Gündemden

Aysal'ın listesi buymuş,Candan Erçetin büyük sürpriz oldu.

Ali Dürüst;Ali Gürsoy;Adnan Öztürk;Refik Arkan;Celal Gürcan;Sedat Doğan;Mümtaz Demir;Adnan Nas;AkaGündüz Özdemir;Ahmet Ocaklı;Candan Erçetin

Kaynak:ntvspor

Abdurrahim Albayrak ismi acaba niye çıktı listeden. Alp Yalman adaya olacak onun listesine girecek söylentisi vardı, bakalım yarın neler olacak.. Bi de Candan Erçetin hakikaten büyük sürpriz oldu...

Eğer liste buysa Ali Dürüst haricindeki isimler tatmin etti beni. Bir de projeleri öğrendik mi...

Yönetime nasıl bir katkı sağlar bilmiyorum ama Candan Erçetin´in listede olmasına; tribünlere oynayan, Galatasaray SPOR KULÜBÜ´ne karşı samimi olmadığını düşündüğüm Abdürrahim Albayrak´ın listede olmamasına sevindim.

Can, muhtemelen Ali Dürüst futbol şubesinin tek başına istemiştir, Albayrak bunun için liste dışı kalmıştır. Eski yöneticimiz ne de olsa anlamadığı şubeye destek veremiyor!

Aysal da bana daha cazip gelen taraf. Teknik direktör konusunda benim ilk tercihim Fatih Hoca olurdu ama Gerets'e de bişey diyemem.

Helvacı'nın Kameni hamlesi çok iyi. Seçimi kaybetse bile Galatasaray'a hizmet edip o adamı getirmeli. :)

14 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi, camianın önde gelen isimlerinden Hayrettin Kozak, başkan adayı Ünal Aysal'ın listesinde yer almayacağını açıkladı.

Kozak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ünal Aysal ile yaptığı görüşme sonrası listeye girmekten kendi isteğiyle vazgeçtiğini belirterek, ''Nedenleriyle ilgili şu anda açıklama yapmak istemiyorum. Şu aşamada doğru olmaz'' dedi

Bu liste kesin olmayadabilir.Hayri Kozak abiyi ben severim ama yönetim listesine girmemesi iyi olmuş,onu tanıyanlar sürekli herşeye muhalefet eden biri olduğunu söylediler bunu Doğan'da,Mithat abide söylemişti,yeni bir yönetim kurulmuşken yönetim içinde Hayri Kozak abi sorun çıkarabilirdi,bundan sonra gelecek yönetim birlik ve beraberlik içinde hareket eden güçlü ve uyumlu çalışan bir yönetim olmalı,Hayri abi desteğini yine herzaman olduğu gibi dışarıdan verir,hayırlısı olsun Galatasaray adına.

Aysal 70 yaşında olan biri.Başkanlığı bence 1 dönem anca sürer en iyi ihtimalle 2 dönem.Burada önemli nokta yönetim içinde ki kim kendisinden sonra Ünal Aysal'ın halefi olacak? Ali Dürüst mü yoksa Adnan Öztürk mü?Yoksa ikisi birden mi?

Şahsi fikrim Hayri Kozak'ın listeye girmemesi ne kadar olumlu bir iş ise mevki veya yetki paylaşımını sorun yapıp son ana kadar listeye girip girmeme konusunda kavga eden,küslük yapan Ali Dürüst ve Adnan Öztürk'ün aynı yönetime alınması okadar olumsuz bir durumdur.

Onun dışında Refik Arkan, Celal Gürcan,Candan Erçetin,Mehmet Cibara gibi isimler gerçekten isebetli, yararlı olacak kişilerdir beni ziyadesi ile mutlu etti bunlar.

Listeler açığa çıkmış ufak ufak. Alp Yalman seçime niye giriyor anlamak zor. Acaba kimin oyundan götürür o da ayrı bi mesele. Şu listeler belli olduktan sonra forumun bi Mithat Duran fırtınası yaşaması lazım. unuttun buraları abi :)

Alp Yalman Adnan Polat adına giriyordur,mehmet cansun'da ikinci başkan olacakmış söylentileri var.Alp Yalman,Mehmet Cansun bunlar hep Polat'ı destekleyen konuşmalar yapan isimler son yıllarda.

NTVSpor'un son dakika haberine göre Adnan Polat'ın 14 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylığını koymak istemediğini belirterek: "Bugüne kadar görevimi yaptım. Kesinlikle aday olmayı düşünmüyorum. Çok yoruldum. Bundan sonra artık aileme vakit ayırmayı düşünüyorum." ifadelerini kullandığı belirtildi.

CmKrC RT @ich__: Turgay Kıran; 1948 Aydın doğumlu, evli ve bir çocuk babası. Hobileri; Galatasaray spor kulubü başkan adayı olmak.
about 1 minute ago · reply · retweet · favorite

bunu Twitterda gördüm cok hoşuma gitti,Turgay beyin hobilerindne biri başkan adayı olması diye yazmış bir eleman:)

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Turgay Kıran, olağanüstü seçimli genel kurulda sarı-kırmızılı kulübün başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Ünal Aysal ve Mehmet Helvacı'nın ardından Turgay Kıran da 14 Mayıs'taki seçime başkan adayı olarak gireceğini duyurdu.

Galatasaray kulübü başkan adaylığı için son güne girilirken, Kıran'ın yanı sıra adaylık için ismi geçen eski başkanlardan Alp Yalman adaylık başvurusunda bulunmayacağını açıkladı.

Galatasaray tarihinde görülmemiş şeyler.3 tane kesinleşmiş aday 1 adayın geri çekilmesi ve aday olmayı düşünen ama bi şeklde olmayan 2 isim..Galatasaray kulübü daha önce borç içindeyken kulüpte sesi çıkmayanlar kulübün önünden geçmeyenler bugün başkan adayı olmuşlar..hazıra konmayı istemek böyle birşey heralde..

Aslında çok doğru bir söylem değil bu.Turgay Kıran'ın bu 2. adaylığı.Bundan önce aday oldu ama sonrasında Canaydın ile birleşip yönetimine girmişti.

Turgay Kıran biraz tiye alınan biri buralarda ancak iş hayatında gerçekten çok başarılı özelliklede Fransa'da yerli yada yabancı tüm iş dünyası tarafından büyük saygı gören bir adam.Kendisini bir yönetici olarak yönetimlerde görmek isterim şahsen ancak bencede başkanlığı kaldıracak etrafında o sinerjiyi yaratabilecek biri değil.

He sorsalardı Aysal'ın listesindeki Ali Dürüst'ün yerine kendisini 1000 kere tercih ederdim.

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK,ÜNAL AYSAL'IN LİSTESİNDE

Aysal'dan gece yarısı operasyonu

Geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Aysal’ın yönetiminde kriz ise Emir Sarıgül isminde yaşandı. Mustafa Sarıgül’ün Aysal’la görüştüğü ve oğlu Emir Sarıgül’ün listeye alınmasını istediği kaydedildi. Ancak gelen tepkiler sonrası geri adım atıldı ve Emir Sarıgül’den vazgeçilirken liste dışı kalan Abdurrahim Albayrak’ın ismi yeni yönetime yazıldı. Bugün Aysal’ın Divan Kurulu Başkanlığına vereceği listede şu isimler bulunuyor:
Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Ali Gürsoy, Refik Arkan, Sedat Doğan, Mümtaz Demir, Adnan Nas, Aka Gündüz Özdemir, Mehmet Cibara, Mete Başol, Abdurrahim Albayrak, Cem Ersan, Celal Gürcan, Ahmet Ocaklı. Bu arada hoca için Gerets ile anlaşan Aysal’ın yardımcı olarak da Hasan Şaş’a görev vermeyi düşündüğü bildirildi.

--------------------------------------------------------------------------------

Celal Gürcan ı her zaman Şükrü Ergün le beraber Galatasaray Lisesi'nin önünde poz vererek, "Kulüp bizimdir" (Yani liselileri'ndir) açıklaması ile hatırlayacağım..Yeni bir polemik ve tartışmalardan uzak tutar umarım kulübü..Çünkü camianın artık sakinleşmesi lazım..Umarım sağduyuyu gösterir bu konuda..Benim onun şunun muhabbetlerine girmez

Ünal Aysal desteklendiği zümre yada aday gösteriliş şekli ile eleştirilecektir muhakkak ama gerçekten çok kaliteli bir insan,inanılmaz beyefendi bir kişilik.Tereddütleri yok denecek kadar az en azından bu havayı verebiliyor.İyi bir başkan olacağı yönünde ben çok ümitliyim şahsen.

Albayrak da listede
Ünal Aysal, yönetim kurulu listesini de Futbol Gündemi'nde açıkladı. Listedeki isimler arasındaki isimlerden en çok dikkat çekeni ise hiç şüphesiz taraftarın sevgilisi Abdürrahim Albayrak oldu. İşte Aysal'ın açıkladığı isimler:

Ali Dürüst
Adnan Öztürk
Abdurrahim Albayrak
Aka Gündüz Özdemir
Ali Gürsoy
Refik Arkan
Adnan Nas
Semih Haznedaroğlu
Mete Başol
Sedat Doğan