- Web sitesi
- bayramkurtulmus.blogspot.com
Doğan Sağlam' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":2rhsyjcg]Adriano bir zamanlar herkesin dünya karması yaptığında forvet'e yazdığı bir isimdi ama yaşadığı sorunlardan dolayı adı unutuldu resmen.Eski halini düşünen herkes Adriano gelsin ister ama ben riske girmeye gerek yok diyorum,Galatasaray'ın yeni bir problemli brezilyalıya katlanmasını istemem.
Sönmüş yıldızlar yerine genç ve gelecek vaat eden oyuncuların peşinde koşsak daha iyi olur bizim için.
Açıkçası Bayram o dediğine pek katılamıyorum.Zira Baros için bu dediklerinin hepsi geçerli.Hagı içinde geçerli.Kewell içinde geçerli.Bu 3 isimde futbol hayatları düşüşte olan hatta unutulmaya yakın isimlerdi.Geldikten sonra bize kattıkları ortada.
Adriano'yu onlardan daha zor yapan Brazilyalı olması.Onun içinde dediğim gibi adamın ihtiyaçlarını karşılayacak bir menejer şart.[/quote:2rhsyjcg]
Zaten esas sorun bu her o yaşta gelen oyuncunun Hagi gibi olmasını,Baros gibi çıkmasını bekliyoruz,tabi alırsın 5 yabancı 1 tanesi çıkar öyle.Kaldıki Baros,Kewell sürekli olarak takımda oynamıyorlar sürekli sakatlık problemi yaşıyorlar,oynadığı zaman katkı veren adamlar ama devamlılıkları yok.