını düşünmüyorum açıkçası.Ortalıkta dönen rakamlar boyumuzu aşan cinsten.Üstelik Arda'nın satılmayacağını düşündüğümüzde tahmini bütçemiz 15-20 milyon avro civarı olacaktır.

Halil konusunda bence bir yanlış anlaşılma var.Kendisinin sözleşmesi sezon sonu bitiyor zaten.Kendisi Shalke'de kalmak istiyordu öncelikle o yüzden sözleşme uzatmadı ancak kendisini göstermek adına kiralık gitmek istedi.Sonuç olarak eğer Magat onu hala istemiyorsa onuda ücretsiz şekilde kadromuza katabiliriz.

Hamit konusundaki düşüncelerimiz hem fikir. 2,5-3 milyon avro bandındaki bir rakama ikna edilebilirse takıma kazandırılmalı bir an önce.Hatta bu ücreti az buluyorsa 'imza bedeli' başlığı altında ek bir ödeme yapılmalı.Zira onun gibi bir yerli oyuncu bulunmadığı gibi onun yapacaklarını yapabilecek bir yabancıya en az 2,5 milyon avro ve bonservis veriririz.

Çağlar'ın işini buhtemelen 750 bin -1 milyon avro civarı bir ücrete bitireceğiz.

Musa Çağıran'ın belirtilenin aksine burada gerçekten tutunacağını ve milli takımlar seviyesine çıkacağını düşünüyorum.Eksikleri olan ama giderilmeyecek eksikleri olmayan bir oyuncu.Rijkaard ve Tugay gibi iki çift yönlü muhteşem oyuncu ve hocanın elinde kesinlikle yüksek bir çizgiye gelecektir.

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Sercan Karabıçak":25izdlfb]Bende gönlümden gecen önlibero'yu yazayım.Gelir gelmez olur olmaz ama öylesine yazıyorum.Aslında bizim önlibero mevkiği için biçilmiş kaftan ama neyse sadece gönlümden gecen isim o."Bordeaux'lu Alou Diarra" [url="http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3444.jpg' Alıntı:
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/3444.jpg[/url]
Hani adam yiyen cinsten oyuncu alınsın diyoruz ya ön liberoya, Alou harbi biçilmiş kaftan ama geleceğini sanmam...[/quote:25izdlfb]

Diarra Lyon'da oynarken kendisiyle ilgilenmiştik fakat alamamıştık.Sonra kendisi Bordeaux'a gitti.Bizim de Linderoth'u aldığımız seneydi sanırım.Bir daha bu oyuncuyla ilgilenir miyiz bilmiyorum ama ilgilenirsek iyi olacağı kesin.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":eek:kqrw2g9]Topal iyi bir fiyata satılmalıdır.Yabancı hakkını o bölgede kullanmalıyız.Takımdaki diğer 3 ön libero(Ayhan.Barış.M.Sarp) nunda gönderileceğini düşünerek takıma türk ön libero da şart.Musa yı sayıyorum birde Bonservisi elinde olan Antep ten Murat Ceylan alınırsa tadından yenmez.

Ne Musa,Nede Murat Ceylan ön liberoda oynayabilecek oyuncular değil...Zaten Musa gelince göreceksiniz Galatasaray'da oynayabilecek bir adam değil,Temposuz,oldukça statik,fiziği iyi olmasına rağmen mücadele gücü düşük bir oyuncu...Gelince bu mu Musa denileceğine eminim...[/quote:eek:kqrw2g9]

Zaten oraya alınacak yabancı oyuncunun yedekleri olarak yazmıştım bu ikisini.Musa Çağıran kapalı kutu da Murat Ceylan gelirse çok yararlı olur bana göre.Pres yapan,alıp veren,dikine oynayabilen,arkadaşlarına pozisyon yaratabilen bir oyuncu.Yaşıda genç.Bonserviside elinde.