Yahu herkes Servet'e giydiriyor da Hiç Cem Sultan'a değinen yok. Cem Sultan'ın artık antrenmana bile çıakrtılmaması lazım. Buyursun getirsin bonservisini göndersinler. Takım içinde yaşanan olay takım içinde kalır. Bıktık artık GS'da içeride her olan oalyın anında dışarıya aksettirilmesinden. Hasan Şaş Hakan BÜlent Ümit Karan veya Emre Aşık bunlardan hangisi olsa cem sultanın burnunu eline vermişti. Ki olayın onlarla olmasına da gerek yoktu. Bİr sorsalardı eski ağabeyleri nasıl azar işitiyormuş eskiden. Salak salak tıfıllar çıkıp da itiraz etmeyecek Kaptana veya büyüğüne. Geçen sene Arda-Caner olayında da aynısını demiştim. GS'da kaptana ağabeyliğe büyük saygı vardır. Kol kırılır yen içinde kalır böyle çıkıp şikayet edemezsin. Ediyorsan da basıp gidersin. Cem Sultan'ın ne dediğini bilmiyorum ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama 10. köy bulunur demiş. Yemişim 10. köyünü kadıköye kadar yolu var.
Bu yazdıklarımın Servet ile alakası yok. İçinizdeki Servet öfkesi kini bunları görmenize engel oluyor. Şurda Servet için yazılanlara bakıyorum ben utandım. Rakip forumlara girsem GS'ın herhangi bir sporcusu hakkında bu tarz konuşma görmem göremem.
Şu an yönetim yok kulüpte. Resmi anlamda da yok yani nerdeyse. Ama sezon bittiği an zaten gidecek o Servet bu takımdan. Bu arada Terim zamanından bahsediyorum BÜlent'in Hakan'ın dominantlığından. Souness zamanı Bülent Van Gobbel'i de kovaladı antrenmanda Terim zamanı Okan ve Vedat'ı da. Peki haberiniz oldu mu?
Mevzunun neden çıktığını bile bilmiyoruz. Sahi bileniniz var mı neden tartışmışlar?
Ne demis ki? Özelden atar misin?Şu anda Cem Sultan Twitter'da Servet'e saydırıyor.Ben de nefret ediyorum Servet'ten ama bence yöntem bu olmamalıydı.