Gündemden

Cem Sultan haklı olduğu bir konuda internet üzerinden böyle açıklamarak yaparak yanlış yapmış bence. Son derece yakışıksız olmuş twitter sayfasından takım içi sorunları anlatması... Servet bu yaptıklarından sonra kadrodışı kalmalı ancak bizimkiler internetten paylaştığı için Cem Sultan'ı kadrodışı bırakır Allah bilir..

"yakın arkadaşı berk neziroğluları gibi gerçek galatasaraylıdır. soyunma odasında ve antremanda olanları servet çetin'in kahramanı olduğu ankaragücü maçı haftasının başında berk'ten dinlemiş biri olarak hiç şaşırmadım. cem sultan galatasaray'ın beyaz yüzüdür, servet ise galatasaray'ın bu seneki performansının bayrak adamıdır. bayrağın diğer ucundan tutanlar ise ayhan akman, sabri sarıoğlu ve arda turan'dır. bilen biliyor. soyunma odasında bu dörtlü mağlubiyet sonrası kakari kikiri yaparken 32 yaşındaki lucas neill'in bir başına köşede sinirden dolabı yumrukladığını da biliyoruz. antremanda bu çocuklara harry kewell kadar abilik yapan bir türk oyuncu olmadığını da biliyoruz. kafanızı kuma sokarak bir yere varamazsınız. cem sultan en doğrusunu yapmıştır. alkışlarım kendisini."

güzel bir alıntı...

Evet Servet hata yapmıştır... Cem'de hata yapmıştır. Haklıyken haksız konuma gelmiştir. Ama kaptansız yönetimsiz bir takımda kim şaşırıyor ki bu olup bitenlere...

Zaten dipte olduğumuz bir sezonda çok güzel oldu Cem Sultan'ın bunları yazması. Yazmasaydı Cem Sultan haklı filan olmazdı emin olun. Servet çıkıp aramızda birşey yok o benim kardeşim derdi olay kapanırdı biterdi. Servet ile Arda arasında bir tartışma olmuştu. Servet Arda'yı 60 metre koşup azarlamıştı. O sene şampiyon olunca bunların hepsi unutuldu. O zaman ne yaptı acaba Servet neye kızdı?
Cem bunları yazmasa olacağı bu işte.
http://spor.milliyet.com.tr/servet-...spor/spordetay/05.05.2011/1386555/default.htm

Birde Cem sultan sözleşme uzatmadı muhabbeti var. Cem Sultan sözleşme uzatmadığı için Servet bağırıp küfredebilir. Sözleşme uzatmadığı için yaptığı hareket yanlıştır. Tek amacıda Galatasaray'ı karıştırmak şu ara Cem'in. Bir olay olsaydı da Twitter'da yazsam diye bekliyordu... (!)

Servet, Hakan Balta, Ayhan ve Mustafa Sarp tipli futbol ağaları gitmedikçe hiç bir şey düzelmeyecek.
2 gün önce 21'de konuktu Servet efendi..
Avrupada oynamayı hayal ediyormuş, bu sene bir an önce bitsin istiyormuş..
Avupaya veya cehennemin dibine, istediğimn yere git..
Eğer sağlam bir neşter vurup takımın içindeki kaşarları kapı dışarı etmeyeceksek, yeni bir yönetime veya yeni bir hocaya ihtiyacımız da yok demektir..

Galatasaray formasını şöyle kişiliksiz, terbiyesiz herifler taşıyor ya içim içimi yiyor. Duygularımı en hafif böyle ifade edebildim !!

Yahu herkes Servet'e giydiriyor da Hiç Cem Sultan'a değinen yok. Cem Sultan'ın artık antrenmana bile çıakrtılmaması lazım. Buyursun getirsin bonservisini göndersinler. Takım içinde yaşanan olay takım içinde kalır. Bıktık artık GS'da içeride her olan oalyın anında dışarıya aksettirilmesinden. Hasan Şaş Hakan BÜlent Ümit Karan veya Emre Aşık bunlardan hangisi olsa cem sultanın burnunu eline vermişti. Ki olayın onlarla olmasına da gerek yoktu. Bİr sorsalardı eski ağabeyleri nasıl azar işitiyormuş eskiden. Salak salak tıfıllar çıkıp da itiraz etmeyecek Kaptana veya büyüğüne. Geçen sene Arda-Caner olayında da aynısını demiştim. GS'da kaptana ağabeyliğe büyük saygı vardır. Kol kırılır yen içinde kalır böyle çıkıp şikayet edemezsin. Ediyorsan da basıp gidersin. Cem Sultan'ın ne dediğini bilmiyorum ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama 10. köy bulunur demiş. Yemişim 10. köyünü kadıköye kadar yolu var.

Bu yazdıklarımın Servet ile alakası yok. İçinizdeki Servet öfkesi kini bunları görmenize engel oluyor. Şurda Servet için yazılanlara bakıyorum ben utandım. Rakip forumlara girsem GS'ın herhangi bir sporcusu hakkında bu tarz konuşma görmem göremem.

Yahu herkes Servet'e giydiriyor da Hiç Cem Sultan'a değinen yok. Cem Sultan'ın artık antrenmana bile çıakrtılmaması lazım. Buyursun getirsin bonservisini göndersinler. Takım içinde yaşanan olay takım içinde kalır. Bıktık artık GS'da içeride her olan oalyın anında dışarıya aksettirilmesinden. Hasan Şaş Hakan BÜlent Ümit Karan veya Emre Aşık bunlardan hangisi olsa cem sultanın burnunu eline vermişti. Ki olayın onlarla olmasına da gerek yoktu. Bİr sorsalardı eski ağabeyleri nasıl azar işitiyormuş eskiden. Salak salak tıfıllar çıkıp da itiraz etmeyecek Kaptana veya büyüğüne. Geçen sene Arda-Caner olayında da aynısını demiştim. GS'da kaptana ağabeyliğe büyük saygı vardır. Kol kırılır yen içinde kalır böyle çıkıp şikayet edemezsin. Ediyorsan da basıp gidersin. Cem Sultan'ın ne dediğini bilmiyorum ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama 10. köy bulunur demiş. Yemişim 10. köyünü kadıköye kadar yolu var.

Bu yazdıklarımın Servet ile alakası yok. İçinizdeki Servet öfkesi kini bunları görmenize engel oluyor. Şurda Servet için yazılanlara bakıyorum ben utandım. Rakip forumlara girsem GS'ın herhangi bir sporcusu hakkında bu tarz konuşma görmem göremem.

Sühan Abi burda Cem Sultan'ın ne derece suçlu olduğu beni hiç ilgilendirmiyor açıkçası. Galatasaray Spor Kulübün'de hiç bir oyuncu kendinden 10 yaş küçük adamı dövemez. Hadi bakalım Fatih Terim olsun da takımın başında görelim kim kimin burnunu eline veriyor. Çocuk hayatında babasından yemediği dayağı yiyor, tamam olay kulüp içinde kalsın. Peki kulüp gerekli cezayı veriyor mu Servet Bey'e ? Tabi ki hayır, aksine olayın üstü kapanmaya çalışılıyor, çocuk da ne yapsın böyle olunca duygularını başka platformlarda dile gtiriyor. Ben yazdıklarından kendi payıma olanları çıkardım ve sözlerimin de sonuna kadar arkasındayım.

Şu an yönetim yok kulüpte. Resmi anlamda da yok yani nerdeyse. Ama sezon bittiği an zaten gidecek o Servet bu takımdan. Bu arada Terim zamanından bahsediyorum BÜlent'in Hakan'ın dominantlığından. Souness zamanı Bülent Van Gobbel'i de kovaladı antrenmanda Terim zamanı Okan ve Vedat'ı da. Peki haberiniz oldu mu?

Mevzunun neden çıktığını bile bilmiyoruz. Sahi bileniniz var mı neden tartışmışlar?

Bir güreş pozisyonu oldu.Cem topu almak için çok savaştı ve biraz sert davrandı.Servette iki pozisyon faul yaparak hıncını aldı.Maç sonunda Cem özür dilemek için Servet'in yanına gitti.Tokat ve küfür yiyip,döndü.

Servetten beklenmedik bir hareket desem kim inanır? Oyuncu olarak baktığımızda takıma direk yazmamız ama seneye GS'da olmaması her açıdan iyi olacak dediğimiz bir oyuncu.

Şu an yönetim yok kulüpte. Resmi anlamda da yok yani nerdeyse. Ama sezon bittiği an zaten gidecek o Servet bu takımdan. Bu arada Terim zamanından bahsediyorum BÜlent'in Hakan'ın dominantlığından. Souness zamanı Bülent Van Gobbel'i de kovaladı antrenmanda Terim zamanı Okan ve Vedat'ı da. Peki haberiniz oldu mu?

Mevzunun neden çıktığını bile bilmiyoruz. Sahi bileniniz var mı neden tartışmışlar?

Sühan Abi Galatasaray kaptanı tabi ki dominant olsun, tabi ki herkes saygu duysun ama bu takımda dayakla mı dominant olunuyor? Sen Lorik Cana olsan, Lucas Neill olsan kendinden 10 yaş küçük adamı döven KİŞİYE ne kadar saygı duyarsın? Ki bu takımın kaptanı Servet Çetin değil Arda Turan'dır. Takımın kaptanının bu arada nerde olduğu da merak konusu

Adnan Polat'ın futbolcu'ya dayalı eserinin sonucu bunlar.. neyse , bence de Cem Sultan gitsin istikrar korunsun.. Skibbe gider servet kalır , Lincoln gider servet kalır , Keita gider servet kalır , Rijkaard gider servet kalır.. herkes gider servet çetin kalır.. maç satar kadro da olur , 18 yaşında çocuk döver çocuk suçlu olur , ne servetmiş mübarek bitmedi bi türlü..

gidişin adnan polat'ın gidişinden kötü olur inşallah..

Hasır altı ederek,bunları adam yerine koyarak buraya geldik Sühan abi.Maç satan adamın Galatasaray terbiyesi gereği 8. hafta yollanması gerekirdi.