Onu ben de biliyorum da, Adnan Sezgin'in çalışma şekli biraz farklı. El altından menajerine haber uçurur. İmzalamayın Şubat'ta bizi bekleyin diye. Olur biter.
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:Galatasaray'ın Eski Futbolcusu Alper Tezcan'ın İsyanı Sürüyor
Sakatlanarak Futbol Hayatı Biten Tezcan, Sağlığına Kavuşmak İçin Bütün Mal Varlığını, Hatta Ev Eşyalarını Bile Satmak Zorunda Kaldı
Bu haberi yaklaşık 25 gün önce başka bir haber sitesinde okumuştum.Fakat aklıma gelmemişti buraya koymak.Dün gece uyumadan önce birden aklıma geldi.
Bu da haberin linki, videosu da var.
http://www.haberler.com/video-haber/vid ... id=2201763
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:Galatasaray'ın Eski Futbolcusu Alper Tezcan'ın İsyanı Sürüyor
Sakatlanarak Futbol Hayatı Biten Tezcan, Sağlığına Kavuşmak İçin Bütün Mal Varlığını, Hatta Ev Eşyalarını Bile Satmak Zorunda Kaldı
Bu haberi yaklaşık 25 gün önce başka bir haber sitesinde okumuştum.Fakat aklıma gelmemişti buraya koymak.Dün gece uyumadan önce birden aklıma geldi.
Bu da haberin linki, videosu da var.
http://www.haberler.com/video-haber/vid ... id=2201763
Sühan Cem' Alıntı:http://www.haberler.com/video-haber/vid ... id=2201763[/url]
Uyurken başka şeyler düşün bence. Verebileceğim en etkili feyz bu olur Tonguç[/quote:yw9l129d]
Yahu sorma Sühancığım kaç gündür uyku tutmuyor.Geçen gece de uyudum rüyamda Ergun Gürsoy'u gördüm.Beni çuvala koyup kaçırmaya çalışıyordu.Bağırarak uyanmışım.Ne denediysem olmuyor, bir sürü karışım içtim.Bana mısın demedi.
Beni boşver de sen Alper konusunda ne düşünüyorsun
Sühan Cem' Alıntı:Hayat talihsizliklerle doludur Tonguç. Burda mahallemde iki arkadaşım var babaları kardeşti. 1985 yada 1986 da Tuzla da tersanede saçın altında kaldı babaları birisi orada öldü diğeri ise bacakalrını kaybetti. Süper maaş alırlarken iki ailede yıllarca asgari ücrete denk gelen emekli maaşı ile yaşadılar. hiç kuşkusuz o zincir kopmayıp o adamlar yaşasaydı ailenin durumu daha görkemli oalcaktı. Recep şu an çoktan üniden mezun olmuş kendi işini kurmuş oalcak ve elini kaybetmemiş olacaktı. Recep marangozdu ve elini makinaya kaptırdı.
Alper bir çok insanın hayatında yaşamak isteyeceği bir sorun yaşadı. Şahsen keşke ben bologna maçında oynayabilseydim o kadro için de yer alsaydım da bacağım kırılsaydı ama sağlıklı olarak hayatıma devam edebilseydim. Bunu çok isterdim. Alper'i geç Uğur Uçar gerçeği var. Bu ülkenin en önemli sağ beki oalcakken artık anadolu klüplerinde ki belkide sonu 3. lig oalcak. Onun hiç suçunun olmadığı oan bir getirisinin olamdığı ve müthiş diye anamayacağı bir süreçde yaşandı o oalylar. Hayat böyledir. TV ve Spor dünyasında herşey anlıktır. Birden tepede olabileceğin gibi yerede batabilirsin. Eğer o riski almak istemezsen zaten bu mesleklere adım atmazsın. Marangoz olursun alacağın maaşı bilirsin. Ama iş kazası riski her zaman olacaktır recep gibi.
Kerem Seçer' Alıntı:Tonguç Bey,
Sayın Çatal diye başlayan mesajınızı çok beğendim. Size de Sayın Gavtoğlu diyebilir miyim? Böyle hitaplar pek kullanılmıyor da hoşuma gitti ya
Gönül isterki Tonguçcuğum diyeyim size ama tanışmıyoruz malesef.
Ortamı biraz yumuşatayım istedim
Nonda'dan G.Saray'a darbe!
Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan ayrılan Nonda, sarı-kırmızılı takımı FIFA'ya şikayet etti.
Galatasaray'a bir darbe de Shabani Nonda'dan geldi. Geçtiğimiz Ocak ayında kendisiyle yollarını ayıran sarı-kırmızılı kulübü FİFA'ya şikayet eden Nonda haklı görülürken, Galatasaray tam 3.5 milyon Euro tazminat ödemeye mahkum edildi.
Geçtiğimiz ocak ayında "Anlaşması karşılıklı feshedildi" denilerek gönderilen Kongolu forvetin, daha sonra mağdur bırakıldığını öne sürerek, FIFA'ya şikayette bulunduğu ve açtığı davada haklı bulunduğu öğrenildi.
Karar çıktıktan sonra hemen Nonda ile irtibata geçen Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in futbolcu ile tekrar anlaşma zemini aradığı, önümüzdeki günlerde Fransa'ya giderek Nonda ve menajeri ile tekrar masaya oturarak, bu rakamı aşağıya çekmeye çalışacağı gelen haberler arasında. Geçmişte FIFA'da dosyası hayli kabarık olan Galatasaray'a gelen bu ceza yönetimi adeta şoke etti.
SABAH
Sühan Cem' Alıntı:Nonda'nın Haziranda sözleşemsi bitiyordu. Alacağı maksimum tazminat, yıl sonuna kadar olan parası olacaktır. 3.5 milyonu nereden çıkarmışlar acaba?