Gündemden

Ünal Aysal,Perşembe günü saat 14:00'de Lig Tv'de Şansal Büyüka'nın programına çıkacakmış.
Teknik direktör'den "Kaleci Antrenörü"ne kadar birçok isimle görüşülüyor dedi Bahri Havadır..
2'si yabancı 1'i yerli olmak üzere 3 hocayla görüşülüyormüş.Bir yabancının şansı %99.9 imiş.Ünal Aysal'a bırakalım dedi Şansal.Öteki yabancı sorun çıkartıyor dediler ve ismini de verdiler,Eric Gerets.Perşembe günü daha iyi netleşir birinci ağızdan dinleyince herşey.
Lucescu ??

Bu da ilgili video..
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90952

Türkiye'de şampiyonluk yaşamış teknik direktörler diyip 3 isim var diyolar. Gerets olmaz diyolar. Geriye Tamer'in dediği gibi Luce kalıyor. Hayırlısı bakalım.

Ekşi sözlükte bir eleman Ersan Gülüm Galatasaray'da demiş.Olursa güzel hamle olur.Ayrıca bu yönetim yaptıysa bu hamleyi bu seçimere aday olacağının bir habercisi.

3 bomba 4 şampiyonluk

Helvacı seçilirse hocası Le Guen olacak. Hedef 6 yılda 4 kez mutlu sona ulaşmak

Kaleyi Espanyol'un file bekçisi Kameni'ye teslim edeceğini açıklayan Helvacı, Sochaux'taki Malili golcü Modibo Maiga'yı da Cimbomlu yapacak

Galatasaray Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Mehmet Helvacı, seçilmesi durumunda yapacağı transferler hakkında bilgi verdi. 'Spor evrenseldir, yerli-yabancı olmaz' diyen Mehmet Helvacı, takımın başına Paul Le Guen'i getirecek. Lyon efsanesini yaratan isim olarak bilinen Le Guen, Helvacı'nın seçilmesi durumunda Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacak. Lyon sonrası kariyeri dibe vuran ve son olarak Kamerun Milli Takımı'nı çalıştıran Paul Le Guen, şu anda hiçbir takımı çalıştırmıyor.
HELVACI'NIN anlaşmaya vardığı bir diğer isim ise Kamerun'un 27 yaşındaki kalecisi Carlos Kameni. 2004 yılından bu yana İspanya'nın Espanyol ekibinin kalesini koruyan Kameni, gelecek sezon Sarı-Kırmızılı formayı giyebilir. Mehmet Helvacı'nın el sıkıştığı bir diğer isim de Modibo Maiga. Fransa'da Sochaux forması giyen 23 yaşındaki Malili futbolcu, forvet ve kanatlarda görev yapıyor.

beklenildiği gibi fransız ekol yağmuru,birde üstüne Haim Fresco abimiz gelirse tadından yenmez:)

Benim t.direktör tercihim Terim,Lucescu,Gerets diye gider.

Herşeyi anlarım ama bu B.Tulun tercihini hiç anlamam.Adamın geçmişte yaptıkları ortadayken sırf Ünal Aysal,arkadaşı diye getirirse bu adamı büyük hata yapar.

Tulun gelecekse geçmiş olsun hepimize. Ayrıca Gerest'in ilk geldiği zamanla bu zamanın değişkenleri çok farklı. İstikrar istenirken Gerest hamlesi akıllıca gelmiyor bana.

Terimden başkası hayal kırıklığı benim için.. Gerets ile birlikte Hasan Şaş'ta teknik heyette yer alıcakmış Ünal Aysal başkan olunca. Ayrıca Ali Dürüst'te Ünal Aysal ile seçime gireceğini açıkladı.

Gerets ismi açıkçası benim hoşuma gitti. Ancak Bülent Tulun da gelecekse artı eksi birbirlerini nötrler... Hasan Şaş da galiba teknik heyette yer alacakmış. Acaba Tugay'ın durumu ne olacak...

Ali Dürüst,Fatih Terim ile çalışır diyor Gökmen Özdemir twitterda.Bende öyle düşünüyorum yoksa başka türlü ikna olmazdı Ali Dürüst.Futbolun patronu olmak için direniyordu bence.Neyse hayırlı olsun inşallah Fatih Terim gelir.

Ünal Aysal başkan.Listede Ali Dürüst var.Bülent Tulun sportif direktör.Gerets teknik direktör.Hasan Şaş teknik heyette.Kulağa hoş geliyor.

Ali Dürüst futbolun başı olmak için bu kadar ayak diiretti.Bunu almış olacakki listeye katılma kararı verdiAli Dürüst'ü günahım kadar sevmem ama bencede Fatih Terim ile çalışır o.Eğer Terim olmaz ise Gerets ismine hiç bir itirazım olmaz.

Bu adamlar ne kadar para isteseler haklarıdır..Çünkü dünya üzerinde Terim-Geerets ve lucescudan başka antrenör yok..

Mehmet Helvacı'nın ve Adnan Polat'ın başkan adayı olacağı bir ortamda Ünal Aysal'ın başkan olmasını istemek benim boynumun borcudur.En azından taraftarda bir heyecan uyandırması bile yeter.Ayrıca başkan adayından çok listesinin önemli olduğunu söylemiştim daha önce,Ünal Aysal'ın listesi fena değil,önemli isimler var,güçlü bir yönetim istiyorduk Ünal Aysal'ın yönetimide bu isteği karşılayacak gibi.Ama voleybol,basketbol gibi branşlar için Ünal Aysal'ın neler planladığını hala çok merak ediyorum.

DHA'nın habere göre Alp Yalman aday olacakmış, Abdurrahim Albayrak onun listesine girecekmiş falan. Zannediyorsam listeler için yarın son gün. Ya da artık hangi günse son gün, bitsin şu liste işi de spekülasyonlar son bulsa. Her kafadan bir ses çıkıyor