Gündemden

Cem'in sonuna kadar yanındayım ben. Yani eskisi gibi olsa takımda durum Sühan abinin dediği gibi olsun ama bu maç bile satmış kimsenin bir yaptırımı yok çocuğu tokatlayınca kim umursayacak yapabileceği en iyi şeyi yapmış bence.

Hasır altı ederek,bunları adam yerine koyarak buraya geldik Sühan abi.Maç satan adamın Galatasaray terbiyesi gereği 8. hafta yollanması gerekirdi.

Bunu zaten hep diyoruz Bu dediklerimden Servet'i allayıp pulladığım anlamı çıkmasın. Servet bana kalsa geçen sene Samiyendeki FB maçından sonra gönderilmeliydi. Bu ayrı konu, Cem'in yaptığı ayrı konu. Ha Cem'in pozisyonunda ben olsam belki bende aynısını yapardım belki daha kötüsünü yapardım ama durum hoş değil. Kavganın olmadığı antrenman yoktur. ki Galatasaray'da ruh hali kötü zaten. Şampiyonluğa oynayan takımlara bakın, kısmen ruh durumları daha iyi ama onların antrenmanlarında da kavga oluyor haftada bir kez en azından. Zaten Cem Sultan da yaptığının doğru olmadığını anlamış veya söylenmiş olmalı ki duyduğuma göre yazılarını silmiş.

NOT: bilindiği gibi Cem Sultan'ın tavırlarından dolayı forvet sıkıntısı varken Rijkaard kadroya almamıştı onu hiç. Aynı şekilde Hagi bunu beyanda etmişti. Yani Cem de de bir sıkıntı var.

Sühan Abi o saydığın kaptanların kaçı kendisine 'özür' dilemeye gelen 'genç' bir oyuncuyu tokatlayıp küfreder? Zaten dediğin adamlar olsa Servet böyle birşeye cesaret edebilrimiydi? Cem Sultan Servet'in ceza alacağını bilse bunları yazarmıydı?
20 yaşındaki adam daha ne yapsın? Antremanda olan olay için özür dilemeye git birde üstüne küfür işit dayak ye...

Servet bunu Arda'ya da yaptı çok değil 2 sene önce. Hemde statta maç esnası yaptı. Maçtan sonra basın toplantısında da aynen söyledi bunları. Yani Servet şaşırtmıyor arkadaşlar. Siz hala o kaptanlar yaparmı Servet yaptı gibi şeyler söylüyorsunuz. Konu Servet değil. Konunun o tarafı zaten bataklık. Konu diğer tarafın bunu afişe etmesi. Bak çok değil 2 gün öncede FB'de yobo ile Emre yumruk yumruğa geldi Antrenmanda. Trabzon antrenmanında Yattara Alanzinho ile kavga etti 2 hafta önce. Bu yaşandı bitti. Biz de ise Arızalı olduğu bir çok defa söylenen bir oyuncu bu kez biraz da taraftara demogoji yaparak (o kutsal formayı biz sizden iyi taşırız gibi laflar etmiş) takım içindeki olayı direk dışarı aksettirmiş. Unutun Servet'i falan, konu Servet değil. Burda olguyu tartışıyorum ben. Bu arada Cem'in oraya nasıl gittiğini (?) ne dediğini de bilmiyoruz.

Cem Sultan sözleşme yeniler, yenilemez. İster Fener´e gider, ister başka yere... Bir gerçeği değiştirmez bu durum; Cem Sultan bu tepkiyi vermese olayın üstü kapanır giderdi. Tek dileğim Servet Çetin´in bu olayı gerekçe göstererek kulüple ilişkisinin kesilmesi ama bu da olmaz. Hani ortalıkta söylenip duruyor, çoğu kişinin kurtarıcı olarak beklediği Terim böyle bir şeye izin vermez. Terim gelince ne Servet gider, ne Hakan Balta, ne Mustafa Sarp ne de Kazım Kazım.

Bu arada sözleşme yenilemeyen Cem Sultan´a da tek bir şeyi hatırlamasını isterim.. Cafercan´a baksın, onu örnek alsın!

Abi öle kavga anlık kıvılcım filan değil. Çok başka olay bu. Verdiğin örnekler çok isabetsiz bu yüzden. Eğer olay antreman sırasında yaşansa yani anlık tepki filan olsa zaten olay böyle büyümez. Olay tamamen farklı şartlar altında gerçekleşiyor. Neyse.

Abi öle kavga anlık kıvılcım filan değil. Çok başka olay bu. Verdiğin örnekler çok isabetsiz bu yüzden. Eğer olay antreman sırasında yaşansa yani anlık tepki filan olsa zaten olay böyle büyümez. Olay tamamen farklı şartlar altında gerçekleşiyor. Neyse.

Bilmiyorum Eren. Doğrudur vardır belki alt yapısı. Alt yapısı varsa zaten gidip özür dilemek de saçma. Burda kimseyi ikna etme derdinde değilim. Ama benim düşüncemde takım içinde büyğüne kaptanına saygısızlık yapan adamı takımdan anında göndereceksin. Emre Jardel'e Caner Arda'ya yaptı bunu zamanında. Cem Sultan bu yüzden benim mantığımda gönderilmesi lazım diyorum.

Onur Terim gelirse Servet2i Hakan'ı tutarmı garanti değil. Terim önce kendini düşünür. Bu yüzdende işine yaramayacağına inandığı adamı tutmaz yakınında. Arda dahil yaramayacaksa gönderir. Ha koşullar senin de dediğin gibi göndermez gibi duruyor. Ama lucescu gelirse (ki ben bu koşullarda onun gelmesini isterdim taraftarın kal dediği oyunculara itiraz etmeyeceğine olan inancımdan dolayı) Servet'i de kesin takımda tutar diye düşünüyorum bu da içimi acıtıyor.

Cem Sultan burada sadece Servete başkaldırmadı..

Çok güzel bir ayrıntı var açıklamalarında; o taşıyamadığınız kutsal formayı en iyi şekilde taşıyacağım demiş.
Sadece Servet değil, onun gibi maç satan ve sahada ne yaptığını bilmeyen adamlara giydirmiş..

Eline sağlık Cem, içimizdeki virüsleri kovana kadar aynen bu şekilde devam edeceğiz. Yok başka çaresi..

başkan adaylarından turgay kıran 'ın projesi imiş. böyle bir şey olursa, inci bu olaya el atar. benden söylemesi. *

''taraftar seçecek
futbol takımına yapacağımız transferleri taraftarlar belirleyecek. her mevkiye alacağımız oyuncu için 7 kişilik transfer komitemiz önce 3 futbolcu tespit edecek. bunları taraftara sms ile oylatacağız. en çok mesaj alan oyuncuyu transfer edeceğiz. bir sms 1.5 lira olacak. 25 milyon taraftarımız düşünüldüğünde buradan ciddi bir gelir elde edilecek. buradan gelecek parayı da transferde kullanacağız.''

http://www.sabah.com.tr/...eri-taraftar-yapacak

Çok komik bu ya :) Hele ki yorumlardan biri ''bsknm ya rnld ya mssi pls tşk öpt kib bye'' :D:D

Ben Cem'in çocukluk yağtığını düşünüyorum açıkçası.Bu bir hata değil daha 18-19 yaşında ergenlikten çıkmakla çıkmamak arasında olan bir çocuğun bu şekilde azarlanması yada tartaklanması elbette onun sinirini bozar,hazmedemez bu durumu ama twitter'daki yazıları oldukça ayıp ve çocukçaydı.O kutsal formayı layıkıyla taşımaktan söz ediyorsa olgunlaşması şart bu şekilde giderse o imkanı dahi bulamayabilir.

Servet'in pozisyona sinirlenmesine hatta sonraki pozisyonlarda sertlik göstermesine tek lafım yok.Hak veriyorum çünkü pozisyon gerçekten o mevkideki bir oyuncu için sinir bozucu bir şekilde.Ancak daha sonra özür dilemeye gelen çocuğa küfretmek,tokat atmak GS'daki bir kaptanın sahip olmasının zorunlu olduğu 'abilik' anlayışı ile tam zıttır.Servet şu anda Gerets-Luce-Fatih Terim kim gelirse gelsin takımda kesin kalacak tutulacak bir oyucudur.Ama kaptanlığın hiç bir zaman verilmemesi gerektiği örülmüş alternatifini hazır etmek zorunluluğu doğmuş bir oyuncudur.

Cem Sultan'ın o ''taşıyamadığınız forma'' lafı benim için yeterlidir. Olgun olmamakla suçlanan çocuk bunu anladıysa birşeyler harbi bitmiş Galatasaray'da. Fatih Terim'i genelde istiyoruz. Çünkü disiplin yüzünden. Saygınlığı yüzünden. Ama dşyelim ki Terim geldi ve gitti 2 yıl sonra. Yine aynı şey geri mi dönecek ? Yani biz Terim'i çoban olarak mı getiriyoruz ya da monarşiyle ancak adam olacak karaktersizlere mi sahibiz ? Ben açıkçası şu çocuğun bi maçta şans bulmasını istiyorum. Çıksın göstersin kendini. Ünder hala 6. lık peşinde filan koşuyo. Napalım 6. lığı arkadaş 15. ile 6. arasında ne fark var ? Oynat şu çocukları bi gör. Oynat Cumhur'u , Cem'i , Anıl'ı. Bi hafta olsun hakikaten formayı hakeden 11 kişiyle oynayalım çok mu ?

Zoraki barış yapılmış Cem Sultan ile Servet arasında... Yarınki maçta oynamasına umarım etki etmez bu kavga Cem Sultan'ın. Anıl Dilaver'in de sakat olduğunu düşünürsek, Kasımpaşa maçında yetişmesi zormuş, 11de oynar herhalde bi zahmet..

“Polat’la Son Nokta" GS TV'de

Bir dönem sona eriyor, Başkan Adnan Polat Galatasaray’a, Galatasaray TV’de veda ediyor.

Beş yılın tarihi tanığı Adnan Polat, başkanlığı döneminde neler yaşadı ve neler yaptı?

Beş yıla sığmayan projeler hüzünler, sevinçler, gururlar, pişmanlıklar, son genel kurul ve sonrasında yaşananlar… Nasıl başladı, nasıl bitirdi ve geriye ne bıraktı?

Televizyon dünyasının usta isimleri Faik Çetiner, Levent Tüzemen, Bahri Havadır, Haluk Yürekli, Güntekin Onay ve Nebil Evren soracak Başkan Adnan Polat canlı yayında tüm merak edilen soruları yanıtlayacak.

Can Erbesler’in sunumuyla “Polat’la Son Nokta” 11 Mayıs Çarşamba, saat 14.00’da canlı yayında GS TV’de… Ayrıca LİG TV, NTVSPOR, CNN TÜRK VE TV8’DE

Adnan Polat yeterince konuştu aslında.Şu beş yılda neler yaşadığımızı bir de bize sorsunlar..Hükümet nezdinde sövülmemizde cabası tabi

Haznedaroğlu: "Ünal Bey 3 dünya starı ile pazarlıklara başladı"

Başkan adayı Ünal Aysal’ın ekibinden üç önemli isim, STAR’ı ziyaret etti

Galatasaray’da göreve talip olan Aysal’ın ağır toplarından Semih Haznedaroğlu, “Şu anda maçları 7 bin kişi izliyor. Bunu 50 bine çıkartacak isimleri takıma katacağız. Ali Dürüst, teknik direktörlük için Fatih Terim ile görüştü” dedi.

GALATASARAY’IN en iddialı başkan adayı Ünal Aysal’ın ekibinde yer alan Semih Haznedaroğlu, Aka Gündüz Özdemir ve Necati Demirkol Star spor servisini ziyaret etti. Ziyaret sırasında projeler hakkında bilgi veren Haznedaroğlu taraftarların merakla beklediği teknik direktör konusuna dolaylı yoldan da olsa açıklık getirdi. Haznedaroğlu, “Ali Dürüst, Fatih Terim ile görüştü” diyerek akıllarındaki teknik adamı da gözler önüne serdi. Aysal yönetiminin atacağı ilk adımın futbol takımını düzeltmek olacağını söyleyen Haznedaroğlu, şunları söyledi:

Transferler taraftarı sevindirecek

“Futbol takımını toparlamak için öyle bir teknik adam getirmeliyiz ki, güncel sonuçlardan etkilenmemeli ve futboldaki bütün yükü kaldırmalı. Bizimde diğer işlerle rahat bir şekilde uğraşmamızı sağlamalı. Bu kişi de Terim’dir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin seyirci kapasitesini 7 bin kişiden 50 bin kişiye çekmek için mutlaka dünya yıldızı transfer edeceğiz. Ünal Bey bildiğim kadarıyla da 3 dünya starı ile de şimdiden pazarlıklara başladı. Galatasaray taraftarının hoşuna gidecek transferler yapılacak. Aysal, Galatasaray için bir şanstır...”

Yönetimimizde post kavgası yok

“Son kararı kongre üyeleri verecek. Favori biziz ama henüz seçimi kazanmadık. Konuşmak kolay kazanınca ne yapacağız hep beraber göreceğiz. Adnan Polat ve Adnan Sezgin’in yaptığı hataları yapmazsak başarılı oluruz. Adnan Öztürk ve Ali Dürüst arasında problem yaşanmadı. Yönetim için post kavgası yok. Hizmet için geldik. Dürüst 2. başkanlığı başkan olmayı fazlasıyla hakediyor. Mehmet Helvacı’nın yerine Ali Dürüst aday olsa camianın en çok desteklediği isim o olurdu. Adnan Öztürk de aldığı oyla kendini kanıtlamıştır.” Alper Mert

Haznedaroğlu, Helvacı için konuştu

İyi avukattır ama iyi başkan olmaz

Semih Haznedaroğlu, başkanlık yarışına giren diğer iki aday ile ilgili de yorumlar yaptı. Gerek Mehmet Helvacı’nın gerekse de Turgay Kıran’ın iyi birer Galatasaraylı olduğuna dikkat çeken Haznedaroğlu, “Helvacı’nın son çıkışlarını hiç beğenmedim. Ancak çok iyi bir seçim çalışması yürütüyor. Bizden bile fazla çalışıyor. Seçimi kazanmak için her şeyi yapıyor. Ancak Mehmet Helvacı’dan Galatasaray’a başkan olmaz. İyi avukattır ancak bu iyi başkan olacağı anlamına gelmez. Turgay Kıran zaten camiamızda beyefendiliği ile takdir kazanmış iyi bir Galatasaraylıdır” açıklamasında bulundu.

Kulübü CEO’lar yönetecek

Aysal’ın ekibinde yer alan Özdemir, “G.Saray’ı Türkiye’nin en iyi kurumsal yapısına sahip kulüp yapacağız. Yönetim değişse de CEO’lar kulübü tıkır tıkır işletecek” dedi.

CİM-BOM’DA 14 Mayıs’taki kongrede başkanlığa adaylığını koyan Ünal Aysal’ın listesinde kariyeri ile dikkat çeken isimlerin başında gelen Aka Gündüz Özdemir seçimi kazanmaları halinde Galatasaray’ın Türkiye’nin en iyi kurumsal yapısına sahip spor kulübü olacağına dikkat çekti. Özdemir, Ünal Aysal’ın çok farklı bir insan olduğunu belirterek, “Ünal Bey, kulübe başkan olarak futbolun popülaritesini kullanıp avantaj sağlamak ya da şöhret olmak amacında değil. Ünal Aysal bunları aşmış bir insandır. Bunu bildiğim için yanındayım” dedi.

Galatasaray’ı kendilerinin değil CEO’ların yöneteceğine dikkat çeken Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü: “Ünal Bey gelir, kurumsal yapıyı oturtur. Bu yapı oturunca Galatasaray’da sistem de tıkır, tıkır işlemeye başlar. Kurumsal yapı oturunca şahıslar gidip gelse bile Galatasaray zarar görmez. Nakit akışında sıkıntı var. Ancak iyi bir marka yönetimi ile tek bir gayrimenkulumüzü bile satmadan bu durumdan çıkacağız. İnan Bey, Adnan Öztürk’ün listesine girmemi istememişti. Ünal Bey’in listesine girmemi istedi düşünmeden kabul ettim.”