Gündemden

MEHMET HELVACI'NIN LİSTESİ

Başkan: Mehmet Helvacı
Yönetim Kurulu: Münir Hamamcıoğlu, Dursun Buğra, Vedat Eşkinat, Suat Ertem, Doğan Yalçınkaya, Ahmet Aykut, Şerif Kaynar, Atilla Kınay, Mecit Çetinkaya, Nedim Ölçer,
Yedekler: Selim Sanver, Murat Yücaoğlu, İbrahim Okumuş, Serdar Ciner, Giray Güngör

Turgay Kıran'ın Listesi

Asil üyeler: Ahmet Özdoğan, Emel Çabukoğlu, Ozan Korkut, Tuncer Hunca, Orhan Sürek, Metin Öztürk, Pelin Atılgan Çobanoğlu, Cenap Yener, Ömer Tümay, Serol Acarkan

Yedekler: Gözde Büyükeroğlu, Zeynep Banu Dalaman, Mehmet Emir Oflaz, Murat Bekdik, Cemal Murat Akar.

beyoğlu 2. asliye hukuk mahkemesi galatasaray kulübünün olağanüstü seçime gidemeyeceğini bildirdi. (via @aliokanci)

kaynak:fossacimbom

Turgay Kıran'ın Listesi

Asil üyeler: Ahmet Özdoğan, Emel Çabukoğlu, Ozan Korkut, Tuncer Hunca, Orhan Sürek, Metin Öztürk, Pelin Atılgan Çobanoğlu, Cenap Yener, Ömer Tümay, Serol Acarkan

Yedekler: Gözde Büyükeroğlu, Zeynep Banu Dalaman, Mehmet Emir Oflaz, Murat Bekdik, Cemal Murat Akar.
Ben sirf bayanlar var diye, Turgay Kiran´in kazanmasini isterim, denemekte fayda var diye düsünüyorum.

İsmi geçen üç teknik adama da ben tamamım, başarı için sabrı azaldığı şu dönemde en doğru tercihler olacaktır. Hepsinin de dönmek için sebepleri var ve döndüklerinde yapabilecekleri bir meydan okuma var. Ve de bu camiayı iyi tanıyorlar.

Türkiye nin önde gelen trübün liderlerinden biri olan büyük reis sebahattin şirin e geçmiş olsun dileklerimizle...
BİLİYORSUN REİS HEP SENİNLEYİZ!!!
(reis basket maçlarına neden gelmiyo diye eleştirilirdi zaman zaman bu sene bi fener maçına gelmişti galiba ama adamın bi bildiği varmış demekki)

Hak etti çocuklar (!)

Beşiktaş'a 2-0 kaybeden takımımıza iki gün izin verildi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile yaptığı derbi maçını 2-0 kaybeden Galatasaray'da futbolculara 2 gün izin verildi.

Kasımpaşa karşılaşmasının 9 Mayıs Pazartesi günü oynanacak olması nedeniyle teknik direktör Bülent Ünder tarafından oyunculara 2 gün izin verildiği belirtilirken, sarı-kırmızılı takımın çalışmalarına 3 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği antrenmanla başlayacağı aktarıldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçında 9 Mayıs Pazartesi günü Türk Telekom Arena'da Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Sözlükte haberi gördüm,artık hürriyet gazetesi skandallar üstüne skandallar yazıyor..Linki paylaşıp burayı kirletmem ama Galatasaray Cafe Crown, Antalya BŞB'yi yenecek mi? diye başlık atmak nasıl bir gazetelik anlayışıdır..Artık şu gazeteden bir kişi bile kulübün sınırları içine girmemeli..Ama başkan gitsin böyle adamlarla yemek yesin...Birileri bizi Bornavaya geçen sene yatan fener,bu sene herkese yatan oline benzetmeye çalışıyor ama bizim tarihimiz hep temizdir...

Adama vurup küfretmiş ne yapabilir başka? Çözüm değil öyle yazması ama kendinizi onun yerine koyun. Servet'in gidiş biletini kesmişlerdir umarım. Kabul edilecek olay değil bu. Bülnet Ünder'inde Servet'i kadro dışı bırakması lazım artık.

Birde zamanında tribünde Arda-Mülayim-Cafercan-.. diye pankart vardı. Bakalım tepki ne olacak şimdi? Servet hala kadroda olursa tepki olacak mı?

Çözüm değil ama Servet'in kim olduğunu, Cem'in ne kadar gururlu olduğunu öğrendik hiç değilse. Bunları yazdıki yine vurmamış filan diye olayı geçiştirip Servet'i takımda bırakamayacaklar. Galatasaray takımında gıpta ile baktığınız adam size küfredip tokat sallıyorsa kimse içinde tutamaz bunu.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

Genç futbolcu Cem Sultan ile aralarında yaşanan sert mücadeleye değinen Servet, ''Cem Sultan ile antrenmanda yaşadığımız güzel bir mücadeleydi ama abartıldı. Antrenmanlarda böyle şeyler olmak zorunda. Olmazsa olmaz zaten. Cem de benim yeteneğini beğendiğim bir arkadaşım. Göreceksiniz Galatasaray'a uzun süre hizmet edecek kaliteli bir futbolcu. Bu hafta forma şansı da bulabilir. İnşallah onun için hayırlı olur. Genelde böyle antrenmanlar yapıyoruz ama çoğu zaman kapalı olduğun için göremiyorsunuz'' diye konuştu.